Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ciasteczko.
Ciasteczko w hoteliku jest bardzo grzeczne, dobrze się zachowuje, z dziećmi też nie ma problemu. Ciastko nie lubi tylko samców. Tak więc zachowanie Ciastusia jest wzorowe. Mizianko dla Ciastusia:loveu:

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leonarda napisał(a):
W ciągu najbliższych dwóch tygodni (może to będzie wcześniej niż później) wybieram się do Uziego. To postaram się może jakieś zrobić:)

Postaraj sie postaraj...bede wyczekiwac ;)

Posted

Cioteczki moje kochane jestem wam bardzo wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu Ciasteczka. Ja niestety jestem w tym lewa a i nie wyrabiam się ze wszystkim. Marsz weselny niedługo zagra i dużo spraw z tym związanych. Jeszcze raz dziękuję.

Popatrz Ciasteczko jak te ciotki o tobie myślą.:lol:

Posted

Dobry wieczór Ciacho.

Dzwoniła dzisiaj jakaś pani w sprawie Ciastusia (przynajmniej jeden telefon), niestety z Warszawy. Powiedziałam jej co i jak. Gdyby się zdecydowała to ma zadzwonić.
Jutro będę robiła dalej ogłoszenia, a może coś to da. Mimo, że nie dochodzi do adopcji to człowiek cieszy się nawet z głupiego telefonu. Najważniejsze Ciasteczko, że jakiś telefon jest.
Do hoteliku niestety się nie dodzwoniła. Jutro będę próbować. Pozdrawiam cię i mocno przytulam moje ciacho. Dobrych snów - chociaż ty pewnie już słodko chrapiesz.:loveu: