Havanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Havanka']Obiecałam sobie, że już nie zajrzę na żaden nowy wątek, bo nie podołam....Ale kiedy zobaczyłam jego zdjęcie.... wymiękłam. Dorzucę choć 15 zł stałej, tylko nie dajcie go uśpić !!!!![/QUOTE] Proszę mnie również zapisać do stałych. Ponadto jestem właśnie w trakcie rozliczenia bazarku dla Sary. Kiedy już się z nim uporam obiecuję zrobić bazarek dla Jaspera. Gdyby ktoś miał jeszcze coś do dorzucenia , to chętnie przyjmę i wystawię. Quote
Ariada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mogę dla Jasperka robić 5zl przelewu stałego, ale dopiero od lipcowej wyplaty. Mam tez stary depilator philipsa(dziala i depiluje ok) i mogę go dać na bazarek. Chcialam go sprzedac za 30zl na allegro, ale cos nie idzie mi z wystawianiem, wiec moze isc na pieska jesli ktos zajmie sie bazarkiem, a ja moge zasponsorowac przesylke w lipcu :) Prosze o kontakt w tej sprawie, moge podeslac zdjecia. Quote
Havanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ariada']Mogę dla Jasperka robić 5zl przelewu stałego, ale dopiero od lipcowej wyplaty. Mam tez stary depilator philipsa(dziala i depiluje ok) i mogę go dać na bazarek. Chcialam go sprzedac za 30zl na allegro, ale cos nie idzie mi z wystawianiem, wiec moze isc na pieska jesli ktos zajmie sie bazarkiem, a ja moge zasponsorowac przesylke w lipcu :) Prosze o kontakt w tej sprawie, moge podeslac zdjecia.[/QUOTE] Możemy spróbować sprzedać go na bazarku. Zaraz skontaktuję się z Tobą na Pw. Quote
Undercia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wrzuciłam informację o Jasperze na wizaż: http://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=20203647&postcount=9 Jakby ktoś robił bazarek dla Jaspera proszę o PW, znajdzie się parę rzeczy. Quote
kami_23 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Hej dziewczyny! Moja deklaracja stała:20zł i deklaracja jednorazowa 20zł:) Proszę o numer konta. Wpłacę jutro! Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Porozsyłałam info po ludziach, ewentualnie przydałby się jednak numer konta, dużo łatwiej by było wtedy.. Póki co podnoszę.. Quote
Tora&Faro Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BlueSunshine']Porozsyłałam info po ludziach, ewentualnie przydałby się jednak numer konta, dużo łatwiej by było wtedy.. Póki co podnoszę..[/QUOTE] Trochę deklaracji się uzbierało...może jednak Mysza się zdecyduje podać numer swojego konta.... Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Trochę deklaracji się uzbierało...może jednak Mysza się zdecyduje podać numer swojego konta....[/QUOTE] Jednak deklaracje(zwłaszcza jednorazowe bo przy stałych jednak troszkę inaczej ) dużo łatwiej się zbiera "na żywo" przykro mi to mówić, ale ludzie jednak jak od razu reagują, i przeleją pieniążki to jest inaczej, niż na tzn "drugi dzień", bo się rozmyślą, no różnie to bywa, chociaż naprawdę przykro mi o tym mówić.. Póki co rozsyłam linki gdzie mogę. Quote
Ariada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Właśnie, prosiłabym o adres konta, na które robić wpłaty. Zdefiniowałabym już przelew stały, tak jak mam dla jednego pieska. Quote
wujek & ciocia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ja widzę , po sobie, że dobrym pomysłem są cegiełki na allegro, zwłaszcza jak ma się konto internetowe i można bezpośrednio z allegro przelewać :) Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Undercia']czy deklaracja mogłaby być od lipca? w tym miesiącu nie dam już rady, od lipca miałabym możliwość tych 10 zł miesięcznie.[/QUOTE] Jasne, że tak. Dopisuję i dziękuję:loveu: [quote name='Havanka']Proszę mnie również zapisać do stałych. Ponadto jestem właśnie w trakcie rozliczenia bazarku dla Sary. Kiedy już się z nim uporam obiecuję zrobić bazarek dla Jaspera. Gdyby ktoś miał jeszcze coś do dorzucenia , to chętnie przyjmę i wystawię.[/QUOTE] Zaraz dopiszę, dziękuję. [quote name='Ariada']Mogę dla Jasperka robić 5zl przelewu stałego, ale dopiero od lipcowej wyplaty. Mam tez stary depilator philipsa(dziala i depiluje ok) i mogę go dać na bazarek. Chcialam go sprzedac za 30zl na allegro, ale cos nie idzie mi z wystawianiem, wiec moze isc na pieska jesli ktos zajmie sie bazarkiem, a ja moge zasponsorowac przesylke w lipcu :) Prosze o kontakt w tej sprawie, moge podeslac zdjecia.[/QUOTE] Dziękuję, zapisuję a bazarek widzę, ze już się szykuje, super:multi: [quote name='kami_23']Hej dziewczyny! Moja deklaracja stała:20zł i deklaracja jednorazowa 20zł:) Proszę o numer konta. Wpłacę jutro![/QUOTE] Bardzo dziękuję, na razie przez moment się wstrzymujemy z podaniem konta ale deklaracje zapisuję. [quote name='Tora&Faro']Trochę deklaracji się uzbierało...może jednak Mysza się zdecyduje podać numer swojego konta....[/QUOTE] Podam ale nie chcę tego robic za wcześnie ;) Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ok, zaraz będę rozsyłam pw. Trochę mi zejdzie proszę o cierpliwość;) Quote
PANI Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BlueSunshine']Porozsyłałam info po ludziach, ewentualnie przydałby się jednak numer konta, dużo łatwiej by było wtedy.. Póki co podnoszę.. Mogę przesłać pieniądze na ratowanie tego pieska,poproszę o nr. konta,mój adres; lidiad10@onet.pl ;a w jakim schronisku on przebywa,chodzi mi o miasto,pozdrawiam. Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='PANI']Mogę przesłać pieniądze na ratowanie tego pieska,poproszę o nr. konta,mój adres; lidiad10@onet.pl ;a w jakim schronisku on przebywa,chodzi mi o miasto,pozdrawiam. Za chwilę prześlę dane, niestety nie możemy zdradzić w którym schronisku przebywa dla dobra psa. Czasem znikają. Jak tylko opuści schron, wszystko podamy. Quote
TERESA BORCZ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 napewno Cajus JB jak zwykle ekspresoow wstawi JASPERA na NK prosilam go o to, a on nigdy nie odmawia. będzie na dogo wieczorem. Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mysza 1']Ok, zaraz będę rozsyłam pw. Trochę mi zejdzie proszę o cierpliwość;)[/QUOTE] Myszko, powiem jak mogę pomóc, bardzo chętnie pomogę... Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='BlueSunshine']Myszko, powiem jak mogę pomóc, bardzo chętnie pomogę...[/QUOTE] Jeśli możesz to zapraszaj na wątek, najlepiej słać pw. Dziękuję:loveu: Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mysza 1']Jeśli możesz to zapraszaj na wątek, najlepiej słać pw. Dziękuję:loveu:[/QUOTE] Się robi;) od jakiej literki zaczęłaś żeby nie powtarzać? Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='BlueSunshine']Się robi;) od jakiej literki zaczęłaś żeby nie powtarzać?[/QUOTE] Wysyłałam ludziom z kilku wątków, bez konkretnej literki. Mysza2 i Gusia tez słały, nie wiem wg jakiego klucza ;) Może jakoś na srodku teraz? K? [quote name='Tora&Faro']Kochana rozumiem że mogę robić przelew?:)[/QUOTE] Możesz ;) dzięki:loveu: Quote
Ariada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja zaBlipowałam Jasperka :) http://blip.pl/s/99776645 Quote
Bazyli3101 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 moge zadeklarować stałą wpłatę 20 zł z grudniem włącznie .Po nowym roku prosiłabym o przypomnienie. Mam deklarację na sterylizację, staruszki ze schroniska i teraz na Jaspera a przecież nie wiadomo co czas przyniesie. Quote
BlueSunshine Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mysza 1']Wysyłałam ludziom z kilku wątków, bez konkretnej literki. Mysza2 i Gusia tez słały, nie wiem wg jakiego klucza ;) Może jakoś na srodku teraz? K? Możesz ;) dzięki:loveu:[/QUOTE] Będę wysyłać info z wątkiem, bo nie wiem czy mogę udostępniać Twoje dane :) zrobiłam wyszukiwanie po ilości postów i ostatnij wizyty, trudno najwyżej będzie się dublować.. Quote
mysza 1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Bazyli3101']moge zadeklarować stałą wpłatę 20 zł z grudniem włącznie .Po nowym roku prosiłabym o przypomnienie. Mam deklarację na sterylizację, staruszki ze schroniska i teraz na Jaspera a przecież nie wiadomo co czas przyniesie.[/QUOTE] Super, dziękuję. [quote name='BlueSunshine']Będę wysyłać info z wątkiem, bo nie wiem czy mogę udostępniać Twoje dane :) zrobiłam wyszukiwanie po ilości postów i ostatnij wizyty, trudno najwyżej będzie się dublować..[/QUOTE] Ok, tak będzie najlepiej. Quote
Recommended Posts