Mroowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Mysza2']Mróweczko kochana przepraszam że cię zaatakowałam, wiem jak obłożona jesteś. z rozpędu mi poszło :):):)[/QUOTE] Wiesz co stałej nie dam rady ale jednorazowo............dajcie namiary..........mam nadzieję że mi prądu nie odetną;) Jak słyszę morbital to aż wrrrrrrrrr @$%^#&*& same się cisną............... Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Mroowa']Wiesz co stałej nie dam rady ale jednorazowo............dajcie namiary..........mam nadzieję że mi prądu nie odetną;) Jak słyszę morbital to aż wrrrrrrrrr @$%^#&*& same się cisną...............[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
matrioszka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Mysza2']Ja się zaraz popłaczę bo zaparłam się ze nie pójdę spac aż dozbieramy komplet, ale już na oczy nie widzę,[/QUOTE] Żeby do rozpaczy i bezsenności Cię nie doprowadzić, zgłaszam się na wątek i jednorazowo mogę dodać owe brakujące 25 zł.;)Wyciągajcie Jaspera, a te 25 zł co miesiąc spokojnie dozbiera się bazarkiem.Taka kwota, to pikuś.Wyciągajcie psa jak najszybciej.:roll: Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jestem na zaproszenie Myszy2. Jestem zapsiona tymczasowiczami na maksa. Na dzień dzisiejszy wrzucę tylko jednorazowo 20,-. Może w przyszłym miesiącu coś mi sie w finansach poprawi:roll:. matko, czemu ja nie jestem jakimś krezusem :shake: mogłabym więcej psiaków wspomagać :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 matko nie bylo mnie od popoludnia a tu juz komplet praktycznie:crazyeye::multi::multi: super:loveu::loveu: moja dzialka jutro pojdzie;) Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jestescie CUDOWNE ! :)))))) Brakuje 25 zł deklaracji stałych. Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='matrioszka2']Żeby do rozpaczy i bezsenności Cię nie doprowadzić, zgłaszam się na wątek i jednorazowo mogę dodać owe brakujące 25 zł.;)Wyciągajcie Jaspera, a te 25 zł co miesiąc spokojnie dozbiera się bazarkiem.Taka kwota, to pikuś.Wyciągajcie psa jak najszybciej.:roll:[/QUOTE] [quote name='marysia55']Jestem na zaproszenie Myszy2. Jestem zapsiona tymczasowiczami na maksa. Na dzień dzisiejszy wrzucę tylko jednorazowo 20,-. Może w przyszłym miesiącu coś mi sie w finansach poprawi:roll:. matko, czemu ja nie jestem jakimś krezusem :shake: mogłabym więcej psiaków wspomagać :cool3: [/QUOTE] Kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: a Jasper niech się pakuje Quote
Panca Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 mysza2 dziala preznie bo i ja jestem - jutro poczytam bo dzis oczy siadaja Quote
matrioszka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Mysza2']Kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: a Jasper niech się pakuje[/QUOTE] Ja myślę, że on pójdzie tak, jak stoi :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Panca']mysza2 dziala preznie bo i ja jestem - jutro poczytam bo dzis oczy siadaja[/QUOTE] Bardzo dziękuję Panca za obecność. To ja jednak pójdę spać, Jesteście wszyscy kochani bardzo. Uratujemy ślepaczka naszego. Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='matrioszka2']Ja myślę, że on pójdzie tak, jak stoi :evil_lol:[/QUOTE] Niech idzie jak stoi byle dalej :):):):) Quote
TERESA BORCZ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 no to jest ok. teraz transport. już mysle o bezpłatnym wyjściu. udało się choc jeszcze nie wszystkie cioteczki się zjawiły, ale będą napewno. wątek jedndniowy. brawo ! Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A ja wam powiem że wysiadam, czyściłam już dzisiaj trzy razy skrzynkę wysłanych, za spamowałam chyba z myszą i dziewczynami całe dogo ale... było warto;) Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Mysza2']Bardzo dziękuję Panca za obecność. To ja jednak pójdę spać, Jesteście wszyscy kochani bardzo. Uratujemy ślepaczka naszego. Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mysza2 , idź kobieto spokojnie spać po dobrze wypełnionej misji :-). Dane do przelewu już dostałam i przelew wykonany, ale oczywiście pójdzie jutro. Banki w nocy niestety śpią ;-) Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BlueSunshine']A ja wam powiem że wysiadam, czyściłam już dzisiaj trzy razy skrzynkę wysłanych, za spamowałam chyba z myszą i dziewczynami całe dogo ale... było warto;)[/QUOTE] szybka jesteś :-) ale warto dla takiego psiaka:loveu: Quote
Margo28 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 pytanie pewnie głupie,ale jestem nowa na dogomanii-jak się składa deklaracje? Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Margo28']pytanie pewnie głupie,ale jestem nowa na dogomanii-jak się składa deklaracje?[/QUOTE] Wystarczy napisac w danych watku (o danym zwierzaku), ze zamierza sie wpłacic pieniazki jednoraozowo, albo wpłacać stale co miesiac (deklaracja stala to sie nazywa) i wtedy podaje sie kwote :) np, 5,10,15 itd zł :) Czyli jakbys chciala pomoc Jasperkowi- pisze tutaj ze chcesz wpłacic/wpłacac tyle i tyle :D a dziewczynki juz Ci wysla wiadomosc z danymi do wpłaty :) Quote
matrioszka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zajrzyjcie,koniecznie.Włos się jeży. http://wiadomosci.wp.pl/gid,11574185,title,Koszmarne-warunki-trzymania-psow,galeria.html Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='matrioszka2']Zajrzyjcie,koniecznie.Włos się jeży. http://wiadomosci.wp.pl/gid,11574185,title,Koszmarne-warunki-trzymania-psow,galeria.html Jakim trzeba być człowiekiem, żeby zgotować takie piekło...? Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='matrioszka2']Zajrzyjcie,koniecznie.Włos się jeży. http://wiadomosci.wp.pl/gid,11574185,title,Koszmarne-warunki-trzymania-psow,galeria.html Ja nie wchodze, bo bede ryczec. Ale jestem pewna, ze tam jakies skurw&^%$#o jest. Za jaja bym powiesiła i podpalała z wyrafinowaniem gaszac na nim wypalone papierosy :] Quote
Maruda666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dopiero teraz trafiłam a przed chwilą złożyłam deklarację na sparaliżowana Lenkę - więcej już naprawdę nie mogę :(. Podniosę przynajmniej i kciuki trzymam za powodzenie całej akcji :thumbs::thumbs: Quote
bico Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 mogę jedynie 20 zł jednorazowo...poproszę konto na pw. Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 bico, Maruda666 dziękujemy bardzo;* Dziewczyny, rozliczenia są w poście #202 , bardzo bym prosiła żeby każdy tam wszedł i zobaczył czy jest na liście, czy jest odpowiednia kwota, i ogólnie czy wszystko się zgadza, mogłam coś pominąć, źle policzyć etc.. Jeżeli ktoś będzie chciał numery konta do przelewu-piszcie proszę na PW, jest wygodniej po prostu. Dziękuję jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo serdecznie! Póki co odmeldowuję się, dobranoc. Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jasper potrzebuje tylko 90zl deklaracji !!!! POMOZCIE DZIEWCZYNY!!!!! Quote
Recommended Posts