Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Donka, a czy są jakieś postępy w jego zachowaniu, mam na myśli , czy mniej się boi, czy merda ogonem jak wchodzisz? Quote
Buster Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przelałam dziś deklarację stałą na Jasperka :) Jak się miewa nasz królewicz?? Quote
kika22 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Zajrzyjcie prosze do Lorda. To niewidomy onek, ktorego ktos sie pozbył. Na szczescie nie trafił do naszego schronu, czyli umieralin. http://www.dogomania.pl/threads/188834-LORD-onek-ktory-widzi-sercem-czy-poradzi-sobie-na-ulicy Quote
Donka5 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jak ja przychodzę wychodzi z budy merda ogonem.Przy sprzataniu boksu często mnie obwąchuje.Wyjada smakołyki z ręki.Do obcych ,nieznanych osób płochliwy.Chowa się w budzie i nie chce wyjść-jak tylko usłyszy nieznane głosy. Unika głaskania.Odsuwa się.Boi się,czuje zagrożenie .Co najwyżej bardzo krótko.Może ma złe skojarzenia? Quote
Mysza2 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Do Ciebie już się przekonał. To już coś. Pomału i głaskanie polubi. Może nie znał głaskania biedak:( Quote
mysza 1 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Biedaczek, sporo czasu potrzebuje jeszcze... Quote
Havanka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wczoraj zakończył się bazarek, z którego połowa dochodu przeznaczona była dla Jasperka. Zebraliśmy w sumie 313 zł. Wkrótce połowa tej kwoty zasili jego konto. Pozdrawiam. Quote
Buster Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 czy moja wpłata dotarła? Nie widzę się w pierwszym poście :-( Jak samopoczucie naszego Jasperka? Quote
mysza 1 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Buster napisał(a):czy moja wpłata dotarła? Nie widzę się w pierwszym poście :-( Jak samopoczucie naszego Jasperka? Tak, dzisiaj, dopisałam. Codziennie nie sprawdzam konta, robię to co kilka dni i wtedy dopisuję. Prośba o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. Jeżeli nie ma nicku w tytule wpłaty, podaję imię i pierwszą literę nazwiska. Quote
mysza 1 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Havanka napisał(a):Wczoraj zakończył się bazarek, z którego połowa dochodu przeznaczona była dla Jasperka. Zebraliśmy w sumie 313 zł. Wkrótce połowa tej kwoty zasili jego konto. Pozdrawiam. Dziękujemy :loveu: Quote
Donka5 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jak samopoczucie naszego Jasperka?[/QUOTE] Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręcę i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-). Quote
FIFA Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Bardzo się cieszę , że jest coraz lepiej widze że moja wpłata doszła pozdrawiam Jasperka i jego panią Quote
Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Donka5 napisał(a):Jak samopoczucie naszego Jasperka? Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręcę i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-). Bardzo się cieszę :lol::lol::lol:. Teraz musi być już tylko lepiej. Drobnymi kroczkami do przodu.:lol::lol: Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 beka napisał(a):przelałam dzis 40: po 20 za lipiec i sierpień,. Dzięki:loveu: Donka5 napisał(a):Jak samopoczucie naszego Jasperka? Jasperek według mnie coraz lepiej.Nabiera ufności.Narazie do mnie,ale ,to juz coś;-).Wczoraj po raz pierwszy pozwolił mi siebie wygłaskać (wcześniej na każdy dotyk odskakiwał jak poparzony).Wylizał mi ręce i mogłam Go głaskać.Trwało to dobrą chwilę ,aż uświadomił sobie że chyba pozwolił sobie za dużo i pognał do budy:-). Super wieści.:loveu: Quote
Donka5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jasperek wyszedł z boksu:-)!!!!! Jeszcze na zewnątrz czuje się nie pewnie.Chodzi na lekko ugientych łapkach,przyczajony.Jak usłyszał coś niepokojącego szybko podszedł do mnie. Nie miałam aparatu,ale przy najbliższej okazji zrobie zdjęcia To wyjcie było dla mnie zaskoczeniem.Siedziałam w jego boksie karmiłam z ręki ciasteczkami.Przypiełam smycz i wyszedł za mną:-) Może zrozumiał co do Nigo mówiłam,że jak się ośmieli wyjść ,to zabiorę Go na spacer na łąkę? BARDZO SIĘ CIESZĘ :-) Quote
Mysza2 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Nawet nie wiesz jak ja czekam na takie wiadomości Donka. To szybciej niż się spodziewałam. Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Będzie szło ku lepszemu:):). Cieszę się że coś dobrego go w życiu spotkało Quote
phase Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 `. Super wiadomości !. :multi: Oby było już z górki!. ;) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Wspaniałe wiadomości, czasu mu trzeba zwyczajnie. Quote
Recommended Posts