Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ammounie']Widzę że Jasper już prawie w hoteliku! :-) Trzymam kciuki za pieska! Mogę pomóc kwotą 10zł stałej deklaracji.

Poproszę o numer konta na PW
35 zł brakuje!!! :)

Mysza1 , zmien w tytule:*. Jak ktos chce niech po mnie sprawdzi, ale Undercia tez sprawdzala i do postu nr 180 zł (wraz z Gazza 10 stalej) wyszlo 345 do tamtego momentu. Teraz podliczam na biezaco:).

Odejmuje od kwoty 430 zł .

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszko, listę robiłam od początku, myślę że wszystkie posty wyłapałam(ale mogą być ew pomyłki, bo już zmęczona jestem)

Deklaracje stałe:

20 zł-beka
20 zł-anawa
10 zł-Bjuta
15 zł-Havanka
10 zł-Mysza2
10 zł-paulinken
20 zł-agusiazet(od lipca)
20 zł-wujek & ciocia(od VII do XII płatne natychmiastowo)
10 zł-Undercia(od lipca)
5 zł-Ariada(od lipca) (depilator na bazarek)
20 zł-kami_23
20 zł-Bazyli3101( do grudnia włącznie, prosi o przypomnienie po nowym roku)
20 zł-a.piurek(od lipca do grudnia)
10 zł-shirrrapeira(wpłata po 10 lipca)
10 zł-Sanri
25 zł-viola005
20 zł-monikapf (na razie do końca roku, prosi o przypomnienie o wpłatach )
10 zł-dudson13
10 zł-kycia1(od lipca)
10 zł-maggiejan
10 zł-Buster(od 10 lipca)
10 zł-gazzy
30 zł-yumanji
5 zł-tisane
15 zł-zachary+ewentualne doraźnie
20 zł-Yorija
10 zł-Ammounie
10 zł-Pyrdka

razem: 405 brakuje:25zł.

Deklaracje jednorazowe:
20 zł-aganela
20 zł-amica
10 zł-magenka1
15 zł-Diegula
30 zł-Lu_Gosiak
50 zł-Tora&Faro
20 zł-kami_23
20 zł-Plicha
10zł-gazzy
10 zł-agniech_a
20 zł(jesli dobrze zrozumiałam)-Sanri
20 zł-Mal
35 zł-fochu
40 zł-kolega fochu (póki co wpisuję w jednorazowe)
25 zł-viola005
25zł-matrioszka2
20 zł-marysia55
30 zł-Mroowa
20 zł-bico
20 zł-Ulka18
20 zł-wiking042
20 zł-oska1983
20 zł-jola_li

dog193 postara się coś wpłacić ale nie obiecuje

anita_happy coś jednorazowo
Aimez_moi coś jednorazowo

z kafeterii Agnieszka-30 zł

z kafeterii druga Agnieszka-165 zł

spoza dogo:

mój kolega-20 zł

razem: 735+ nieokreślona.

Posted

[quote name='Nikita89']melduję się na wątku, nie mogę niestety pomóc bo też krucho z budżetem w sesji u mnie :( ale trzymam mocno kciuki, na pewno się uda :)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za obecnośc i odpowiedź:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kycia1']35 zł brakuje!!! :)

Mysza1 , zmien w tytule:*. Jak ktos chce niech po mnie sprawdzi, ale Undercia tez sprawdzala i do postu nr 180 zł (wraz z Gazza 10 stalej) wyszlo 345 do tamtego momentu. Teraz podliczam na biezaco:).

Odejmuje od kwoty 430 zł .
ja mogę jednorazowo dać te 35 zł podaj dane na priva

Posted

[quote name='fochu']ja mogę jednorazowo dać te 35 zł podaj dane na priva[/QUOTE]
35 zl brakuje deklaracji stałych - czyli tych co miesiac :(, ale jednorazowe równiez sie bardzo licza! :)

Czy w takim razie nadal aktualne?

Jesli tak- dziewczynki wyslijscie pw z danymi do wpłaty dla Fochu.

Posted

[quote name='BlueSunshine']Już wysyłam dane przelewu, ale 35 jednorazowo, czy jako stałe?[/QUOTE]
ja póki co jednorazowo :/
krucho u mnie więc nie mogę złożyć deklaracji :(

Posted

[quote name='fochu']ja póki co jednorazowo :/
krucho u mnie więc nie mogę złożyć deklaracji :([/QUOTE]
Bardzo dziekujemy, kazdy grosz sie liczy :):*

Posted

Ekspresowa licytacja na tym watku przeszla moje najsmielsze oczekiwania.
Teraz jestem juz pewna, ze Jasper wyjdzie ze schronu i zamieszka w normalnych psich warunkach! zajrze jutro, bo takie akcje poprawiaja mi humor!
Pozdrawiam wszystkich dzialajacych, aby ratowac pieknego Jaspera i osoby spoza dogo, ktore pomagaja finansowo, wielkie dzieki! Jednak "w jednosci sila"... "Kupa, mosci panowie!"

Posted

[quote name='Pyrdka']Poproszę o nr konta na pw. Deklaruję 10,00 zl miesięcznie Przepraszam, ze tylko tyle. Może wyskrobie czasami więcej.[/QUOTE]
:multi::multi::multi:bardzo bardzo dziękuję już tylko 25 zł stałych brakuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='fochu']poszło 35 zł jednorazowo
będę pamiętać w miarę mozliwości przeleję
szukam kogos kto pomoże
:*

[quote name='fochu']i kolega obiecał 40 zł przelać :)
nie wiem tylko czy jednorazowo czy nie :)
ale grosz do grosza...
Oooooo dowiedz sie:), ale pwnie jednorazowo i tak super! :)
[quote name='Pyrdka']Poproszę o nr konta na pw. Deklaruję 10,00 zl miesięcznie Przepraszam, ze tylko tyle. Może wyskrobie czasami więcej.

BRAKUJE 25 zł ! Deklaracji stałych :D

Dziękujemy:*

[quote name='viola005']Ekspresowa licytacja na tym watku przeszla moje najsmielsze oczekiwania.
Teraz jestem juz pewna, ze Jasper wyjdzie ze schronu i zamieszka w normalnych psich warunkach! zajrze jutro, bo takie akcje poprawiaja mi humor!
Pozdrawiam wszystkich dzialajacych, aby ratowac pieknego Jaspera i osoby spoza dogo, ktore pomagaja finansowo, wielkie dzieki! Jednak "w jednosci sila"... "Kupa, mosci panowie!"

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='fochu']i kolega obiecał 40 zł przelać :)
nie wiem tylko czy jednorazowo czy nie :)
ale grosz do grosza...[/QUOTE]
Dziękuje bardzo..

[quote name='Pyrdka']Poproszę o nr konta na pw. Deklaruję 10,00 zl miesięcznie Przepraszam, ze tylko tyle. Może wyskrobie czasami więcej.[/QUOTE]
Wysłałam już dane z przelewu, dziękuje bardzo;*

Posted

[quote name='Undercia']eh popłakałam się ze szczęścia... (ze smutku w sumie też, bo tyle tu biednych psów, a ja nie dam rady wszystkim pomóc :( )[/QUOTE]
Nie płakuniaj:*. Jest wuelu ludzi dobrej woli z funduszami (nawet niewielkimi), kazdemu pomozemy, zobaczysz! Zobacz jak nam ładnie sie udaje od kilku dni:), najpierw Pixelek, teraz Jasperek:*. Figunia jedna łapka w nowym domku (wizja), siostrzyczki maja szanse, damy rade ! :).

A jestesmy tu dopiero od kilku dni! :))))))

Posted

No nie.....................koniec miesiąca,a tu taki bidok,niestety mogę tylko duchowo wspomóc:(:(:(:( czemu zawsze wszystko musi zależeć od kasy,czemu nie założą Kasy Chorych Psów i każdy musiał by co miesiąc płacić parę zetek podatku właśnie dla zwierzów bezdomnych,skatowanych,bez szans...............

Posted

[quote name='Mroowa']No nie.....................koniec miesiąca,a tu taki bidok,niestety mogę tylko duchowo wspomóc:(:(:(:( czemu zawsze wszystko musi zależeć od kasy,czemu nie założą Kasy Chorych Psów i każdy musiał by co miesiąc płacić parę zetek podatku właśnie dla zwierzów bezdomnych,skatowanych,bez szans...............[/QUOTE]
Oooooooooo. Jestem za! :) Tak na serio to trzeba o tym pomyslec... moze i zmeczona juz jestem bardzo i nie mysle racjonalnie, ale , moze....

Posted

[quote name='Mroowa']No nie.....................koniec miesiąca,a tu taki bidok,niestety mogę tylko duchowo wspomóc:(:(:(:( czemu zawsze wszystko musi zależeć od kasy,czemu nie założą Kasy Chorych Psów i każdy musiał by co miesiąc płacić parę zetek podatku właśnie dla zwierzów bezdomnych,skatowanych,bez szans...............[/QUOTE]
Mróweczko kochana przepraszam że cię zaatakowałam, wiem jak obłożona jesteś. z rozpędu mi poszło :):):)