Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlueSunshine']Gazzy dziekuje bardzo... zaraz wysle Ci dane do przelewu na pw:)

kurcze, jak go uratujemy to jak nic ze szczęścia sie popłacze:(

właśnie dziewczyna z kafeterii (agnieszka) napisała do mnie na emaila, że pomoże jednorazowo, coraz wiecej wiary w ludzi mam..
Widzisz Słoneczko :*:)

Brakuje 115 ! :D
deklaracji stałych (coraz mniej :) )

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yumanji']Kazdy czworonog mieszkajacy pod moim dachem daje 2 zl stalej deklaracji,co daje 30 zl miesiecznie.
Naprawde ?:DDDDDDD

Uwaga!!!!

Brakuje 85 zł deklaracji stałych :D

Posted

[quote name='tisane']Ja tez pomoge, jaki jest nr. konta?[/QUOTE]
Tisane, jednorazowow? czy stale? Bo robie rozrachinek i dlatego pytam :*. Jesli co mc to jaka kwota ?

Posted

[quote name='yumanji']Kazdy czworonog mieszkajacy pod moim dachem daje 2 zl stalej deklaracji,co daje 30 zl miesiecznie.[/QUOTE]

No proszę, nawet czworonogi płacą.......... :crazyeye: Super! Całusy dla czworonogów :loveu:

Posted

[quote name='gazzy']No widzicie :) Co raz mniej ... Jeszcze dzisiaj uzbieramy brakującą kwotę... To dopiero będzie :D:D[/QUOTE]
ja zaczynam wierzyc w cuda hihih :D

Posted

Cioteczkim musiałam zająć się przez 3 godziny pracą, wchodzę i oczom nie wierzę. Tyle dobrych dusz się znalazło. Zaraz rozsyłam dalej. Wszystkim bardzo dziękujemy i przepraszamy za duble maili na pw

Posted

yumanji Kurcze, a skąd u Ciebie tyle nóg? ;) dziękuje bardzo, i pw już wysłałam:)

tisane maggiejan już również dane wysłałam na pw:)

dudson13, Plicha, dziękuje bardzo jeszcze raz ! ;*

Jeżeli ktoś chce jeszcze numery, to tupać i krzyczeć jeżeli coś nie doszło, bo mogłam pominąć, od tego wysyłania wiadomości dostaje oczopląsu dosłownie...;) najlepiej napisać na pw, to od razu odpowiem:)

Więc tak, z kafeterii, dostałam dwie deklaracje, Agnieszka, jednorazowo 30 złotych, i jeszcze jedna Agnieszka, od której informacji na jaką kwotę jeszcze nie dostałam ale jestem z nią w kontakcie e-mail. I mój kolega również wysłał jednorazową deklarację 20 złotych. :)

Posted

[quote name='BlueSunshine']yumanji Kurcze, a skąd u Ciebie tyle nóg? ;) dziękuje bardzo, i pw już wysłałam:)

tisane maggiejan już również dane wysłałam na pw:)

dudson13, Plicha, dziękuje bardzo jeszcze raz ! ;*

Jeżeli ktoś chce jeszcze numery, to tupać i krzyczeć jeżeli coś nie doszło, bo mogłam pominąć, od tego wysyłania wiadomości dostaje oczopląsu dosłownie...;) najlepiej napisać na pw, to od razu odpowiem:)

Więc tak, z kafeterii, dostałam dwie deklaracje, Agnieszka, jednorazowo 30 złotych, i jeszcze jedna Agnieszka, od której informacji na jaką kwotę jeszcze nie dostałam ale jestem z nią w kontakcie e-mail. I mój kolega również wysłał jednorazową deklarację 20 złotych. :)
No widzisz:*

Posted

Dziewczyny, Wy tak dzielnie liczycie, wpisałam w pierwszy post stałe deklaracje i wychodzi mi 315 zł, zatem do 430 za hotel brakuje 115. Wam jakoś mniej wyszlo, możecie sprawdzić czy się nie pomyliłam gdzieś?