Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ja wpłacam na właściwe konto? Bo w sierpniowej rozpisce mnie nie ma. Może coś pochrzaniłam? Jeśli mam coś zmienić, to bardzo proszę o PW, bo przyznam, że wątki już mi się totalnie mylą.

Posted

Bjuta napisał(a):
Czy ja wpłacam na właściwe konto? Bo w sierpniowej rozpisce mnie nie ma. Może coś pochrzaniłam? Jeśli mam coś zmienić, to bardzo proszę o PW, bo przyznam, że wątki już mi się totalnie mylą.

w 1 poście jest nr konta
[SIZE=2]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m 8
00-367 Warszawa

Numer konta: 86 1370 1109 0000 1706 4838 7316
z dopiskiem: JASPER

Posted

Bjuta napisał(a):

Ty jesteś jednym z najsolidniejszych deklarowiczów, wpłata jest zawsze na początku miesiąca, jeśli Cie nie ma to mój błąd, bo wpłata jest zawsze :) na dobre konto.
dudson13 napisał(a):
Mnie też nie ma, że wpałciłam, za 3 miesiace z góry

Bo wpłata przyszła po terminie podanym jako ostatnia aktualizacja. Jutro będę sprawdzac i dopisywać to wszystko będzie na 13.09.

Posted

[quote name='Donka5']Wydaje mi się,że Jasperkowi bardzo służy karma po Gotyku....wygląda dużo lepiej tzn,trochę przytył....nie gnębią Go biegunki....
https://picasaweb.google.com/105589679541360870529/20110910Jasper?authkey=Gv1sRgCMmL8-aVxsvyQw
Rzeczywiście, wygląda super.
niestety ta karma jest bardzo droga :( kasy starcza ledwo na opłacenie hotelu i to też dzięki starym wplatom, bo z bieżących nie ma nawet na hotel.
Napiszę na Facebooku, może ktoś zakupi mu własnie tą karmę.

Posted

Witam wysłałam deklaracje od VII DO XI zaległe i przyszłe mam nadzieję , że na dobre konto pozdrawiam Jasperka i jego opiekunkę ,życzę miłych spacerków przy tak pięknej pogodzie

Posted

Zajmuje się Jasperkiem i widzę jak wypiękniał po tej karmie...hmmm...może zrobić jakąś akcje?Pamiętam jak w ciągu kilku dni udało się zebrać pieniądzę i Jasper przyjechał do mnie....może teraz też się uda?

Posted

zbierzcie duzo ludzi na wydarzeniu psa..bardzo duzooo...
napiszcie do Royala, zeby Jaspera PATRONATEM objeli,
a Wy na zdjęciach puszczanych w siec napiszecie, ze Jaspera wspomaga RC

powodzenia:)
moze się uda:)
p.s napiszcie, ze oplacacie go jako osoby prywatne...troche jego historii :) zdjęcia

Posted

anita_happy napisał(a):
zbierzcie duzo ludzi na wydarzeniu psa..bardzo duzooo...
napiszcie do Royala, zeby Jaspera PATRONATEM objeli,
a Wy na zdjęciach puszczanych w siec napiszecie, ze Jaspera wspomaga RC

powodzenia:)
moze się uda:)
p.s napiszcie, ze oplacacie go jako osoby prywatne...troche jego historii :) zdjęcia

Dobry pomysł :lol:. Przydałyby się jakieś aktualne, ładne zdjęcia Jasperka:lol:.

Posted

Rozliczenie było aktualizowane 23.08, więc jak wpłacaliście po tym dniu to może jeszcze nie być uwzględnione. Mysza 1 ma sporo psiaków w rozliczeniach więc aktualizuje co jakiś czas

Posted

Jak sądzicie, jaką karmę zamówić Jasperkowi?

Macie doświadczenia z psami z nietolerancją? Royala nie damy rady na dłuższą metę, nie ma szans.

Według mnie niezłe są karmy z jagnięciną, u prawie onka z problemami trawiennymi i trzustkowymi stosowałyśmy Nutrę i była dobra.

Ale czekam na Wasze opinie.

Posted

Mój ON-ek ma wprawdzie alergie skórną ale karmy, które kupuję zazwyczaj stosowane są również w przypadku nietolerancji pokarmowej. Być może przegapiłam jakąś ważną wiadomość o przypadłościach Jaspera i moja propozycja będzie do niczego ale napiszę, co tam....
Royala (Sensitivity Control) i tak podobno przestali produkować i jest, poza tym, że drogi to i ciężki do zdobycia. Trochę tańsza i nie wiem, czy nie lepsza jest karma ze znienawidzonej tu reklamy........ Husse (Lax & Ris - 15 kg/199 zł). Poza tym polecałabym wszystko, co oparte jest na rybie i ryżu z wyłączeniem kukurydzy bo ta podobno do niczego psu nie potrzebna a potrafi uczulać.