Mysza2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Mam na pw wiadomość od Rossa cyt Maila: "Witam ! Myszko , podaj mi nr konta , wpłacę w lipcu jednorazową kwote , nie będzie to kolosalna kwota, ale każdy grosik się liczy pozdr Rossa" :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi: Każdy grosik się liczy, cioteczki podajcie nr konta Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Mysza2']Mam na pw wiadomość od Rossa cyt Maila: "Witam ! Myszko , podaj mi nr konta , wpłacę w lipcu jednorazową kwote , nie będzie to kolosalna kwota, ale każdy grosik się liczy pozdr Rossa" :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi: Każdy grosik się liczy, cioteczki podajcie nr konta Nicka pisze się tak jak napisałaś, z dużej litery? Zaraz wysyłam i dziękuję. Quote
dudson13 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 UDAŁO SIĘ Z JASPEREM, MOŻE UDA SIĘ Z CYKOREM, KTÓREGO NIKT NIE ODWIEDZA:( POMÓŻCIE KOCHANI Cykorek zbiera na lepsze życie w hotelu, z guzem przecież nie ma szans na dom... http://www.dogomania.pl/threads/128596-12-letni-Cykror-ma-guza.Jeżeli-315-osób-podaruje-Mu-1-zł-mies-Cykor-będzie-bezpieczny Quote
WiolaRude Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A ja poproszę numer konta, zadeklarowałam wpłatę, chcę jej dokonać a nie wiem na jakie konto :( Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='WiolaRude']A ja poproszę numer konta, zadeklarowałam wpłatę, chcę jej dokonać a nie wiem na jakie konto :([/QUOTE] Wydawało mi się, ze wczoraj wysłałam, może nie doszło. Już ślę. Uaktualniłam pierwszy post o kolejne wpłaty. Dziękujemy za każdą. Jeżeli kogoś tam nie ma a wpłacał, proszę o znak. Quote
Buster Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jasperku wytrzymaj psinko te dwa wstrętne dni - już niedługo będziesz wolny! Bo kochany już teraz jesteś przez wielu dobrych ludzi! Quote
FIFA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Co U biedaka słychać nie miałam czasu zajrzec widze ,że moja wpłata jest bardzo się cieszę że mu sie udało będzie dobrze dobrzy ludzie sie zaopiekowali pieskiem trzymaj sie Jasperku :lol: Quote
Havanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja też nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia. Ciągle widzę jego zdjęcie z pierwszej strony, które sprawiło, że nie mogę przestać o nim myśleć. Jasperku, jeszcze trochę..... Quote
mysza 1 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Jasperek ma być zabrany 30.06 czyli jeszcze 2 noce. Ale juz niedługo. Quote
Ammounie Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Trzymaj się Jasperku! Poproszę o numer konta Quote
Buster Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ammounie']Trzymaj się Jasperku! Poproszę o numer konta[/QUOTE] Jasperku już jutro będziesz wolny :multi: Pokaż się wszystkim cioteczkom! Quote
Buster Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jasperku już jutro będziesz wolny :multi::multi: Pokaż się wszystkim cioteczkom! Quote
WiolaRude Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Wydawało mi się, ze wczoraj wysłałam, może nie doszło. Już ślę. Doszła wiadomość z kontem dzisiaj, przelew poszedł :) Quote
viola005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Havanka']Ja też nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia. Ciągle widzę jego zdjęcie z pierwszej strony, które sprawiło, że nie mogę przestać o nim myśleć. Jasperku, jeszcze trochę.....[/QUOTE] Tak, to zdjecie powala... Kurcze, cala w nerwach jestem, niech ten dzien juz minie. Jasper na wolnosc! (zamiast na prezydenta) Wychodzimy spod celi, piekny owczarku! Takiego psa miec, wielkiego i pieknego, madrego i silnego, toz to los wygrany na loterii! Owczarek niemiecki to imponujaca rasa. Quote
Mysza2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Też kocham Onki (i nie tylko oczywiście) , ale im większa bieda , z małą szansą na dom, tym bardziej za serce łapie. a zdjęcie rzeczywiście powala. Nie mogę się doczekać kiedy już na 100 % będzie poza celą. Jasper na wolności (zamiast na prezydenta) - dobre :lol::lol::lol:. Musi być dobrze, tylu dobrych dusz się nad nim pochyliło, to chyba opatrzność nad nim czuwa. Jeszcze jedna noc. Quote
Buster Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jasperku - to twoja ostatnia noc w niewoli! Wytrzymaj jeszcze troszkę :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Jutro wielki dzień, trzymajcie kciuki. Quote
Mysza2 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Jutro wielki dzień, trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Cały czas trzymamy i będziemy od rana zaglądać i pazury obgryzać.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts