mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='kycia1']Witam Jasperku:* dziewczynki poprosze nr konta - juz sama nie wiem, ktory to jest wsród tylu wiadomosci, a nie chce sie pomylic. Przepraszam, ze tak późno:* Jasperku całuje Cie mocno!:* Zaraz podeślę, dziękujemy. Pilnie poszukujemy tymczasów dla szczeniąt ze schroniska, choruja ale nie na parwo i nosówkę, wymagają opieki, w schronie padają jak muchy. Pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/186565-30-szczeniak%C3%B3w-w-Ostrowi-!-PILNIE-POTRZEBNE-DT-i-KASA-NA-LECZENE!-7-maluch%C3%B3w-za-TM-( Quote
andegawenka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Mysza2 napisał(a):Witam Jasperka i wszystkie cioteczki po urlopie. Miło popatrzeć na biedaka. Może spróbować z tyt testowaniem moczu? Ciotka, urlop mamy u Ciebie odhaczony, więcej nie bedzie:lmaa: :shake: Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 andegawenka napisał(a):Ciotka, urlop mamy u Ciebie odhaczony, więcej nie bedzie:lmaa: :shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ale,co tam,ważne żeby jasperek nie miał cukrzycy i innych przypadlosci:lol::lol: Quote
papatkiole Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dzisiaj go znowu widziałem i powiem Wam że z dnia na dzień jest coraz żywotniejszy. Obszczekał jak to kultura osobista wymaga, ale co najlepsze że podczas szczekania kita sie majtała tak mocno że mało sie nie urwała, na pyszczku taki usmiech się rysował, normalnie nie ten pies. Po prostu jest kochaniutki. Quote
wujek & ciocia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 no to coraz lepsze wiadomości :) oby tak dalej ! Quote
sylwija Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 oby tak dalej :) cieszą bardzo takie opisy :) Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 papatkiole napisał(a):dzisiaj go znowu widziałem i powiem Wam że z dnia na dzień jest coraz żywotniejszy. Obszczekał jak to kultura osobista wymaga, ale co najlepsze że podczas szczekania kita sie majtała tak mocno że mało sie nie urwała, na pyszczku taki usmiech się rysował, normalnie nie ten pies. Po prostu jest kochaniutki. Jak tym biedom niewiele potrzeba żeby pychole były uśmiechnięte :):) Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Zajrzyjcie proszę do tej owczarki, bardzo potrzebuje deklaracji na hotel :( http://www.dogomania.pl/threads/190146-Grizabella-kto-by-pozna%C5%82-kto-by-zgad%C5%82-%C5%BCe-to-by%C5%82a-najwi%C4%99ksza-z-dam!?p=15127946#post15127946 Quote
gazzy Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dzisiaj pójdzie te moje nieszczęsne 10 zł :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 gazzy napisał(a):dzisiaj pójdzie te moje nieszczęsne 10 zł :evil_lol: Jakie tam nieszczęsne, spójrz na 1 stronę rozliczeń. Jasperek ma godną starości z takich właśnie 10,15,20 zł Bardzo dziękujemy :lol::lol: Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Mysza2']Jakie tam nieszczęsne, spójrz na 1 stronę rozliczeń. Jasperek ma godną starości z takich właśnie 10,15,20 zł Bardzo dziękujemy :lol::lol: I jeszcze są nowe wpłaty, jutro dopiszę :) zapraszam na bazarek na nasze zadłużone psiaki http://www.dogomania.pl/threads/190304-KSI%C4%98GARNIA-mn%C3%B3stwo-tanich-ksi%C4%85%C5%BCek-na-Misia-i-Amigo-do-13.08-do-21-00?p=15131077#post15131077 Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Japerek wybaczy mi offa :oops::oops::oops: Ja też zaproszę na bazarek dla Lisia, na którego brakuje nam jeszcze stałych deklaracji http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00 Naprawdę super bazarek, książki całe mnówstwo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, biżuteria , kosmetyki zajrzyjcie cioteczki koniecznie :lol::lol::lol::lol: Quote
FIFA Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Pozdrawiam JASPERKA jestem na urlopie na chwile wpadłam wpłata stała pojdzie jutro Quote
phase Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 `. Jasperek pokaż się na dobranoc cioteczkom . Quote
Donka5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jasperek miał wczoraj pobraną krew do badania:-).Uf.Bardzo było ,to trudne zadanie!!!! Wyniki za ok.tydzień.Ten wet.który przyjeżdza nie robi badań u siebie .wysyła do Wa-wy. Koszt badań -będzie wiadomo jak będę odbierała wyniki. Jasperek został zaszczepiony przeciw wściekliżnie- Koszt 20 zł. Quote
Mysza2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A bardzo się zestresował tym badaniem? nie zamknął się znowu? Quote
Nadziejka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 cioteczki , a co z tym psiaczkiem , z ktorym Jasperus byl w boksie? ma wyrok smierci .....czy ktoras cioteczka cos wie wiecej o tym ciemnym psiaczku? Quote
Nadziejka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='ewa gonzales']cioteczki , a co z tym psiaczkiem , z ktorym Jasperus byl w boksie? ma wyrok smierci .....czy ktoras cioteczka cos wie wiecej o tym ciemnym psiaczku? przepraszam cioteczki .....to nie ten watek , pomylilo mi sie .....szczescia psinku kochany! Quote
Donka5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mysza2 napisał(a):A bardzo się zestresował tym badaniem? nie zamknął się znowu? Wszystko jest ok.Dzisiaj spacerował jak zwykle i ciągnął na smyczy jak dziki:-) Quote
phase Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 `. Jak dobrze czytać takie wieści. :) Super Jasperek!. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Donka5 napisał(a):Jasperek miał wczoraj pobraną krew do badania:-).Uf.Bardzo było ,to trudne zadanie!!!! Wyniki za ok.tydzień.Ten wet.który przyjeżdza nie robi badań u siebie .wysyła do Wa-wy. Koszt badań -będzie wiadomo jak będę odbierała wyniki. Jasperek został zaszczepiony przeciw wściekliżnie- Koszt 20 zł. Ok, czekamy z niecierpliwością na wyniki. Przepraszam za opóźnienie w rozliczaniu konta, nie mam czasu :oops: ale zrobię tu wkrótce. Quote
anawa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zapraszam na fajny konkurs fotograficzny http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-) Quote
paulinken Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wpłaciłam właśnie deklarację za sierpień dla Jasperka. Quote
Ania i Kajber Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 mysza 1 napisał(a):Ok, czekamy z niecierpliwością na wyniki. Przepraszam za opóźnienie w rozliczaniu konta, nie mam czasu :oops: ale zrobię tu wkrótce. Znam "ten ból"- ja też nie mogę znaleźć czassu, zeby rozliczyć SZAMANA, CZARLIEGO i deklaracje na KORNELA..:-). Quote
Recommended Posts