Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję biedulka. Na razie dorzucam się tylko z wpłatą jednorazową 20 zł, jak mi się wyklaruje sytuacja w domu i przeliczę finanse to postaram się wyskrobać jakąś stałą deklarację na tego ślicznotka ;)

Posted

[quote name='Mal']Zapisuję biedulka. Na razie dorzucam się tylko z wpłatą jednorazową 20 zł, jak mi się wyklaruje sytuacja w domu i przeliczę finanse to postaram się wyskrobać jakąś stałą deklarację na tego ślicznotka ;)[/QUOTE]
Dzięki, już zapisuję.

Posted

:multi: Ta dziewczyna z kafeterii, która wcześniej nie wiedziałam ile wpłaci, napisała mi właśnie e-maila, że wpłaciła 165 złotych jednorazowo na konto Jasperka! ma na imię Agnieszka, i kazała go pogłaskać od niej . (a ja w tym momencie zaraz się pewnie rozpłacze, a jak)

Posted

Mysza2, jak mogę odmówić? Chociaż już kwiczę....Sama rok temu w mróz -20C znalazłam niewidomego ONka.Po dwóch tygodniach pojechał do najcudowniejszego ds. Stałą deklarację to tylko 15 zł, najwyżej doraźnie więcej pomogę.

Posted

[quote name='zachary']Mysza2, jak mogę odmówić? Chociaż już kwiczę....Sama rok temu w mróz -20C znalazłam niewidomego ONka.Po dwóch tygodniach pojechał do najcudowniejszego ds. Stałą deklarację to tylko 15 zł, najwyżej doraźnie więcej pomogę.[/QUOTE]
70 zł brakuje :). Niech ktos przeleci po mnie od 1 postu :)

Dziekujemy:*

Posted

[quote name='kycia1']Mi wyszło 345 :). Sprawdzane przed chwila, szlam od 1 postu do postu Underci (nr 180 ). Czyli w/g moich obliczen brakuje 85 zł.[/QUOTE]
No tak tylko kogo brakuje na mojej liście? Oto jest pytanie.

Posted

[quote name='zachary']Mysza2, jak mogę odmówić? Chociaż już kwiczę....Sama rok temu w mróz -20C znalazłam niewidomego ONka.Po dwóch tygodniach pojechał do najcudowniejszego ds. Stałą deklarację to tylko 15 zł, najwyżej doraźnie więcej pomogę.[/QUOTE]
Super, już dopisuję. Bardzo dziękuję.

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:nie wiem który już raz bardzo ci dziękuję kochana i przepraszam że znowu atakuję:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam maila na pw od Yorija cyt
"20zł - miesięcznie - mogę tyle zadeklarować
podeślij mi nr konta"
bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi: cioteczki wyślijcie nr konta :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='tisane']Ja zmieniam z 20 zl przez 2 miesiace na 5 zl stala deklaracja :)

[quote name='Mysza2']Mam maila na pw od Yorija cyt
"20zł - miesięcznie - mogę tyle zadeklarować
podeślij mi nr konta"
bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi: cioteczki wyślijcie nr konta :loveu::loveu::loveu:
SUPER!!!! :), dziekowac :*

70-5-20 = 45 zl

Brakuje 45 zł deklaracji stałych :) (podliczam na biezaco- na 99,9% tak jest)

Liczyłysymy z uwzglednieniem Gazza wyszlo 345, doszła Zachary (15 mc) = 360 + Tisane (5 mc) = 365 + Yoriya 20 (mc) = 385 , czyli brakuje 45 zł

Posted

[quote name='Ammounie']Widzę że Jasper już prawie w hoteliku! :-) Trzymam kciuki za pieska! Mogę pomóc kwotą 10zł stałej deklaracji.

Poproszę o numer konta na PW[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu: dziękujemy dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi: