Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza 1, a o jaką karmę chodzi w wypadku Jaspara? Nazwa i koszt mnie interesuje. Może będę miała dodatkowe pieniądze, jak w końcu je otrzymam, to wsparłabym staruszka. Tylko już tyle czekam i ciągle nic:( Może teraz z nowym miesiącem!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT]

Posted

agusiazet napisał(a):
Mysza 1, a o jaką karmę chodzi w wypadku Jaspara? Nazwa i koszt mnie interesuje. Może będę miała dodatkowe pieniądze, jak w końcu je otrzymam, to wsparłabym staruszka. Tylko już tyle czekam i ciągle nic:( Może teraz z nowym miesiącem!

RC Intestinal polecają weci, koszt ok 240-250 zł.
agusiazet napisał(a):
Przelałam dla Jaspara moje deklaracje za czerwiec i lipiec oraz 200 zł na karmę, czyli razem 240 zł. Mam nadzieję, że coś pomogłam:)

Bardzo pomogłaś, bardzo Ci dziękuję. :loveu:
hop! napisał(a):
Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT]

Bardzo dziękuję za pomoc :loveu:

Posted

z dobrych wieści jeszcze - Jasper nie załatwia się na każdym spacerze jak na początku. znaczy to, że zaczął przyswajać, karma już nie przelatuje przez niego. poznał w miarę przestrzeń, obija się już coraz mniej.

dzisiejszy poranek:)

Posted

[quote name='zachary']Jasperku, trzymaj się piesku, ronja tak dba o ciebie![/QUOTE]
dba mój mąż, ja głównie zarządzam z kanapy;)

[quote name='Cantadorra']Jasper pomimo poważnych kłopotów zdrowotnych bardzo ładnie wygląda. Ronja gratulacje :)[/QUOTE]
strasznie się cieszymy, że Jasper odżył wreszcie i że nie męczy go ból
gratulacje przekażę naszemu doktorowi:)

Posted

[quote name='zachary']Ronja, a to zarządzanie z kanapy, to co jest? Żartujesz oczywiście?...[/QUOTE]
nie żartuję niestety. jestem w ciązy dosyć zaawansowanej i musiałam zrezygnować z wielu rzeczy, które do tej pory robiłam. pogoda też nie ułatwia...

Posted

Uuuuu, to jesteś usprawiedliwiona:lol:. Upał niemiłosierny, to i dodatkowo ciężko w Twoim stanie.Czyli beibiczek będzie wychowywany w miłości do zwierząt:loveu:....Na pewno!

Posted

[quote name='zachary']Uuuuu, to jesteś usprawiedliwiona:lol:. Upał niemiłosierny, to i dodatkowo ciężko w Twoim stanie.Czyli beibiczek będzie wychowywany w miłości do zwierząt:loveu:....Na pewno!
nie ma innej opcji:)

Posted

[quote name='mysza 1']Puszczacie już Jasperka po podwórku swobodnie?[/QUOTE]
puszczamy, ale pod kontrolą, bo ciągnie go na tyły domu, gdzie narozstawiane są rzeczy, na które wpada. w taki upał nie wychodzi na długo.

Posted

Jasper chyba z gorąca zaczął drapać się po głowie, aż ma zaognioną skórę (ale bez rany). Został dziś zmoczony wodą, nie protestował, poczuł ulgę. Kupy "7" się utrzymują.

Posted

Bylismy dziś u weta, bo głowa wieczorem była lepka od osocza. Ran nie było, ale on się drapał coraz bardziej. Kołnierza nie dał sobie założyć. Zresztą nie byliśmy pewni, czy to go jeszcze bardziej nie zagotuje. Kłaczki na głowie zostały przycięte, skóra przemyta manusanem. Jasper dostał antybiotyk i steryd w zastrzyku + zastrzyk na wynos na jutro. Mamy pokazać się w poniedziałek. W lecznicy był jak nieprzytomny, miał kaganiec, ale właściwie nie reagował na przycinanie włosków i przemywanie. Leżał na zimnych kafelkach. Upały mu nie służa, u nas w domu jest też strasznie gorąco. Bartek polewa go wodą na spacerach.
Koszt dziś to 26zł + 15zł transport. Fakturę wezmę po leczeniu i zaszczepieniu na wściekliznę.

Posted

[quote name='ronja']Bylismy dziś u weta, bo głowa wieczorem była lepka od osocza. Ran nie było, ale on się drapał coraz bardziej. Kołnierza nie dał sobie założyć. Zresztą nie byliśmy pewni, czy to go jeszcze bardziej nie zagotuje. Kłaczki na głowie zostały przycięte, skóra przemyta manusanem. Jasper dostał antybiotyk i steryd w zastrzyku + zastrzyk na wynos na jutro. Mamy pokazać się w poniedziałek. W lecznicy był jak nieprzytomny, miał kaganiec, ale właściwie nie reagował na przycinanie włosków i przemywanie. Leżał na zimnych kafelkach. Upały mu nie służa, u nas w domu jest też strasznie gorąco. Bartek polewa go wodą na spacerach.
Koszt dziś to 26zł + 15zł transport. Fakturę wezmę po leczeniu i zaszczepieniu na wściekliznę.[/QUOTE]
Dzięki. Biedny ten Jasper, oby jak najszybciej się ochłodziło, bo dla starszych psów to jest masakra...

Zamówiłam Jasperkowi tą samą karmę, żeby nie eksperymantować, Eukanuba Intestinal za 219 zł.