Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciastek to naprawde poukładany i grzeczny pies. Bardzo bezpiecznym w obsłudze. Choć Gości czyli Nasz miał w głębokim poważaniu, ponieważ się... ZAKOCHAŁ! Nie widzi niczego , ani nikogo poza niebieskooka Zorzą Agnieszki. Zrobi wszytko by troszkę z nią pobiegać i pobawić ;) Zrobię jak będę mogła zdjęcie dziewczyni Ciastka ;) Gustuje w długonogich , szczupłych psich kobitkach...

Posted

J_ulia napisał(a):
Ciastek to naprawde poukładany i grzeczny pies. Bardzo bezpiecznym w obsłudze. Choć Gości czyli Nasz miał w głębokim poważaniu, ponieważ się... ZAKOCHAŁ! Nie widzi niczego , ani nikogo poza niebieskooka Zorzą Agnieszki. Zrobi wszytko by troszkę z nią pobiegać i pobawić ;) Zrobię jak będę mogła zdjęcie dziewczyni Ciastka ;) Gustuje w długonogich , szczupłych psich kobitkach...

Ależ z tego Ciastusia kochaś jest. Ja nawet nie wiedziałam, że on gustuje w długonogich suniach :oops:

Posted

Ta z białym pyszczkiem to Zorza (zdjęcie jeszcze z lipca). Ale nie widać całego jej uroku - tych oczu błękitnych:)

Uzi też lubił za nią pobiegać. Byłam w piątek w hoteliku, by zabrać Uziego do nowego domu. Widziałam Ciastusia, który teraz będzie wypuszczany na wybieg również z drugą sunią, czarną, z którą Uzi mieszkał w boksie.

Myślałam o zrobieniu mu kilku fotek, ale Agnieszka powiedziała, że nie trzeba, bo dopiero co była Julia i są aktualne. No, widzę, że są - i to jakie ładne:)

Posted

Ciastusiu, co u Ciebie?? Tak mało cioteczek Cię odwiedza.
Kasiu, wiem, że masz wiele wydatków, ale czy mogłabyś zerknąć do Bruna, jest w poważnej potrzebie, może mogłabyś wspomóc choćby 10 zł.