Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donka5 napisał(a):
Cajusku rozmawiałam z Toba wielokrotnie....i odniosłam inne wrażenie o Tobie:evil_lol:.Wymiar człowieczeństwa,to też stosunek do zwierząt.Osobiście uważam ,że jak ktoś ma serce do zwierząt,to ma i serce do ludzi.;)

podpisuję się:).

Posted

Wiecie co , tak głupio się przyznać - ale zapomniałam zrobić przelew chyba , co ? I to z kilku miesięcy nawet.... Konto gdzieś zgubiłam ;( Możecie podać ?

Posted

Donka5 napisał(a):
Cajusku rozmawiałam z Toba wielokrotnie....i odniosłam inne wrażenie o Tobie:evil_lol:.Wymiar człowieczeństwa,to też stosunek do zwierząt.Osobiście uważam ,że jak ktoś ma serce do zwierząt,to ma i serce do ludzi.;)

Mysza2 napisał(a):
podpisuję się:).

normalnie ja też :)

Posted

monikapf napisał(a):
Oki przelałam pieniążki za 3 miesiące: październik, listopad i grudzień. Myślę że do jutro powinno dojść na konto.

Bardzo dziękujemy, mam już wydruk wyciągu, jutro postaram się wszystko wpisać, trochę z czasem krucho...

Posted

Jasne nie problemu wszytko rozumiem u mnie też czas jest na wagę złota :) Mam jeszcze pytanko co będzie z Jasperkiem po nowym roku czy nadal będzie w hoteliku? Pytam bo mam deklarację do końca roku.
Dziękuje

Posted

FIFA napisał(a):
:lol:Witaj Jasperku pozdrawiam Ciebie i twoją opiekunkę mam pytanie dlaczego mnie niema w deklarcjach stałych tylko w wpłatach

Najważniejsze, że wpłaty są, tyle się działo jak ratwaliśmy psiaka, ze mogłam nie zauważyć ;) Zaraz dopiszę.

Wpłaty są zaktualizowane do dzisiaj, poprawię jeszcze i powpisuję daty ale nie wiem kiedy, bo to okropna praca ;) Opłaciłam tez hotel za wrzesień.

Posted

Była u mnie w odwiedzinach dziewczyna(Kasia) mieszkająca na stałe w Monachium-tam działa i współpracuje z różnymi organizacjami prozwierzęcymi.W listopadzie adoptuje psa przebywającego u mnie.Pies-Czarek- ma zniekształconą łape i juz długo czeka na dom.W Niemczech ma być diagnozowany i operowany.-amputacja nie wchodzi w gre co niejeden nasz lekarz sugerował.Kasia pyt.oJasperka czy opiekunowie biora ewentualnie zagraniczna adopcje.Czy to jest możliwe?

Posted

Donka5 napisał(a):
Była u mnie w odwiedzinach dziewczyna(Kasia) mieszkająca na stałe w Monachium-tam działa i współpracuje z różnymi organizacjami prozwierzęcymi.W listopadzie adoptuje psa przebywającego u mnie.Pies-Czarek- ma zniekształconą łape i juz długo czeka na dom.W Niemczech ma być diagnozowany i operowany.-amputacja nie wchodzi w gre co niejeden nasz lekarz sugerował.Kasia pyt.oJasperka czy opiekunowie biora ewentualnie zagraniczna adopcje.Czy to jest możliwe?

Bardzo niechętnie, tylko do sprawdzonego domu docelowego, żadnych tymczasów w Niemczech, fundacji przetrzymujących psy nie wiadomo jak długo.
Gdybym mogła z ta osobą porozmawiać to przemyślę sprawę.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Bardzo niechętnie, tylko do sprawdzonego domu docelowego, żadnych tymczasów w Niemczech, fundacji przetrzymujących psy nie wiadomo jak długo.
Gdybym mogła z ta osobą porozmawiać to przemyślę sprawę.

Nie mam za bardzo kontaktu do tej dziewczyny .Tylko jakiś tel .z którego do mnie dzwoniła.Pewnie dziewczyny pod którch opieką jest pies-Czaruś maja adres email. Spytam.

Posted

[quote name='Donka5']Była u mnie w odwiedzinach dziewczyna(Kasia) mieszkająca na stałe w Monachium-tam działa i współpracuje z różnymi organizacjami prozwierzęcymi.W listopadzie adoptuje psa przebywającego u mnie.Pies-Czarek- ma zniekształconą łape i juz długo czeka na dom.W Niemczech ma być diagnozowany i operowany.-amputacja nie wchodzi w gre co niejeden nasz lekarz sugerował.Kasia pyt.oJasperka czy opiekunowie biora ewentualnie zagraniczna adopcje.Czy to jest możliwe?[/QUOTE]

[quote name='mysza 1']Bardzo niechętnie, tylko do sprawdzonego domu docelowego, żadnych tymczasów w Niemczech, fundacji przetrzymujących psy nie wiadomo jak długo.
Gdybym mogła z ta osobą porozmawiać to przemyślę sprawę.[/QUOTE]

Mysza1 - bardzo rozsądnie.......... Trzeba uważać!

Posted

Od nas ze schronu do Niemiec pojechał niewidomy psiak, który nie miał żadnych szans na adopcję i pies sparaliżowany, który tam ma rehabilitację. Póxniej jego nowi właściele przesyłali zdjęcia. Może warto spróbować, aczkolwiek zgadzam się też z Myszą, że trzea porozmawiać wcześniej, żeby nie oddać byle gdzie psiaka