Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
zrobił się też całkiem miły. merda jak nas słyszy, głaskać nadal za długo się nie lubi, ale bardziej kontaktuje niż na poczatku

niektóre tak już mają że nie przepadają za głaskaniem:) wypiękniał chłopak

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
wpłata DS za IX wyszła, pzdr :)

Dzięki
ronja napisał(a):
Bartek czeka cały czas z Jasperem na usg, bo jest kolejka.
Jasper waży 36,75kg. Jak do nas przyjechał ważył chyba ok 33kg.

To kiepsko, myślałam, ze jak usg to nie trzeba czekać długo.
Ale fajnie, ze przytył :)

Posted

Małe złogi zostały wypłukane. Został jeden twór wielkości 1,8cm/1cm. To może być guz, polip lub złóg - cięzko stwierdzić bazując tylko na usg. Wet zalecił kontrolne usg za miesiąc, by sprawdzić, czy twór się powiększa czy pomniejsza i wtedy podejmie decyzje co dalej.
Zalecili też, by Jasper już więcej nie tył, bo to zbyt obciązy jego stawy. Obecna waga jest optymalna.
Była kolejka i Bartek nie wziął jeszcze faktury.

Posted

ronja napisał(a):
Małe złogi zostały wypłukane. Został jeden twór wielkości 1,8cm/1cm. To może być guz, polip lub złóg - cięzko stwierdzić bazując tylko na usg. Wet zalecił kontrolne usg za miesiąc, by sprawdzić, czy twór się powiększa czy pomniejsza i wtedy podejmie decyzje co dalej.
Zalecili też, by Jasper już więcej nie tył, bo to zbyt obciązy jego stawy. Obecna waga jest optymalna.
Była kolejka i Bartek nie wziął jeszcze faktury.

Ok, dzięki.

Posted

zdjęcie zaraz wyslę. co prawda moje zdjęcia są średnie, ale coś wybiorę od siebie. Mysza też ma parę ładnych zdjęć z wizyty u Donki, może one bedą lepsze.

Posted

Poprawił się Jasperek :) Zdjęcia zaraz wyślę, bardzo dziękuję

Jasper je teraz więcej, muszę zamówić Intestinala, ostatniego zamawiałam pod koniec sierpnia.

Kolejne koszty :(

Posted (edited)

Wysłałam już Jaspera do Gazety Wyborczej, do rubryki "Pies czeka na człowieka". Nr tel znalazłam na wątku. Należy do Myszy1- 507----97

Wybrałam zdjęcie leżącego (chyba w budzie) Jaspera. Zrobiłam kopie wszystkich i pomniejszyłam je. Okazało się, że najbardziej wyraźna i dobrze widoczna, po zmniejszeniu postać, była właśnie ta w budzie.

Edited by Havanka
Posted

[quote name='Havanka']Wysłałam już Jaspera do Gazety Wyborczej, do rubryki "Pies czeka na człowieka". Nr tel znalazłam na wątku. Należy do Myszy1- 507----97

Wybrałam zdjęcie leżącego (chyba w budzie) Jaspera. Zrobiłam kopie wszystkich i pomniejszyłam je. Okazało się, że najbardziej wyraźna i dobrze widoczna, po zmniejszeniu postać, była właśnie ta w budzie.[/QUOTE]
Dzięki, zapomniałam podać numer ale to mój :)
Na tych przed budą wyglądał ładnie, nawet taki bardziej onkowy niż na żywo ;) Ciekawe czy ktoś zadzwoni.
Dzięki wielkie za pomoc :loveu:

Posted

Jasperkowi kończy się kreon, w pon mu kupimy.
Będzie też przerwa w dostawie zdjęć i informacji - mam nadzieję, że nie za długa;) Telefonicznie Mysza będzie na bieżąco.