Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam. Rita ciągle ucieka. Jedyna pociecha, że wraca do domu pod furtkę. Pan powiedział, że zabezpieczył już wszystkie możliwości ucieczki i nie było go kilka dni w domu. Rita została z dziadkiem do którego ma większe zaufanie. !0 września wraca z zagranicy dziewczyna młodego pana i mam nadzieję, że pokocha Ritę.
W niedzielę chyba bedę w Dąbrowie Gór. to jeszcze bedę dzwonic do pana.

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniłam właśnie do pana Rity. RITY OD NIEDZIELI NIE MA W DOMU!!!!!
Była burza i Rita uciekła i nie wróciła.
Co ja mogę teraz zrobic? Może wiecie jak jej szukac?

Posted

Aniu trzeba porobić ogłoszenia i porozklejac w okolicy, ale tym powinien zająć się jej właściciel. Dlaczego Rita w burzę nie była w domu? A gdzie jest dokładnie jej dom? To na regionalnych portalach porobie ogłoszenia.

Posted

Rita była w Regulicach tj 10km od Chrzanowa. Właściciel okazał się jak widac nie bardzo a wydawałoby się, że inteligent.
Napisałam już do trzech osób na pw z prośbą o pomoc.
Gdybyś mogła otworzyc wątek na psach zaginionych.
Jak tylko wróci Mondey to zmienimy tytuł tego wątku.

Posted

Jutro ruszamy, z rana bedzie robiony plakat, chyba ze jest ktos na watku kto juz moze przygotowac plakat do druku, jezeli ktos od was bedzie robil plakat prosze zeby byly listki do odrywnia z moim nr. tel. 510 921 063.

Posted

No, przykra sprawa. Współczuję, Aniu! Bardzo dziwię się tym panom, nie świadczy to najlepiej o ich zdolnościach opiekuńczych, choć może intencje mieli dobre, szkoda. Ale ludzi się przecież nie prześwietli... Miejmy nadzieję, że poszukiwania dadzą efekt. Mocno z TZ trzymamy kciuki! :shake:

Posted

Wielkie dzięki Ada za tak szybki odzew. Jeżeli możecie, to zróbcie plakat u siebie, to jednak daleko a właściwie z radomskich dogomaniaków to niewiele osób wie bo najpierw szukałam pomocy w okolicy gdzie sunia zginęła.
Bardzo żle sie stało, że nikt mnie nie powiadomil i dopiero mój telefon spowodował jakieś próby szukania Rity.
Jak zadzwoniłam pytając o Ritę to pan powiedzial, że właściwie z Ritą to jest kłopot bo od niedzieli to jej nie ma. Nawet nie podjął żadnych prób szukania suni. Bardzo będę teraz czekac na wiadomości.

Posted

anhata napisał(a):
Tula, piszesz watek na zaginionych ? Jak cos to moge pisac, nie chce powielac.

Anhata jak możesz to załóż tam wątek bo ja jeszcze nigdy tego wstyd przyznać nie robiłam.
Aniu mocno trzymam kciuki i będę robić ogłoszenia na portalch w działach zaginione, ale wiem na podstawie własnego doświadczenia że najlepiej działają w takich sytuacjach plakaty rozwieszane w okolicy, gdzie sie tylko da, nawet w najmniej uczęszczanych miejscach.