Mysza2 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='bela51']Zapisuje Jasperka. Znalazłam go na fb.[/QUOTE] Witaj Belciu u Jasperka:):) Quote
FIFA Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Witaj Jasperku póznym wieczorkiem co u Ciebie słychać Quote
Ania i Kajber Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Bardzo się cieszę, że karma-spadek po Gotyku służy Jasperkowi. To tak, jakby Gotyś czuwał zza Tęczowego Mostu nad sąsiadem z hoteliku - pewnie za życia Gotyka nieraz "dyskutowali" :-). A nietolerancja pokarmowa Jasperka to stała dolegliwość owczarków, nawet jak biochemia krwi jest w normie. Quote
paulinken Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przelałam właśnie deklarację za sierpień. Ale proszę sprawdzić konto, bo w lipcu też wysyłałam. Quote
mysza 1 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='paulinken']Przelałam właśnie deklarację za sierpień. Ale proszę sprawdzić konto, bo w lipcu też wysyłałam.[/QUOTE] Dotarło, mam zaległości, jutro wpiszę w pierwszy post ale hotel zapłacony wg rachunków, które przyszły :) na czysto. Quote
Donka5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jasperkowi świetnie służy ta karma...nie ma biegunek...kupa idealna....a może dałoby rade znaleść sponsora na taką karmę:-) Quote
Donka5 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jasperek został zaszczepiony przeciw wściekliżnie-koszt 25zł. Quote
Mysza2 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Donka5 napisał(a):Jasperkowi świetnie służy ta karma...nie ma biegunek...kupa idealna....a może dałoby rade znaleść sponsora na taką karmę:-) A jaki miesięczny koszt. Może jakoś dozbieramy:) Quote
Ania i Kajber Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Niestety, karma zajeb.... droga - ok. 250-260 zł/ 14 kg- Royal Canin Sensitivity Control Blue Whiting and Tapioca 14kg Dla Gotyka kupowaliśmy ją tu: http://www.karmywygodnie.pl/index.php Ale może jest jakaś troche tańsza, też dobra na nietolerancję pokarmową - może Acana 2*18 kg za 358 zł? http://zooexpress.pl/go/_info/?id=747 Wywołuję do odpowiedzi Cioteczkę librę - co ona na to? A może, gdybyśmy jednak uzbierali na drogą karmę, która bardzo ułatwia " obsługę" Jasperka, to cioteczka Donka5 dałaby swojemy stałemu mieszkańcowi ( chyba już rezydentowi dożywotniemu jakiś rabacik :evil_lol: ? Quote
Mysza2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :):):), cioteczka Donka5 niech myśli, Cioteczka Libra niech się wypowie z tą trochę tańszą karmą:) Quote
libra. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Ania i Kajber'] Ale może jest jakaś troche tańsza, też dobra na nietolerancję pokarmową - może Acana 2*18 kg za 358 zł? http://zooexpress.pl/go/_info/?id=747 Wywołuję do odpowiedzi Cioteczkę librę - co ona na to? Aniu, Suri o której Ci wspominałam też ma nietol.pokarm. i ta Acana jej służy. Zakupcie 2,5 kg tej karmy, niech Jasper ją je przez tydzień i zobaczymy. Jeśli kurczak to nie jest dobry pomysł zawsze można spróbować z rybną Acaną. Proszę o informacje, czy Jasper nie ma rewolucji po wołowinie (bo mam jeszcze jedną karmę na oku) ile waży i ile powinien. Proszę o przesłanie mi na mejla ładnych zdjęć, numeru konta i ważnych informacji w skrócie na temat Jasperka, postaram się zorganizować jakieś pieniążki dla niego. Quote
mysza 1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Niezła jest też Nutra z jagnięciną, nasz mix onka z problemami onkowymi czyli nietolerancją, trochę trzustką jadł i doskonale przyswajał. Może jak ta Gotykowa będzie sie konczyła to kupimy, teraz ma zapas, bo zostały 2 worki. A Jasper musi do domu iść, nie ma mowy o dożywociu ;) Na Metro popoluję tylko nie wiem czy z taką jakościa zdjęć się załapie. Quote
FIFA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witaj Jasperku co u ciebie słychać nikt Cie nie odwiedz , no przecież jeszcze wakacje , ale tuż, tuż bedzie więcej twoich cioteczek pozdrawiam Quote
phase Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Znikłeś mi Jasperku, podnoszę Cię mordeczko! Quote
FIFA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 4Lipca wpłaciłam na stare konto za VII -20 zł NIE WIDZĘ TEGO W ROZLICZENIU (konto Iwony) tak z ciekawości pytam Quote
Mysza2 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 FIFA napisał(a):Witaj Jasperku co u ciebie słychać nikt Cie nie odwiedz , no przecież jeszcze wakacje , ale tuż, tuż bedzie więcej twoich cioteczek pozdrawiam odwiedzają :):) Quote
mysza 1 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 FIFA napisał(a):4Lipca wpłaciłam na stare konto za VII -20 zł NIE WIDZĘ TEGO W ROZLICZENIU (konto Iwony) tak z ciekawości pytam A dlaczego wpłacasz na moje konto? Przecież wpłacałaś już na fundacyjne, jesteś na wątku i trąbię o zmianie konta ;). Nie zbieram na swoje konto i nie sprawdzam go dlatego potem takie kwiatki ;) Już dopisuję. A za sierpień płaciłaś? Nie widzę wpłaty, już nie wiem na którym koncie szukać ;) Quote
FIFA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 To co ty nie widzisz, że masz pieniązki na koncie tylko po moim alarmie , nie podopba mi się jakim tonem piszesz do mnie , nie chcę się rozpisywać bo zaraz będzie ostra jazda , a nie oto chodzi pozdrawiam Quote
Donka5 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jasperek miewa się bardzo dobrze.....biegunki jak na razie znikneły zupełnie:-).Nawet nie muszę gotować siemienia.Zaczął drugi worek karmy po Gotyku,a więc na wrzesień ma ....trzymam kciuki żeby dalej udało się zorganizować karmę;-) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 FIFA napisał(a):To co ty nie widzisz, że masz pieniązki na koncie tylko po moim alarmie , nie podopba mi się jakim tonem piszesz do mnie , nie chcę się rozpisywać bo zaraz będzie ostra jazda , a nie oto chodzi pozdrawiam Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi, konto do wpłat na Jaspera jest podane w pierwszym poście i nie sprawdzam wpłat na prywatne. Od kilku miesięcy funkcjonuje tylko konto fundacyjne. Czego tu nie rozumiesz? Ile razy trzeba pisać, na jakie konto wpłacać, żeby to pojąć? Dzisiaj przyszła wpłata od Pyrdki na moje prywatne konto, zwracam ten przelew. Quote
mysza 1 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Wpłata Fify również została dzisiaj zwrócona do nadawcy. Bardzo proszę o używanie właściwego konta do wpłat, podane jest w pierwszym poście. Quote
mysza 1 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Donka5 napisał(a):Jasperek miewa się bardzo dobrze.....biegunki jak na razie znikneły zupełnie:-).Nawet nie muszę gotować siemienia.Zaczął drugi worek karmy po Gotyku,a więc na wrzesień ma ....trzymam kciuki żeby dalej udało się zorganizować karmę;-) Fantastycznie :) Postaram się kupić mu karmę, ta jest bardzo droga więc będzie ciężko, bo pieniądze na niego się kurczą ale pomyślimy. Quote
Recommended Posts