katarzyna005 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Witaj mój ciasteczkowy potworku. Siedzę już w pracy i piszę. Wypoczywaj sobie jak najwięcej wakacje są. Quote
ewatr Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ciachowi konczy sie wyróznione allegro za 20 minut ...i jakos nikt nie zadzwonił...:-( ale my sie nie poddamy tak łatwo... Kasiu zmniejsz bannerek bo masz za duzy bo sie beda czepiac ;) moze byc takiej wielkosci jak jest ten "ciastkowy " Quote
katarzyna005 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Już zmieniłam. Wiesz, że z allegro to jest różnie. W końcu trafi swoj na swego. Quote
katarzyna005 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Witaj z rana biszkopciku. Co tam u ciebie słychać? Jutro zadzwonię do hotelu i się dowiem jak samopoczucie Ciastusia.:buzi: Quote
Czaruś Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Witaj Ciastusiu ;) Ciastuś na pewno ma się tam wspaniale. Hotel wywarł na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie, a ten wolno chodzący konik, to już w ogóle. Całe otoczenie jest takie wiejskie (oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu) i naturalne. Quote
katarzyna005 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Witaj Ciastusiu... Od razu z rana biegnę do ciebie... Pogoda zapowiada się dzisiaj... Słyszałam, że bardzo lubisz kąpiele w takim gorąco... więc będzie ci napewno dobrze... Quote
J_ulia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Co tam u Ciebie w te leniwe upalne popołudnie... Quote
katarzyna005 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Ciacho pewnie odpoczywa. Gorąc jest okropny. Quote
katarzyna005 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Cześć Ciacho z samego rana. Mam nadzieję, że u was wszystko jest dobrze, że gorąc za bardzo nie doskwiera. Zawsze możesz się przecież wykąpać!! Quote
J_ulia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ciastuś to pewnie jakby mógł to w te upały z kąpieli by nie wychodził ... skwar jak na pustyni... Quote
leonarda Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziewczyny, ja dzisiaj byłam w hoteliku u Uziego, więc zrobiłam parę fotek Ciastkowi. Wyślę je na maila z pierwszego postu, można będzie wstawić. Ciastuś jest fajny:) Gorąco mu chyba bardzo nie dokucza, bo w boksach cień. Ale chyba i tak chętnie by się wybrał do własnego, stałego domu... Zostawiłam mu kostkę, taką do gryzienia, jakie są w sklepach zoo, żeby miał zajęcie. Bardziej, prawdę mówiąc, był zainteresowany człowiekiem niż jedzeniem. Był na wybiegu, nawet przez chwilę z koleżanką (ta czarna sunia, którą widać). Zdjęcia są różnej jakości, ale wyślę wszystkie, to sobie wybierzecie te lepsze. Quote
katarzyna005 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o nas i o Ciastusiu. Ja niestety nie mam możliwoścoi dodwiedzenia go w hoteliku. Bardzo za nim tęsknie. Ale pociesza mnie to, że tam jest bezpieczny a nie przeganiany z kąta w kąt. Ciastusiu duże mizianko dla ciebie. Cmok Cmok Cmok Quote
leonarda Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nie ma za co:) Zdjęcia wszystkie poszły. Ciastusiowi życzę super domu. Quote
katarzyna005 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Pięknie dziękujemy za zdjecia. Ciastuś jest cudny Quote
Recommended Posts