katarzyna005 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Cześć Ciasteczko. Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Pewnie wszystko u ciebie dobrze. Mnie czasu zostało coraz mniej do wielkiego dnia. Mam też nadzieję, że w cię odwiedzę. Quote
katarzyna005 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Witaj Ciastusiu:loveu: Przykro mi, że teraz nie mam nawet czasu częściej do ciebie zaglądnąć. Za to mocno cię miziam. Quote
J_ulia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witaj Ciastusiu :) Do zobaczenia w sobote! Quote
katarzyna005 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Witam piekne Ciacho:loveu: Quote
katarzyna005 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Wita Ciasteczko!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna005 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Już nie wiem które zdjęcie bardziej mi się podoba. Wszystkie są super. Ale Ciastek ma zezola. :loveu: Quote
katarzyna005 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Witaj Ciasteczku:loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ciastek to naprawde poukładany i grzeczny pies. Bardzo bezpiecznym w obsłudze. Choć Gości czyli Nasz miał w głębokim poważaniu, ponieważ się... ZAKOCHAŁ! Nie widzi niczego , ani nikogo poza niebieskooka Zorzą Agnieszki. Zrobi wszytko by troszkę z nią pobiegać i pobawić ;) Zrobię jak będę mogła zdjęcie dziewczyni Ciastka ;) Gustuje w długonogich , szczupłych psich kobitkach... Quote
katarzyna005 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 J_ulia napisał(a):Ciastek to naprawde poukładany i grzeczny pies. Bardzo bezpiecznym w obsłudze. Choć Gości czyli Nasz miał w głębokim poważaniu, ponieważ się... ZAKOCHAŁ! Nie widzi niczego , ani nikogo poza niebieskooka Zorzą Agnieszki. Zrobi wszytko by troszkę z nią pobiegać i pobawić ;) Zrobię jak będę mogła zdjęcie dziewczyni Ciastka ;) Gustuje w długonogich , szczupłych psich kobitkach... Ależ z tego Ciastusia kochaś jest. Ja nawet nie wiedziałam, że on gustuje w długonogich suniach :oops: Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ta z białym pyszczkiem to Zorza (zdjęcie jeszcze z lipca). Ale nie widać całego jej uroku - tych oczu błękitnych:) Uzi też lubił za nią pobiegać. Byłam w piątek w hoteliku, by zabrać Uziego do nowego domu. Widziałam Ciastusia, który teraz będzie wypuszczany na wybieg również z drugą sunią, czarną, z którą Uzi mieszkał w boksie. Myślałam o zrobieniu mu kilku fotek, ale Agnieszka powiedziała, że nie trzeba, bo dopiero co była Julia i są aktualne. No, widzę, że są - i to jakie ładne:) Quote
katarzyna005 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Cześć Ciastusiu:loveu: Zakochany potworku!!!! Quote
J_ulia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jeszcze troszkę zdjęć Ciastusia ;) http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki/page28 Quote
katarzyna005 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dobranoc Ciasteczko. Słodkich snów. Quote
katarzyna005 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Cześć moje wspaniałe ciasteczko. Wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co u ciebie. Od 14 października jestem już u ciebie codziennie. Pozdrawiam cię mocno i przytulam. Quote
Czaruś Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ciastusiu, co u Ciebie?? Tak mało cioteczek Cię odwiedza. Kasiu, wiem, że masz wiele wydatków, ale czy mogłabyś zerknąć do Bruna, jest w poważnej potrzebie, może mogłabyś wspomóc choćby 10 zł. Quote
Recommended Posts