Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlueSunshine']bico, Maruda666 dziękujemy bardzo;*

Dziewczyny, rozliczenia są w poście #202[B] , bardzo bym prosiła żeby każdy tam wszedł i zobaczył czy jest na liście, czy jest odpowiednia kwota, i ogólnie czy wszystko się zgadza, mogłam coś pominąć, źle policzyć etc..
.

Rozliczenia warto umiescic na pierwszej stronie,
nr konta prosze bo nie dostałam

Posted

[quote name='bico']mogę jedynie 20 zł jednorazowo...poproszę konto na pw.[/QUOTE]

[quote name='Ulka18']Wplace 20 zl jednorazowo. Prosze o konto na pw. Trzymam kciuki za Jasperka :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='wiking042']Dobra robota, dziewczyny! :multi: Wpłacę jednorazowo 20zł, przykro mi, więcej nie mogę... :cool3: Poproszę o nr konta.[/QUOTE]

[quote name='oska1983']To ja tez 20zł jednorazowo, poproszę o nr[/QUOTE]
Kochani :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: warto było nie iść spać, bardrzo bardzo bardzo Wam dziękuje:multi::multi::multi::multi::multi::multi: udało się z następnym biedakiem, a następne w kolejce czekaja.

Posted

[quote name='LAZY']Normalnie jesteście wielcy! Akcja expresowa:)
Ja będę tutaj zaglądać i jak będzie gorszy miesiac to wspomoge na pewno![/QUOTE]
Zaglądnie też ważne. Bardzo dziękujemy.
Dziewczyny zaktualizujcie deklaracje w 1 poście
i podajcie informację do jakiego DT jedzie Jasper bo mam pytania na pw

Posted

[quote name='Ulka18']Wplace 20 zl jednorazowo. Prosze o konto na pw. Trzymam kciuki za Jasperka :kciuki:

[quote name='beka']Rozliczenia warto umiescic na pierwszej stronie,
nr konta prosze bo nie dostałam

[quote name='wiking042']Dobra robota, dziewczyny! :multi: Wpłacę jednorazowo 20zł, przykro mi, więcej nie mogę... :cool3: Poproszę o nr konta.

[quote name='oska1983']To ja tez 20zł jednorazowo, poproszę o nr

Już dane do przelewu wysłane są:) dziękuję bardzo jeszcze raz :) ;*

[quote name='Mysza2']Zaglądnie też ważne. Bardzo dziękujemy.
Dziewczyny zaktualizujcie deklaracje w 1 poście
i podajcie informację do jakiego DT jedzie Jasper bo mam pytania na pw Ja czekam aż myszka przyjdzie i wszystko pozmienia;)

[quote name='aganela']jeśli jeszcze potrzeba to mogę go wrzucić dziś wieczorem na forum owczarek.pl :) Wydaje mi się że można.. może by się reszta osób zgłosiła na te deklaracje stałe, wiadomo jak pewne są, to jednak inaczej.. chociaż już mało zostało.. ale myślę że od razu trzeba wrzucić ONka z tego wątku, może ktoś pomoże.. http://www.dogomania.pl/threads/187845-Pi%C4%99kny-ON-koczuj%C4%85cy-na-cmentarzu-i-Janka-z-trawnika.-Pomocy!!! ja nie mogę dziś za bardzo przed 14tą przepraszam od razu za opóźnienia z wysyłaniem kont etc...

Przypominam że deklaracje są spisane w poście numer #202 i bardzo proszę sprawdzić, czy wszystko dobrze spisałam kto na ile się deklarował, bo mogłam się pomylić gdzieś.

Posted

[quote name='jola_li']Dostałam zaproszenie - jestem. Z niewielką pomocą 20 zł jednorazowo i wielką nadzieją, że Jasper wygra swój los.[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']wpłaciłem jednorazowo swoją deklarację stałą tj 6x20= 120 zł

trzymaj się Jasper :)[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi:bardzo wujkowi i cioci dziękujemy, :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kochani jesteście

Posted

[quote name='jola_li']Dostałam zaproszenie - jestem. Z niewielką pomocą 20 zł jednorazowo i wielką nadzieją, że Jasper wygra swój los.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo, dane do przelewu już wysłałam na pw:)

[quote name='Mysza2']Do jakiego DT jedzie Jasper bo nie pamiętam na czym stanęło[/QUOTE] Powiem Ci że też chciałabym wiedzieć, ja stanęłam gdzieś na etapie szukania przez wolontariuszkę, potem mysza napisała że już znaleźli coś, ale nie napisała chyba gdzie dokładnie..

Posted

[quote name='Tora&Faro']Wątek się rozrasta w takim tempie że ciężko nadąrzyć z czytaniem;)

Bardzo się cieszę że Japer ma takie wsparcie...musi mu się udać!!!![/QUOTE]

Niestety mam ten problem, z racji pracy nie jestem w stanie śledzić na bieżąco, do tego w pracy słabo mi chodzi dogo.
Muszę przeczytać kilkanaście stron i pouzupełniać wszystko...

Odezwę się za kilka godzin:evil_lol:

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']czekam na decyzję, jeśli jedzie do donki5 , gdzie ma wstepną rezerwację.to od już, na już znany mi termin i miejsce odbioru zalatwiam wstępnie może jakis bezpłatny transport.[/QUOTE]
Rozmawiałam z Anią, on nie może wyjechać z tej obserwacji do czasu upłynięcia terminu- niedziela chyba.
Ania ma zarezerwoawać psa, poproszę Ją o kontakt z Panią, żeby wszystko dograć.
W którym miejscu jest hotel? Wiem, ze 60 km od Wawy, pytam ze względów transportowych ;)
Wg mnie tam jedzie, jak najbardziej.