Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na razie nic oprócz jednorazowej już zadeklarowanej kwoty nie mogę pomóc, ale jestem i śledzę wątek naszego ślepka!
Bardzo mocno trzymam za niego i za wszystkich organizujących mu hotelik kciuki!

Posted

Myszo dzięki za zaproszenie, wiedziałam, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć za Twoja pomoc Emiśkowi. Na razie deklaruję od miesiąca lipca do grudnia po 20zł i bardzo bardzo żałuję ze nie mogę więcej.

Posted

Kurczę, na razie nic nie mogę zrobić, jedynie banerek dodać :(
Serce się kraje, mój króliczek, który odszedł 2 miesiące temu nazywał się Jasper...

Postaram się coś wpłacić, ale nie obiecuję.

Posted

bylam juz u was :/ sytuacja beznadziejna:( jedyne co to podrzucic...w szydlowcu mamy awarie - wysyp psówna ulicy...ale podeslijcie konto..moze mamas moja da sie urobic na kolejna bide...chociaz jednorazowo

Posted

anita_happy Próbowałam Ci wysłać numer konta, ale masz zapchaną skrzynkę..

Aimez_moi
Już wysyłam PW;*

Dziękujemy wszystkim za pomoc, chciałam przeprosić też za dublowane wiadomości, ale ciężko kilka osób zgrać w wysyłaniu info, a ja też już powoli nie ogarniam..

Posted

Agnieszka, dziękowałam jeszcze raz, ale ponownie podziękuję;*

Dziewczyny, za podrzucanie tematu również dziękuję;*

Dziękujemy wszystkim za pomoc, chciałam przeprosić też za dublowane wiadomości, ale ciężko kilka osób zgrać w wysyłaniu info, a ja też już powoli nie ogarniam..woli nie ogarniam..

shirrrapeira Dziękujemy bardzo za zainteresowanie, w tej chwili każdy grosz się liczy, zwłaszcza że mało czasu mamy..

Posted

Jutro mogę wpłacic 20zł a co do deklaracji stałych to mogę jak narazie 10zł miesięcznie -wiem, że mało i smieszna kwota mam zamiar wielu pieskom pomagac takze nie chce się narazie deklarowac na więcej.

Posted

[quote name='BlueSunshine']Jednak deklaracje(zwłaszcza jednorazowe bo przy stałych jednak troszkę inaczej ) dużo łatwiej się zbiera "na żywo" przykro mi to mówić, ale ludzie jednak jak od razu reagują, i przeleją pieniążki to jest inaczej, niż na tzn "drugi dzień", bo się rozmyślą, no różnie to bywa, chociaż naprawdę przykro mi o tym mówić.. Póki co rozsyłam linki gdzie mogę.[/QUOTE]

Tak niestety jest, zelazo kuje sie poki gorace emocjonalnie.

Pani Tereso, dziekuje za zaproszenie na ten watek. Milo mi, ze znow sie spotykamy. Pies piekny i bardzo go szkoda.
Deklaruje 25zl miesiecznie, prosze o dane do przelewu na pw.:bluepaw:

Posted

jezeli to cos pomoze, to mam mozliwosc wyslania pieniedzy za kilka miesiecy z gory, zeby go tylko wyciagnac, a potem sie dozbiera, jak uwazacie? jutro moglaby siostra pchnac internetem

Posted

Tak bardzo się cieszę, że tyle dobrych i hojnych cioteczek deklaruje swoja pomoc dla Jasperka. Jego szanse rosną. Na razie nie będę pytać co u niego, ale bardzo jestem ciekawa.

Posted

[quote name='a.piurek']Myszo dzięki za zaproszenie, wiedziałam, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć za Twoja pomoc Emiśkowi. Na razie deklaruję od miesiąca lipca do grudnia po 20zł i bardzo bardzo żałuję ze nie mogę więcej.
Bardzo Ci dziękuję, chociaż nie musisz się odwdzięczać, nic nie zrobiłam ;)
[quote name='anita_happy']bylam juz u was :/ sytuacja beznadziejna:( jedyne co to podrzucic...w szydlowcu mamy awarie - wysyp psówna ulicy...ale podeslijcie konto..moze mamas moja da sie urobic na kolejna bide...chociaz jednorazowo
Jasne, rozumiem doskonale, podeślę zaraz
[quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie......... poprosze o numer konta.... nie mam za wiele ale kilka grosikow jednorazowo na pomoc dla psiunia......
Dziękuję
[quote name='agniech_a']Mało, bo mało, ale 10 zł poszło, chociaż tylko jednorazowo...
Dziękuję
[quote name='BlueSunshine']anita_happy Próbowałam Ci wysłać numer konta, ale masz zapchaną skrzynkę..

Aimez_moi
Już wysyłam PW;*

Dziękujemy wszystkim za pomoc, chciałam przeprosić też za dublowane wiadomości, ale ciężko kilka osób zgrać w wysyłaniu info, a ja też już powoli nie ogarniam..
O, już wysłałaś, super, mniej pracy dla mnie :loveu:
[quote name='shirrrapeira']Po 10 lipca mogę wyskrobać 10 zł deklaracji stałych dla psiaka.
Wielkie dzięki
[quote name='Sanri']Jutro mogę wpłacic 20zł a co do deklaracji stałych to mogę jak narazie 10zł miesięcznie -wiem, że mało i smieszna kwota mam zamiar wielu pieskom pomagac takze nie chce się narazie deklarowac na więcej.
Bardzo dziękujemy
[quote name='viola005']Tak niestety jest, zelazo kuje sie poki gorace emocjonalnie.

Pani Tereso, dziekuje za zaproszenie na ten watek. Milo mi, ze znow sie spotykamy. Pies piekny i bardzo go szkoda.
Deklaruje 25zl miesiecznie, prosze o dane do przelewu na pw.:bluepaw:
Zaraz prześlę, dziękuję.
[quote name='monikapf']Deklaruje 20 zł miesięcznie, tylko proszę o przypomnienie, ok?

[quote name='viola005']jezeli to cos pomoze, to mam mozliwosc wyslania pieniedzy za kilka miesiecy z gory, zeby go tylko wyciagnac, a potem sie dozbiera, jak uwazacie? jutro moglaby siostra pchnac internetem
W zasadzie to obojętne, bo z góry raczej nie będziemy płacić. Psa nie możemy zabrać dopóki nie skończy się ta "obserwacja: i do tego czasu, wg zapewnień wolontariuszki, jest bezpieczny.

Posted

mogę wysupłać 20 zł jednorazowo...;( spróbuje jutro rano wpłacić(dane mi już wysłała blue)-jak nie zaśpię :D pasowało by go dać na forum owczarek.pl może tam by troszkę wspomogli PLN choćby jednorazowo..?..jak mam tam konto ,ale od ok.2 tyg.nie mogę wcale wejść...;(