Bjuta Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cześć Jaspersio. Fajna ostatnio pogoda - chodzisz grzecznie na spacerki? Quote
Buster Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Co u Jasperusia? Cudowny królewicz korzysta z życia?? Quote
monikapf Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Co słychać u Jasperka? już dawno nie było żadnych zdjęć :( Czy są już ogłoszenia psiaka? Quote
phase Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No właśnie, dawno Jasperka nie było widać... Quote
Mysza2 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kakaicezar napisał(a):Dotarłam właśnie na watek Jasperka....piękny. Dobrze, że jest w dobrych rekach. Mogę zaproponować 10 zł stałej deklaracji. Mam nadzieję,że się przyda :-) Czekam na info z nr konta. Mizianko dla Ciebie Jasperku A ja zacytuję ten post żeby cioteczkom prowadzącym nie umknął:):) Jasperek Bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Czy cioteczki prowadzące wysłały nr konta? Quote
monikapf Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 przedłużam swoje deklaracje narazie do lutego wysłałam już pieniążki na konto Iwony za styczeń i luty Quote
mysza 1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Mysza2 napisał(a):A ja zacytuję ten post żeby cioteczkom prowadzącym nie umknął:):) Jasperek Bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Czy cioteczki prowadzące wysłały nr konta? Już wysyłam, zapomniałam wcześniej. Zapłaciłam hotel za październik, wpłaty uzupełnię na dniach. Donka, nie odzywasz się ponad miesiąc, bardzo prosimy o bardziej systematyczne informacje na wątku, nawet, jeśli nic się nie dzieje ;) Czy możemy liczyć na zdjęcia, bardziej stateczne, ostre, które by się nadawały do ogłoszeń? Quote
Buster Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 mysza 1 napisał(a):Donka, nie odzywasz się ponad miesiąc, bardzo prosimy o bardziej systematyczne informacje na wątku, nawet, jeśli nic się nie dzieje ;) Czy możemy liczyć na zdjęcia, bardziej stateczne, ostre, które by się nadawały do ogłoszeń? Przyłączam się do apelu ;) Pokaż nam Jasperka i poopowiadaj nam o nim - nawet jeśli wiejeee u naszego Królewicza nuuuudą :) Quote
Mysza2 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Buster napisał(a):Przyłączam się do apelu ;) Pokaż nam Jasperka i poopowiadaj nam o nim - nawet jeśli wiejeee u naszego Królewicza nuuuudą :) Ja też się przyłączam:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Naprawdę przydałyby się bardziej systematyczne wiadomości o Jasperku. Quote
Mysza2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Bardzo prosimy DT o jakieś informacje o Jasperku. Deklaracja na Jaspera przelana:) Quote
Havanka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Długo już nie ma żadnych wieści o Jasperze. Nie wiem, co się z nim dzieje, czy nie choruje. Bardzo proszę o informacje i aktualne zdjęcia Jaspera. Dużo osób czeka na jakiekolwiek wieści! Quote
Buster Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Havanka']Długo już nie ma żadnych wieści o Jasperze. Nie wiem, co się z nim dzieje, czy nie choruje. Bardzo proszę o informacje i aktualne zdjęcia Jaspera. Dużo osób czeka na jakiekolwiek wieści![/QUOTE] Mnie też niepokoi ta cisza... Przyłączam się do prośby Havanki. Quote
anawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mysza1 - bardzo proszę o interwencję w hoteliku. Nie wiemy, czy Jasper jest zdrowy, jak się zachowuje, czy w ogóle żyje itp. Jako sponsorzy mamy prawo wiedzieć, co się z psem dzieje. Nie ma zdjęć..... czy to znaczy, że pies nie ma żadnych ogłoszeń???????? Czy nikt nie podjął próby szukania mu DS?????? Przepraszam, ale przy moim kiepsko działającym internecie nie jestem w stanie przebrnąć jeszcze raz przez cały wątek..... Quote
mysza 1 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 anawa napisał(a):Mysza1 - bardzo proszę o interwencję w hoteliku. Nie wiemy, czy Jasper jest zdrowy, jak się zachowuje, czy w ogóle żyje itp. Jako sponsorzy mamy prawo wiedzieć, co się z psem dzieje. Nie ma zdjęć..... czy to znaczy, że pies nie ma żadnych ogłoszeń???????? Czy nikt nie podjął próby szukania mu DS?????? Przepraszam, ale przy moim kiepsko działającym internecie nie jestem w stanie przebrnąć jeszcze raz przez cały wątek..... Nikt się nie podjął, bo nie mamy zdjęci niewiele o pise wiemy, brak relacji. Początkowo Jasper nie nadawał się do ogłaszania, był niepewny, nie wychodził z boksu, musiał się oswoić. Natomiast tak jak pisałam wcześniej, uważam że czas na ogłoszenia dlatego liczę na informację i zdjęcia. Nie ja załatwiałam miejsce w hotelu, zrobiłam grzeczność wolontariuszce, która mnie o to poprosiła i trochę załuję, bo mam tyle psów w hotelach, że nie wyrabiam z ogarnianiem wszystkiego. Może ktoś chce przejąć prowadzenie wątku, zbieranie deklaracji itd? Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Mam numer do Donki, nie mogę się dodzwonić, cały czas zajęte. Jak tylko się czegoś dowiem, napiszę. Quote
Ania i Kajber Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Donka do mnie dzwoniła. U nich wszystko w porządku, hotelik funkcjonuje bez zmian, nawet jutro przyjeżdza nowy psiak :-). Donka ma problemy z kompem, jak je rozwiąże, napisze i wstawi nowe zdjęcia. Jasperek też ma sie dobrze, biega juz sam po ogrodzonym terenie, a jak sie nabiega i Donka go zawola, to sam wraca do swojej bezpiecznej przystani- boxu. Jednak obcych sie troche nadal boi i ucieka przed nimi, wiec moze jeszcze trochę za wcześnie na szukanie domu ? Zastanawiam się, jaki wdrożyć program, by nauczyć Jaspera normalnego życia, poza swoim dotych. miejscem pobytu ? To miejsc ejuz zna i akceptuje,ale powinien miec wiecej rożnorodnych wrażeń i bodźców. Niestety, wydaje sie , ze Jasper jest psem, który potrzebuje dłuższego pobytu w hotelu i wsparcia dogomaniaków. Quote
Ania i Kajber Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 No jakoś zaniepokojone Cioteczki nie cieszą się, że Jasperek, pomimo obaw, jednak żyje:-). Quote
FIFA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zwykła ciekwość na innych watkach coś się dzieje a tu nic i dlatego :cool3: Quote
Mysza2 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ania i Kajber napisał(a):No jakoś zaniepokojone Cioteczki nie cieszą się, że Jasperek, pomimo obaw, jednak żyje:-). Oczywiście że się cieszymy:):) Quote
Buster Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja będę się cieszyć jak Donka wrzuci fotki ;) Może sceptyczna jestem ale życie uczy ... Quote
phase Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Buster napisał(a):Ja będę się cieszyć jak Donka wrzuci fotki ;) Może sceptyczna jestem ale życie uczy ... Też bym z miłą chęcią zobaczyła Jasperka, bo dawno fotek jego nie było. Quote
Recommended Posts