Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o badania.Wiem ,ze są konieczne.Przynajmniej tak by nalezało zrobic. Proszę zdecydujcie jak to zrobic,czy juz,czy poczekać???,bo wet. w tej chwili bez środków uspokajajacych nie da rady. Jasperek niepewnie ,ale wychodzi ze mna z boksu.Na inne osoby na tę chwilę reaguje paniką.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wczoraj miałem przyjemnośc sie spotkac z Japerkiem.
Akurat jak podjechałem spacerował w towarzystwie suni owczarka szkockiego.
Nawet zostałem przez niego obwąchany, jednak zaraz sobie poszedł w druga stronę.
Donka może go dotykać, głaskać i w ogóle, niestety jak chciałem spróbowac nie
spotkało sie to z aprobatą Japerka. Wszedl do do swojej budki nawet już nie dając sobie odpiąć smyczy i
tyle. Dopiero później znowu zdecydował się na wyjście i zaciekawiony nasłuchiwal co się dzieje. Donka do niego
mówiła i go dotykała, więc postanowiłem ponownie spróbować. Zaczołem do niego mówić i co najlepsze
w momencie jak powiedziałem "Jasperek to ja ten który sie przyczynil do uśpienia Cie sedalinem i zapakował Cię do auta" Japerek
zaczął szczekać :D i niech ktos mi powie że pies nie rozumie jak sie do niego mówi pełnymi zdaniami?1 :)
ogólnie wygląda jak nie ten pies któego wiozłem, dużo bardziej ciekawy świata, podchodzi do wyjścia kojaca, nasłuchuje i w ogóle.
Jest po prostu kochany ;)

Posted

Jak jestem na spacerze i robimy sobie odpoczynek na trawie liże mnie po twarzy,rękach....wystawia się do głaskania :-) ,:-)Jednak jak na razie, to On decyduje juz wystarczy,nie mam ochoty na więcej.

Posted

andegawenka napisał(a):
Na wsiach jest bardzo dużo broni ( nazywają siebie myśliwymi - dla mnie to zwykli kłusownicy z legitymacją).Mola moich rodziców została zastrzelona przez sąsiada....:angryy::angryy:

Ale on jest na zamkniętym terenie, przecież dopiero nieśmiało wychodzi z kojca ;)