Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MYSZKO , wiem o miejscu i terminie, teraz rozmawiałam z donką i pośle mi na pw namiary transportowe i zaczynamy szukać odpowiedniego transportu. może opatrzność da bezplaatnego, to będzie wiecej na weta.:lol:

Posted

Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.

Posted

[quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.

na niewiele? Matko Boska!!!!! :DDDD To cos WIELKIEGO!:multi::multi:

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:multi:
Dziekujemy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mamy KOMPLET DEKLARACJI STAŁYCH !!!! :DDDDDDDDD

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']MYSZKO , wiem o miejscu i terminie, teraz rozmawiałam z donką i pośle mi na pw namiary transportowe i zaczynamy szukać odpowiedniego transportu. może opatrzność da bezplaatnego, to będzie wiecej na weta.:lol:[/QUOTE]
Tak? Bo rozmawiałam z Anią i nie była pewna kiedy, w sobotę ma ze schronem załatwiać.
Ale jak tak to super ;) :loveu:

Posted

[quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.[/QUOTE]
Super, dziękujemy bardzo :loveu:

Posted

[quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.[/QUOTE]
Cajusku Kochany :multi::multi::multi::multi::multi: Nad Jasperem to chyba chyba opatrzność czuwa, tyle dobrych ludzi się nad nim zlitowało bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Udało się i jeszcze z jednorazowych na ogłoszenia i lekarstwa będzie.
Myszo 1 protoplastko moja czy ty to widzisz

Posted

[quote name='Estrella']ale szczęście:loveu: kycia dziękuję za przybycie do Basterka:loveu:
Nie ma za co Kochana :*. Czekam na newsy dot. Basterka i zaczniemy dzialac :) , Tak jak z Pixelkiem i jasperkiem :)

Posted

Widzę :loveu: Bardzo dziękuję :loveu:

Teraz trzymajcie kciuki za powodzenie akcji i żeby schron go zechciał wydać.

Jasper to pies z cukrzycą, najprawdopodobniej, będzie musiał przyjmować insulinę.
Na pewno wsparcie cały czas będzie mu potrzebne.

Posted

super, Caju JB dobrze że jesteś, teraz pędzimy kto może na pomóc Tobie i Dinowi, tak jak Ty wszystkim pomagasz. Jasperowi uda się uciec z pomocą dogo rodzinki feralnemu przeznaczeniu. Teraz szukamy zmiany losu porzuconego Dina którym się wielkodusznie opiekujesz. Właściwie trudno znależć wątek bez twojej pomocy więc spodziewam się wielu osób na Twoim wątku, tak by może oba psiaki się zabrało razem.

Posted

Za jakis czas moja przyjaciolka otwiera hotelik. Ma wielkie serce dla zwierzat i potrafi podawac zastrzyki. Jezeli nie znajdziecie odpowiedniego miejsca dla Jaspera to moze Lilusia podejmie sie opieki nad Nim. To jest posiadlosc polozona pod lasem bez zadnego bliskiego sasiedztwa oraz wieeelki ogrod przy domu . W trakcie budowy są przestronne boksy. Psy oczywisciebeda miały mozliwosc biegania po posesji . Ja bede tam jezdzila na weekendy wiec tez bede pracowala z psami. Jesli tylko bedzie problem z ulokowaniem Jaspera to ja bede z nia rozmawiala jesli sobie tego bedziecie zyczyc. Hotel znajduje sie w okolicach Kluczborka okolo 25 km od Opola.

Posted

Fifa, deklaracja to nic prostszego . Wpisz tu na wątku w normalnym poście jaka to ma być deklaracja stała czy jednorazowa, i sumę, potem dostaniesz na pw numer konta na które zadeklarwanę sumę prześlesz. Uwielbiam widziec nowe albo w miare nowe soby na dogo!!

Posted

[quote name='FIFA']No czekam gdzie to konta w jednej chwili przeleje kaske dla bidulka mam trzy psy dwa koty podrzutki i bardzo mnie ten watek ujął[/QUOTE]
Cioteczki prześlijcie Fifie nr konta
:multi::multi::multi::multi: Fifa Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: