wiking042 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pieniądze przelałem. Jeśli zastanawiacie się nad hotelem u Donki5 to polecam. Byłem tam, pies będzie miał naprawdę dobrze. To Białobrzegi na trasie Warszawa-Radom 35 km przed Radomiem. Oto link do wątku o hotelu http://www.dogomania.pl/threads/129998-Tymczasowy-dom-(p%C5%82atny) Wszystkiego najlepszego dla Jasperka! :multi: Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 MYSZKO , wiem o miejscu i terminie, teraz rozmawiałam z donką i pośle mi na pw namiary transportowe i zaczynamy szukać odpowiedniego transportu. może opatrzność da bezplaatnego, to będzie wiecej na weta.:lol: Quote
Cajus JB Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie. Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie. na niewiele? Matko Boska!!!!! :DDDD To cos WIELKIEGO!:multi::multi: Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:multi: Dziekujemy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mamy KOMPLET DEKLARACJI STAŁYCH !!!! :DDDDDDDDD Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']MYSZKO , wiem o miejscu i terminie, teraz rozmawiałam z donką i pośle mi na pw namiary transportowe i zaczynamy szukać odpowiedniego transportu. może opatrzność da bezplaatnego, to będzie wiecej na weta.:lol:[/QUOTE] Tak? Bo rozmawiałam z Anią i nie była pewna kiedy, w sobotę ma ze schronem załatwiać. Ale jak tak to super ;) :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.[/QUOTE] Super, dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Estrella Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ale szczęście:loveu: kycia dziękuję za przybycie do Basterka:loveu: Quote
Mysza2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Cajus JB']Dopiero teraz jestem przed komputerem. Widzę, że na niewiele już się przydam. Jeśli brakuje nadal 25 zł stałej deklaracji to Jaspar ma ją ode mnie.[/QUOTE] Cajusku Kochany :multi::multi::multi::multi::multi: Nad Jasperem to chyba chyba opatrzność czuwa, tyle dobrych ludzi się nad nim zlitowało bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Udało się i jeszcze z jednorazowych na ogłoszenia i lekarstwa będzie. Myszo 1 protoplastko moja czy ty to widzisz Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Estrella']ale szczęście:loveu: kycia dziękuję za przybycie do Basterka:loveu: Nie ma za co Kochana :*. Czekam na newsy dot. Basterka i zaczniemy dzialac :) , Tak jak z Pixelkiem i jasperkiem :) Quote
FIFA Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Chciałabym zadeklarowc co miesiąc 20 zł ale niewim jak to technicznie zrobić może się ktos odezwię czekam mój meil urszulag0505@gazeta.pl czekam Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Widzę :loveu: Bardzo dziękuję :loveu: Teraz trzymajcie kciuki za powodzenie akcji i żeby schron go zechciał wydać. Jasper to pies z cukrzycą, najprawdopodobniej, będzie musiał przyjmować insulinę. Na pewno wsparcie cały czas będzie mu potrzebne. Quote
FIFA Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No jak mam to przeczytac nic mi sie nie otwiera pomocy Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 super, Caju JB dobrze że jesteś, teraz pędzimy kto może na pomóc Tobie i Dinowi, tak jak Ty wszystkim pomagasz. Jasperowi uda się uciec z pomocą dogo rodzinki feralnemu przeznaczeniu. Teraz szukamy zmiany losu porzuconego Dina którym się wielkodusznie opiekujesz. Właściwie trudno znależć wątek bez twojej pomocy więc spodziewam się wielu osób na Twoim wątku, tak by może oba psiaki się zabrało razem. Quote
nescca Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Za jakis czas moja przyjaciolka otwiera hotelik. Ma wielkie serce dla zwierzat i potrafi podawac zastrzyki. Jezeli nie znajdziecie odpowiedniego miejsca dla Jaspera to moze Lilusia podejmie sie opieki nad Nim. To jest posiadlosc polozona pod lasem bez zadnego bliskiego sasiedztwa oraz wieeelki ogrod przy domu . W trakcie budowy są przestronne boksy. Psy oczywisciebeda miały mozliwosc biegania po posesji . Ja bede tam jezdzila na weekendy wiec tez bede pracowala z psami. Jesli tylko bedzie problem z ulokowaniem Jaspera to ja bede z nia rozmawiala jesli sobie tego bedziecie zyczyc. Hotel znajduje sie w okolicach Kluczborka okolo 25 km od Opola. Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Fifa, deklaracja to nic prostszego . Wpisz tu na wątku w normalnym poście jaka to ma być deklaracja stała czy jednorazowa, i sumę, potem dostaniesz na pw numer konta na które zadeklarwanę sumę prześlesz. Uwielbiam widziec nowe albo w miare nowe soby na dogo!! Quote
paulinken Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hurra! Wspaniale! :multi: Ja już przelewam. Quote
FIFA Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No czekam gdzie to konta w jednej chwili przeleje kaske dla bidulka mam trzy psy dwa koty podrzutki i bardzo mnie ten watek ujął Quote
Mysza2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='FIFA']No czekam gdzie to konta w jednej chwili przeleje kaske dla bidulka mam trzy psy dwa koty podrzutki i bardzo mnie ten watek ujął[/QUOTE] Cioteczki prześlijcie Fifie nr konta :multi::multi::multi::multi: Fifa Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jasperek uratpwany :*. zapraszam do Piękniocha Onka :* http://www.dogomania.pl/threads/187845-Pi%C4%99kny-ON-koczuj%C4%85cy-na-cmentarzu-i-Janka-z-trawnika.-Pomocy!!! Wilczurka :* Quote
Cantadorra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Fifa, troszke cierpliwosci, pewnie cioteczka od konta jeszcze nie zajrzala. Ale wszystko bedzie :) Quote
monikapf Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='kycia1']Jasperek uratpwany :*. zapraszam do Piękniocha Onka :* http://www.dogomania.pl/threads/187845-Pi%C4%99kny-ON-koczuj%C4%85cy-na-cmentarzu-i-Janka-z-trawnika.-Pomocy!!! Wilczurka :* Jasper uratowany :loveu: Schron go wydał już ? Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wysłałam Ci pw z danymi, ktore otrzymalam od BlueSunshine czyli wpłaty na konto I.P (inicjały) z Warszawy :) Quote
Recommended Posts