Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Mróweczko kochana przepraszam że cię zaatakowałam, wiem jak obłożona jesteś. z rozpędu mi poszło :):):)[/QUOTE]
Wiesz co stałej nie dam rady ale jednorazowo............dajcie namiary..........mam nadzieję że mi prądu nie odetną;) Jak słyszę morbital to aż wrrrrrrrrr @$%^#&*&
same się cisną...............

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mroowa']Wiesz co stałej nie dam rady ale jednorazowo............dajcie namiary..........mam nadzieję że mi prądu nie odetną;) Jak słyszę morbital to aż wrrrrrrrrr @$%^#&*&
same się cisną...............[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Ja się zaraz popłaczę bo zaparłam się ze nie pójdę spac aż dozbieramy komplet, ale już na oczy nie widzę,[/QUOTE]

Żeby do rozpaczy i bezsenności Cię nie doprowadzić, zgłaszam się na wątek i jednorazowo mogę dodać owe brakujące 25 zł.;)Wyciągajcie Jaspera, a te 25 zł co miesiąc spokojnie dozbiera się bazarkiem.Taka kwota, to pikuś.Wyciągajcie psa jak najszybciej.:roll:

Posted

Jestem na zaproszenie Myszy2. Jestem zapsiona tymczasowiczami na maksa. Na dzień dzisiejszy wrzucę tylko jednorazowo 20,-. Może w przyszłym miesiącu coś mi sie w finansach poprawi:roll:. matko, czemu ja nie jestem jakimś krezusem :shake: mogłabym więcej psiaków wspomagać :cool3:

Posted

[quote name='matrioszka2']Żeby do rozpaczy i bezsenności Cię nie doprowadzić, zgłaszam się na wątek i jednorazowo mogę dodać owe brakujące 25 zł.;)Wyciągajcie Jaspera, a te 25 zł co miesiąc spokojnie dozbiera się bazarkiem.Taka kwota, to pikuś.Wyciągajcie psa jak najszybciej.:roll:[/QUOTE]

[quote name='marysia55']Jestem na zaproszenie Myszy2. Jestem zapsiona tymczasowiczami na maksa. Na dzień dzisiejszy wrzucę tylko jednorazowo 20,-. Może w przyszłym miesiącu coś mi sie w finansach poprawi:roll:. matko, czemu ja nie jestem jakimś krezusem :shake: mogłabym więcej psiaków wspomagać :cool3:
[/QUOTE]
Kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi:
a Jasper niech się pakuje

Posted

[quote name='Mysza2']Kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi:
a Jasper niech się pakuje[/QUOTE]

Ja myślę, że on pójdzie tak, jak stoi :evil_lol:

Posted

[quote name='Panca']mysza2 dziala preznie bo i ja jestem - jutro poczytam bo dzis oczy siadaja[/QUOTE]
Bardzo dziękuję Panca za obecność. To ja jednak pójdę spać, Jesteście wszyscy kochani bardzo.
Uratujemy ślepaczka naszego.
Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo dziękuję Panca za obecność. To ja jednak pójdę spać, Jesteście wszyscy kochani bardzo.
Uratujemy ślepaczka naszego.
Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mysza2 , idź kobieto spokojnie spać po dobrze wypełnionej misji :-). Dane do przelewu już dostałam i przelew wykonany, ale oczywiście pójdzie jutro. Banki w nocy niestety śpią ;-)

Posted

[quote name='BlueSunshine']A ja wam powiem że wysiadam, czyściłam już dzisiaj trzy razy skrzynkę wysłanych, za spamowałam chyba z myszą i dziewczynami całe dogo ale... było warto;)[/QUOTE] szybka jesteś :-) ale warto dla takiego psiaka:loveu:

Posted

[quote name='Margo28']pytanie pewnie głupie,ale jestem nowa na dogomanii-jak się składa deklaracje?[/QUOTE]
Wystarczy napisac w danych watku (o danym zwierzaku), ze zamierza sie wpłacic pieniazki jednoraozowo, albo wpłacać stale co miesiac (deklaracja stala to sie nazywa) i wtedy podaje sie kwote :) np, 5,10,15 itd zł :)

Czyli jakbys chciala pomoc Jasperkowi- pisze tutaj ze chcesz wpłacic/wpłacac tyle i tyle :D a dziewczynki juz Ci wysla wiadomosc z danymi do wpłaty :)

Posted

Dopiero teraz trafiłam a przed chwilą złożyłam deklarację na sparaliżowana Lenkę - więcej już naprawdę nie mogę :(. Podniosę przynajmniej i kciuki trzymam za powodzenie całej akcji :thumbs::thumbs:

Posted

bico, Maruda666 dziękujemy bardzo;*

Dziewczyny, rozliczenia są w poście #202 , bardzo bym prosiła żeby każdy tam wszedł i zobaczył czy jest na liście, czy jest odpowiednia kwota, i ogólnie czy wszystko się zgadza, mogłam coś pominąć, źle policzyć etc..

Jeżeli ktoś będzie chciał numery konta do przelewu-piszcie proszę na PW, jest wygodniej po prostu. Dziękuję jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo serdecznie!

Póki co odmeldowuję się, dobranoc.