Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ja przychodzę wychodzi z budy merda ogonem.Przy sprzataniu boksu często mnie obwąchuje.Wyjada smakołyki z ręki.Do obcych ,nieznanych osób płochliwy.Chowa się w budzie i nie chce wyjść-jak tylko usłyszy nieznane głosy. Unika głaskania.Odsuwa się.Boi się,czuje zagrożenie .Co najwyżej bardzo krótko.Może ma złe skojarzenia?

Posted

Wczoraj zakończył się bazarek, z którego połowa dochodu przeznaczona była dla Jasperka. Zebraliśmy w sumie 313 zł. Wkrótce połowa tej kwoty zasili jego konto.
Pozdrawiam.

Posted

Buster napisał(a):
czy moja wpłata dotarła? Nie widzę się w pierwszym poście :-( Jak samopoczucie naszego Jasperka?

Tak, dzisiaj, dopisałam. Codziennie nie sprawdzam konta, robię to co kilka dni i wtedy dopisuję.

Prośba o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. Jeżeli nie ma nicku w tytule wpłaty, podaję imię i pierwszą literę nazwiska.

Posted

Havanka napisał(a):
Wczoraj zakończył się bazarek, z którego połowa dochodu przeznaczona była dla Jasperka. Zebraliśmy w sumie 313 zł. Wkrótce połowa tej kwoty zasili jego konto.
Pozdrawiam.

Dziękujemy :loveu:

Posted

Jak samopoczucie naszego Jasperka?[/QUOTE]
Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręcę i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-).

Posted

Donka5 napisał(a):
Jak samopoczucie naszego Jasperka?

Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręcę i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-).
Bardzo się cieszę :lol::lol::lol:. Teraz musi być już tylko lepiej. Drobnymi kroczkami do przodu.:lol::lol:

Posted

beka napisał(a):
przelałam dzis 40: po 20 za lipiec i sierpień,.

Dzięki:loveu:
Donka5 napisał(a):
Jak samopoczucie naszego Jasperka?

Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręce i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-).
Super wieści.:loveu:

Posted

Jasperek wyszedł z boksu:-)!!!!! Jeszcze na zewnątrz czuje się nie pewnie.Chodzi na lekko ugientych łapkach,przyczajony.Jak usłyszał coś niepokojącego szybko podszedł do mnie. Nie miałam aparatu,ale przy najbliższej okazji zrobie zdjęcia To wyjcie było dla mnie zaskoczeniem.Siedziałam w jego boksie karmiłam z ręki ciasteczkami.Przypiełam smycz i wyszedł za mną:-) Może zrozumiał co do Nigo mówiłam,że jak się ośmieli wyjść ,to zabiorę Go na spacer na łąkę? BARDZO SIĘ CIESZĘ :-)

Posted

Nawet nie wiesz jak ja czekam na takie wiadomości Donka. To szybciej niż się spodziewałam. Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
Będzie szło ku lepszemu:):). Cieszę się że coś dobrego go w życiu spotkało