Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buster napisał(a):
Kochane cioteczki - Daria L. z Brzeszcz z postu rozliczeniowego to ja - piszę o tym dlatego, by uniknąć nieporozumień :) A jak się czuje nasz kochany królewicz?

W tym.tyg.zrobie nowe zdjęcia ,bo byłam chora i mam zaległości wpisowo-zdjęciowe. Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donka5 napisał(a):
W tym.tyg.zrobie nowe zdjęcia ,bo byłam chora i mam zaległości wpisowo-zdjęciowe. Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów.

Mam nadzieję że już się wykurowałaś i jesteś zdrowa:roll: bo jak nie to my jeszcze poczekamy na fotki....

Posted

Buster napisał(a):
Kochane cioteczki - Daria L. z Brzeszcz z postu rozliczeniowego to ja - piszę o tym dlatego, by uniknąć nieporozumień :) A jak się czuje nasz kochany królewicz?

Ok, już zmieniam ;) Gdybyś jeszcze wpłacała na Jasperka, to napisz w tytule przelewu swój nick. Nie zapamiętam wszystkich wpłacających ;)

Posted

[quote name='Donka5'] Jasperek ok.ciągnie na smyczy jak lokomotywa.Zwłaszcza jak usłyszy szczekanie innych psów.[/QUOTE]

Może oprócz szelek załóżyć mu jeszcze kolczatkę i próbować trochę korygować delikatnymi szarpnieciami ?

Cieszę się, ze JASPEREK okazał się w sumie przyjaznym psem, bo określenie "dziki pies" nie wróżyło nic dobrego, a jeszcze dodatkowa świeża slepota....
Powodzenia JASPERKU. :-).

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL]

z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek
[URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL]

Posted

Kolczatka nie, zdecydowanie jestem przeciwna.

Donka, nie wpisałaś rozliczenia za sierpień, nie wiem ile wyszło za badania więc zrobiłam przelew na 450 zł.
Najwyżej dopłacę.

Posted

Mysza1 - mam prośbę: czy mogłabyś jakoś inaczej ksiegować wpłaty w pierwszym poście? Może po nicku od razu, w tym samym wierszu, wpłaty.... W tej chwili ciężko się zorientować we wpłatach a niedługo i tak nie wystarczy Ci miejsca...... Ja już się pogubiłam, czy zapłaciłam za wrzesień, czy jeszcze nie..... Proszę.................

Posted

Byłam chora i dlatego wiele nie pisałam . Koszt badań ,to 100zł.
Teraz mam problem z komp.i czy mogłabym wysłać do kogoś na adres e-mail zdjęcia Jasperka i peosić o ich zamieszczenie na wątku?

Posted

anawa napisał(a):
Mysza1 - mam prośbę: czy mogłabyś jakoś inaczej ksiegować wpłaty w pierwszym poście? Może po nicku od razu, w tym samym wierszu, wpłaty.... W tej chwili ciężko się zorientować we wpłatach a niedługo i tak nie wystarczy Ci miejsca...... Ja już się pogubiłam, czy zapłaciłam za wrzesień, czy jeszcze nie..... Proszę.................

Na chwilę obecną nie mam możliwości poprawienia tego, wpłaty idą chronologicznie, jeśli miałaś wpłącić za 3 miesiące to powinnaś wystąpić 3 razy, poza tym każdy może u siebie sprawdzić czy wyszedł przelew, ja mam trochę więcej tych przelewów, litości ;)

anawa, nie płaciłaś za wrzesień, sprawdzałam właśnie konto od 25.08.

Posted

Donka5 napisał(a):
Byłam chora i dlatego wiele nie pisałam . Koszt badań ,to 100zł.
Teraz mam problem z komp.i czy mogłabym wysłać do kogoś na adres e-mail zdjęcia Jasperka i peosić o ich zamieszczenie na wątku?

Pewnie, i.puchalska@gmail.com

Poproszę o rachunek od weta i skan lub zdjęcie. Dzięki.