Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jeśli to cos pomoze to 30zł jednorazowo .....stałej juz nie ma szans poki co:([/QUOTE]
Dzięki :loveu:

Zmieniłam tylko koszt, bo wątpię żeby 400 zł starczyło. Liczę, że hotel ok. 430 średnio.
I tak dojdą leki...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też cały czas rozsyłam i myszy 1 po piętach depczę, wpiszcie ode mnie cioteczki 10 zł stałej. TZ mnie powiesi jak nic i na wycieraczkę spać pójdę.

Posted

[quote name='Mysza2']Ja też cały czas rozsyłam i myszy 1 po piętach depczę, wpiszcie ode mnie cioteczki 10 zł stałej. TZ mnie powiesi jak nic i na wycieraczkę spać pójdę.[/QUOTE]
Dzięki, moja następczyni, Myszo 2:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Cholera ja też miałam już nie dawać stałych deklaracji....póki co jednorazowo wpłacę 50 zł (do kogo?)i zabieram się za jakieś bazarki....[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:, na razie zbieram deklaracje, jak będą stałe to poślę numer konta. Jeszcze się wstrzymuję.

Posted

[quote name='mysza 1']Dziękuję :loveu:, na razie zbieram deklaracje, jak będą stałe to poślę numer konta. Jeszcze się wstrzymuję.[/QUOTE]

Oki, to czekam na sygnał:)...rozliczę dzisiaj dwa ostatnie bazarki i pomyślę co wystawić dla Jaspera (ładne imię ma chłopak:loveu:):)

Posted

[quote name='agusiazet']A ja już drugie Pw dostałam, od drugiej myszy:) Od lipca stała deklaracja w wysokości 20 zł. Proszę o ew. przypominajki i dane na PW.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo:loveu:
Myszy się rozszalały.:evil_lol:

Posted

[quote name='agusiazet']A ja już drugie Pw dostałam, od drugiej myszy:) Od lipca stała deklaracja w wysokości 20 zł. Proszę o ew. przypominajki i dane na PW.[/QUOTE]
Obie myszy bardzo :loveu::loveu::loveu:cioteczce dziękują :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Mysza2']Mysza 1, to ja może polecę od końca alfabetu co?
Leć proszę, ja za kilka minut zaczynam spotkanie, znowu muszę zniknąc na dłużej.
[quote name='3 x']zrobiłam jeszcze dwa kolejne banerki
lepsiejszych nie umiemo ! ;)

Dzięki, bardzo ładne:loveu: