AnnaA Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nie z Sochaczewa, z Chrzanowa. Nie mam wiadomosci ale jak mówią brak wiadomości to dobre wiadomości. Dzisiaj postaram sie zadzwonic do Ady-jeje bo sama jestem ciekawa rozwoju sytuacji. Z drugiej strony przecież nie mozemy wymagac, żeby dziewczyny jeżdziły tam codziennie na sprawdzanie. Napewno jest ok. Rita to taka słodka psica. Quote
anhata Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tak z Chrzanowa. Z Sochaczewa jest czarna sunia, którą mam w banerku. Niestety nie została odnaleziona :/ Pewnie, ze u Rity jest ok. Quote
Ada-jeje Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 U Rity wszystko w jak najlepszym porzadku, sunia wiedziala gdzie sobie DS poszukac. Dzis jak weszlam na posesje to mnie oszczekala czyli broni juz swojej posesji. Z pancia chodzi na smycz na zakupy i tam tez spotkala byego wlascicila, ktory przejezdzajac w pozniejszym czasie zatrzymal sie przed posesja i oddal zas. o szczepienu na wscieklizna osiadczajac ze juz Rity nie chce. Mozna bylo i dzis zauwazyc ze Rita cuje sie tam dobrze, za pancia chodzi krok w krok i bardzo szczeka jak ta ja nie zabiera ze soba. Wieczorem tez pcha sie do sypialni zeby poszczekac a pozniej poslusznie wycofuje sie na korytarz na swoje poslanie. Do pana nie podbiega od razu, musi sobie kolko zakrecic i dopiero podchodzi, za to pani nie musi jej wogole przywolywac. Mam kilka fotek zeby bylo wam cieplo na serduszkach. prosze osobe o zgloszenie sie do wstawienia fotek to przesle fotki na maila. Quote
wiking042 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wspaniałe wiadomości! :lol: Dzięki, Ada-jeje! :Cool!: Aniu, chyba jesteś bardzo szczęśliwa? :bigcool: Quote
anhata Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ada-jeje, możesz mi na maila przesłać. Jutro po 15 wkleję. Quote
AnnaA Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wczoraj od południa nie byłam na dogo, za to dzisiaj od rana takie wspaniałe wiadomosci. Ada-jeje napisała mi tez wiadomośc na pw tak, że jestem bardzo, bardzo Adzie wdzięczna. Oby wszystkie psie losy takie szczęśliwe rozwiązania znajdywały. Inna sprawa, że Rita to wyjątkowy pies i sama decyduje o swoich losach. Będzie jej tam dobrze. Quote
marlenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dziewczyny przegrywamy ze schroniskiem w brzegu ....pomocy potrzebujemy głosów dla Ali http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 Quote
Monday Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 marlenka napisał(a):Dziewczyny przegrywamy ze schroniskiem w brzegu ....pomocy potrzebujemy głosów dla Ali http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 już głos oddałam........... Quote
wiking042 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Naprawdę piękny, dostojny piesek. Widać, że jest U SIEBIE! :lol: Idziemy ratować panią Alę! :multi: Quote
marlenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 wiking042 napisał(a):Naprawdę piękny, dostojny piesek. Widać, że jest U SIEBIE! :lol: Idziemy ratować panią Alę! :multi: Dzięki za ratunek potrzeba nam wiele głosów bo znacznie przegrywamy :(( Quote
wiking042 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 marlenka napisał(a):Dziewczyny przegrywamy ze schroniskiem w brzegu ....pomocy potrzebujemy głosów dla Ali http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 tula napisał(a):Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, a dogomaniacy z Brzegu niestety nie liczą się z wyborem dogomanii Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Głosujcie, to nic nie kosztuje i jest bardzo proste :lol: Quote
Recommended Posts