Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na PAluchu JEST piekna młoda COLLINKA _ w boksie z psem, kt ja dominuje i nie pozwala dojsc do miski...dziewcze ma depresje!!!
DOM POTRZEBNY..jake beda telefony o RITE wydzwaniac pamietajcie o samotnej colince z Palucha

Posted

Przyznam, że jestem bardzo zmartwiona tak szybką sterylizacją Rity. Ona jest bardzo wychudzona, dobrze, ża ma apetyt, karmie ją trzy razy dziennie, żeby ją chociaż troszeczkę wzmocnic. Niestety musiałam ją odrobaczyc czym też ją osłabiłam. Mam nadzieje, że będzie dobrze a pośpiech jest wskazany bo wg mnie Rita jest szczenna; brzuszek jej rośnie co nawet ja zauważyła. Obym sie myliła bo wtedy sterylka będzie jeszcze większym obciążeniem.
Sunia jest bardzo chętna na głaski, chodzi za mną jak cień. Jest bardzo łagodna.

Posted

A ja mam 2 obserwatorów na allegro.

Rita już wysterylizowana - wraca do domu. Zostało jej połowę. Była w ciąży mocno zaawansowanej.
Mam nadzieję, że żadnych komplikacji nie będzie i Rita szybko odzyska wagę.

Posted

[quote name='Monday']A ja mam 2 obserwatorów na allegro.

Rita już wysterylizowana - wraca do domu. Zostało jej połowę. Była w ciąży mocno zaawansowanej.
Mam nadzieję, że żadnych komplikacji nie będzie i Rita szybko odzyska wagę.[/QUOTE]

Trzymam kciuki za Ritę .

Posted

[quote name='Monday']A ja mam 2 obserwatorów na allegro.

Mam nadzieję, że żadnych komplikacji nie będzie i Rita szybko odzyska wagę.

Pamietajcie o tej Colince z Palucha i jeszcze 3 innych - mam kontakt na nie...
plus szczeniak po Colince :( szczeniak z Szydłwoca - co zrobić jak ludzie nie umieja upilnowac zwierza....

zobaczcie jakie ślicznoooszki

Posted

Rita już po zabiegu. Okazało się, że była w ciąży i to już wysokiej. Po zabiegu został z niej naprawdę szkielecik. Rita jest młodziutka i mam nadzieje szybko nadrobi straty. Będzie dobrze karmiona i wszystko wróci do normy. To jest bardzo miła sunia i znajdzier dobry domek.

Posted

Babeczki - ja w sprawie, która mi podcieła skrzydła...

znaleziona suka z lasu w ciązy, która byla najpradopodobniej przywiazana do drzewa, ale sie uwolnila
i jest u dziewczyny, do której przykleila sie w lesie - dziewczyna wrazliwa ALE MAZ NIE!!!i nakazął wywalic suke bo szczeniaki!!!!sąsiedzi chca otruc suke bo szczeka i przeraza ich perspektywa szczeniaków!!!

http://www.dogomania.pl/threads/188352-ci%C4%99%C5%BCarna-suka-ONka-z-LASU-bezdomna...SPRAWA-PILNA?p=14957838#post14957838

W Szydłowcu robią strylki - ale 2/3 rocznie...nie oddamy suki pod tak niewprawny nóz...tym bardziej ze ciąza jest zaawansowana...ja do Warszawy suki nie wezme bo mam juz 3...jedna po sterylce /w Warszawie/
jak mozna zalatwić sterylkę z przetrzymaniem psa w Radomiu, która nie kosztowała by majatek - bo majatku nikt nie ma..a MIASTO nam nie pomaga wogóle:(

sorki Rita za offaa...ale ty teraz sobie pisz...a tez neidawno biegalas sploszona po lesie :(

Posted

Z Ritą wszystko w porządku. Ma apetyt, troszeczkę w nocy kręciła się ale pewnie ją trochę bolało. Chudośc Rity po sterylce jest powalająca. To poprostu przecinek a nie pies. W środę będę na zdjęciu szwów, jeżeli się uda to Ci ją pokażę.
O dom w Mszczonowie popytam jak Rita dojdzie do siebie i troszeczkę utyje.

Posted

[B]Trzymamy kciuki za Ritę!!![/B]

Zapraszamy po tanie książki! :multi: Bazarek na hotel dla Lady:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188488-Tanie-ksi%C4%85%C5%BCki-na-wakacje-na-hotel-i-szkolenie-dla-Lady!!!?p=14969898#post14969898[/url]

Posted

a bylo juz WSZYSTKO tak piękne i ogarnięte...chodzi mi o bezdomniaki!!!

zaoffuje bo mi rece opadły

HUSKY z lancuchem krowim u szyi, którego szydłwoiaki szukaly 2 tygodnie!!!zapdł sie pod ziemie I TERAZ ZANALAZŁ...teraz juz nie ma DT - a wtedy miał!!

moze ktos ma jakis pomysl???na takie cudowności ???
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY?p=14976872#post14976872[/url]
w takim stanie!!!znaleziony z krowim łancuchem przy szyi!!!

i do tego PLUS KOLEJNA SUKA W CIĄZY!!!!na ulicy
Pięknie....

RITA WYBACZY..prwada,,,wybaczy za offa...ale ona śpi i nic nie widzi :P

Posted

Właśnie o Ritę jestem spokojna. To naprawdę piękny i bardzo przyjazny pies. Jak wydobrzeje po sterylce /a szew goi się pięknie/ i poprawi jej się jakośc sirści to będzie wręcz cudo. Jest młodziutka i szybko jej coś znajdziemy napewno.
Szykują się też domki dla Lusi i Tiny.
Możecie spokojnie myślec o jakiejś następnej bidzie ze schronu, którą wspólnie wyadoptujemy.

Posted

donacja napisał(a):
Melduję się na wątku...
Umieścić sunię na Forum Collie?

Jeszcze pytasz...????
:)
Jasne, że tak

Ma ogromne zainteresowanie na allegro, 3 obserwatorów, jutro koniec aukcji....