Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Ok. A ogłoszenie allegro zobaczyłam później, że ma. Pięknie ci dziękuję za to wszystko!!!

Nie ma za co. Ja bym tak bardzo chciała ,żeby Ciastek miał swój kochający domek. Strasznie go polubiłam i nie chce ,żeby w zimę spędził w kojcu , a na własnej kanapie pod kocykiem :)

Posted

[quote name='katarzyna005']Cześć Ciasteczko. Muszę się pochwalić jaki masz śliczny breloczek!!!!

PRAWDA, ŻE BRELOCZEK JEST CUDOWNY!!!!!!!!!

Kasiu bardzo ładny breloczek :)
A u nas tak dziś sypie śniegiem :( mam nadzieje, że Ciastkowi cieplutko :/

Posted

Dostałam takiego maila w sprawie Ciastka. Co prawda nie w sprawie adopcji, ale miłego :)

witam.ja niestety niemoge adoptować tego pieska,poniewaz mam juz psiaka ktorego adoptowałam ze swojego schroniska...:) ale musze napisac to cudowny pies jak zresztą wszystkie psiaki kocham zwierzeta i nierozumie jak mozna poprostu wyrzucic psa tak o bo sie znudził lub cos zniszczył z moim psem było ciezko niszczył wył i był nieznosny jak nas niebyło poprostu sie bał nieufał nam jeszcze ,przeczekalismy ,przetrwaliśmy i mam y kochaną grzeczną posłuszna wierna mądra suczke mikusie jest cudowna lubi pieszczoty a zarazem broni naszego mieszkania hehe jak tylko ktos idzie po klatce lub jak ktos zapuka szczeka i jest gotowa nas bronic!! siostra też 2 tyg.temu zadoptowała piekną suczke ze schroniska i zycze powodzenia oby jak najwiecej pieskow znalazło domki tym bardziej teraz przed zima:(

Posted

Byłam, widziałam , wymiziałam... ale zdjęć nie zrobiłam bo... było tak zimno ,że nie miała sumienia go na śnieg wygnać... Kochany jest :) ale widać ,że już najwyższy czas na domek i własna kanapę ...

Posted

[quote name='J_ulia']Byłam, widziałam , wymiziałam... ale zdjęć nie zrobiłam bo... było tak zimno ,że nie miała sumienia go na śnieg wygnać... Kochany jest :) ale widać ,że już najwyższy czas na domek i własna kanapę ...[/QUOTE]

Domku i kanapo gdzie jesteś? Zastanawiam się czy nie dać ogłoszenia Ciastusia w jakiejś gazecie. Może to coś da! ! ! !

Posted

Alicja napisał(a):
........:kciuki:

Dobrze te kciuki trzymałaś ;)

Ciastek w tym momencie jest już w nowym domu. Ma nowa siostrzyczkę 35 centymetrową (szpic) , bez problemu ja zaakceptował (gorzej z dziewczynką). Za swoją przewodniczkę i opiekunke uznał najmłodszą 11 letnia panią, chodzi za nią krok w krok i wykonuje wszystkie komendy , które ta mu karze... dorosłych... na chwile obecną .... ignoruje... szczególnie swojego "Pana" hehe... Został wykapany , a dzisiejszą noc spędzi koło kaloryfera na podusi :)
Ciastek ma jeszcze jednego współmieszkańca ... kota... na razie nie wykazuje zainteresowania nim...