Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u ALti było 9 sztuk szczylków:( i nie bylo widac, ze ma w sobie taka ilosc dzeciów :(

sterylka ciezka ale udana....zaplacilam 250 zł, ale mamy taki bajerny szew bez szwów - tylko takie na koncach - wzmacniajace. Goi sie jak na psie!!!pieknie...AnnaA podaj adres na PW oddamy wam kubrak :) My jeszcze 3/4 dni polazimy i mozemy przekazac - a taka sama rozmiarówka:)

Posted

Z Mszczonowa???

Mieszkałam tam prawie rok...

Jakby co to z transportem bardzo bym się nie wykręcała :) To 100km z Radomia.
Ciekawe jak Rita w samochodzie się zachowuje...

Ale z drugiej strony do Kozienic też niedaleko, może kobieta chciałaby najpierw zobaczyć Ritę u Anny...

Posted

z szydłowca czesto sa transporty do warszawy :)
moj tata albo JA

wiec spoookooo..cos sie zorganizuje...ale faktycznie warto zeby sobie ludzie sunie obejrzeli...pisze emila do babeczki

ale lepiej sterylkowa sunie oddac :/

Posted

tak ,sterylkowa powinna isc pierwsza do domu.a czy nie lepiej sprawdzic ten dom u tej kobiety na miejscu (najlepiej z jakims innym psem)i zobaczyc warunki i reakcje?
to,ze ludzie sa sympatyczni itp jest ok ,ale nam nie chodzi o to by ktos byl pro-ludzki tylko pro-psi:)

Posted

Sterylka Rity umówiona na wtorek tj 29VI. W samochodzie niestety, narazie choroba lokomocyjna, ale to może byc skutek zdenerwowania nową nieznaną sytacją. Do samochodu wchodzi po duuużych namowach /zazwyczaj wpychana/. Ale jak uda się dobry domek to z transportem nie będzie kłopotu szczególnie tak niedaleko.

Posted

To może ja coś o suni. Rita jest bardzo spokojna, przybiega bez trudu na zawołanie bardzo pilnuje człowieka. Jest wychudzona i troszeczkę się martwię jak zniesie sterylkę ale wyjścia nie ma bo najprawdopodobniej jest szczenna. Czekanie tylko pogorszyłoby sytuację bo im starsza ciąża tym większe ryzyko sterylizacji. Ma apetyt, chętnie je chleb i świeży i suchy. Musiała byc chyba właśnie chlebem karmiona. Jest tak miłym psem jak Lusia.

Posted

Nie kłopocz się M. Sterylka już załatwiona a na szczepienia jakoś wysupłam. Zresztą jak zgarniałam Ritę to zdawałam sobie sprawę, że będą koszty. Damy radę.

Posted

Rita jest piękna, na pewno znajdzie domek. :multi: Myślimy z TZ (Maat8, wciąż bez prawa uczestniczenia w wątkach) o trzecim bazarku książkowym. Mamy nadzieję, że uda się coś sprzedać i choć w części pokryć koszty związane ze sterylką Rity. ;)

Posted

[quote name='AnnaA']To może ja coś o suni. Rita jest bardzo spokojna, przybiega bez trudu na zawołanie bardzo pilnuje człowieka. .[/QUOTE]

To już edytuę ogłoszenie na allegro i dodam te informacje :)

Posted

Rita bez problemu chodzi na smyczy. Chodzi bez wyrywania sie i bez ciągnięcia. Może to tak narazie bo jeszcze nie jest zbyt pewna siebie ale nie staje jak słup soli i nie wyrywa się.

Posted

kolejna osoba dzwonila do mnei w sprawie LATIKI - przekierowuje na was
Pani z RADOMIA
AnnaA dostała namiary na osobe chetna na adopcje suni.
dom z ogrodem, w domu sznaucerek

do sprawdzenia

ZASTANAWIAM sie...czy nie zrobic wiecej ogłoszen LATICE :)
bo po tych, kt KTOS zrobił juz jest szybki odzew :) moze inne Collinki znajda domek...słuchacjcie..trzeba kuc zelaco puki gorace..