Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasperek coraz lepiej. Na spacerze porusza sie wmiare dobrze.Praktycznie nie uderza w przeszkody.Na spacery wychodzi w towarzystwie małej suczki.Wydaje sie zadowolony z tego powodu:-)

Posted

Anawa, w Polsce chyba nie jest tak źle...To jakaś masakra nieopisana!!!! Przed tym ....Euro2012, to i trawę na zielono pomalują....Nie wierzę w to co zobaczyłam!

Posted

Donka5 napisał(a):
Jasperek coraz lepiej. Na spacerze porusza sie wmiare dobrze.Praktycznie nie uderza w przeszkody.Na spacery wychodzi w towarzystwie małej suczki.Wydaje sie zadowolony z tego powodu:-)

Znaczy - taki towarzyski bardziej ;)
Milo słyszeć, że Jasper się dobrze czuje

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Pozdrowienia dla JASPERKA, jego dzielnej opiekunki-DONKI ora zwszystkich wspierających Cioteczek i Wujków. :-).

Dziękujemy:-). Pozdrowienia od mojej psiej brygady i ode mnie:-)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Donka, poprosimy o zdjęcia Jasperka, na spacerku poza boksem najchętniej ;)

Oj tak tak, pokażcie nam kochanego chłopaczka! :loveu:

Posted

Zdjęcia zrobie dopiero jak wróci moja córeczka od babci .Próbowałam sama zrobić,ale Jasperek pęci do przodu i pędzi ....:-) Zdjęcia to sam ogon ....i np.trawa. W najbliższym czasie będzie wet. Moze spróbować pobrać krew???

Posted

JASPEREK pędzi do przodu, czyli cieszy się trawą i spacerami. :-).
Czy nauczył sie już załatwiać poza boxem?

Pewnie wartoby pobrać krew, jeżeli JASPEREK da sobie spokojnie założyć kaganiec i robić coś przy łapce.

I pewnie trzebaby mu zrobić szczepienie na wsciekliznę , bo chyba jednak nie miał ( miał tylko podstawową wirusówkę).

Posted

Donka5 napisał(a):
Zdjęcia zrobie dopiero jak wróci moja córeczka od babci .Próbowałam sama zrobić,ale Jasperek pęci do przodu i pędzi ....:-) Zdjęcia to sam ogon ....i np.trawa. W najbliższym czasie będzie wet. Moze spróbować pobrać krew???

Jasne, jeśli się da to jak najbardziej.

Posted

Witam Jasperku:*

dziewczynki poprosze nr konta - juz sama nie wiem, ktory to jest wsród tylu wiadomosci, a nie chce sie pomylic. Przepraszam, ze tak późno:*

Jasperku całuje Cie mocno!:*