Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciachowi konczy sie wyróznione allegro za 20 minut ...i jakos nikt nie zadzwonił...:-(
ale my sie nie poddamy tak łatwo...

Kasiu zmniejsz bannerek bo masz za duzy bo sie beda czepiac ;)
moze byc takiej wielkosci jak jest ten "ciastkowy "

Posted

Witaj Ciastusiu ;) Ciastuś na pewno ma się tam wspaniale. Hotel wywarł na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie, a ten wolno chodzący konik, to już w ogóle. Całe otoczenie jest takie wiejskie (oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu) i naturalne.

Posted

Dziewczyny, ja dzisiaj byłam w hoteliku u Uziego, więc zrobiłam parę fotek Ciastkowi. Wyślę je na maila z pierwszego postu, można będzie wstawić. Ciastuś jest fajny:) Gorąco mu chyba bardzo nie dokucza, bo w boksach cień. Ale chyba i tak chętnie by się wybrał do własnego, stałego domu...
Zostawiłam mu kostkę, taką do gryzienia, jakie są w sklepach zoo, żeby miał zajęcie. Bardziej, prawdę mówiąc, był zainteresowany człowiekiem niż jedzeniem. Był na wybiegu, nawet przez chwilę z koleżanką (ta czarna sunia, którą widać).
Zdjęcia są różnej jakości, ale wyślę wszystkie, to sobie wybierzecie te lepsze.

Posted

Bardzo dziękuję, że pomyślałaś o nas i o Ciastusiu. Ja niestety nie mam możliwoścoi dodwiedzenia go w hoteliku. Bardzo za nim tęsknie. Ale pociesza mnie to, że tam jest bezpieczny a nie przeganiany z kąta w kąt. Ciastusiu duże mizianko dla ciebie. Cmok Cmok Cmok