Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']Super :) Dzisiaj powinny być też pozostałe ogłoszenia :) na razie na 25 stronach :)[/QUOTE]

Jak beda te ogłoszenia to napisz prosze gdzie jest ogłaszany - zebym nie dublowała ogłoszen ;)

Posted

Dzień dobry Ciastek :) Ja tu widzę nowy temacik, a ciocie nawet nie napisały do mnie :( Ciastek jest przekochany, co prawda ja spędziłam z nim ok. 4 godzin, ale jest przecudowny. W oczekiwaniu na p. Agnieszkę (z hotelu) chodziliśmy sobie po lesie. Ciastek nie ciągnie na smyczy i wykonuje komendy prawie wszystkie łącznie z daj głos :D Musi trafić do kochającego domu. Kasiu jak dobrze, że trafił w swym życiu na Ciebie :loveu:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do hoteliku. U Ciastusia wszystko dobrze. Nie chce tylko być zamknięty. Chciały cały czas być obok człowieka. P. Agnieszka mówiła, że Ciastuś dobrze dogaduje się z jej sunią. Brawo potworze. Odnośnie dzieci, to gdy biegają za bramką to nie zwraca na nich uwagi.
Aha i p. agnieszka jutro zapyta się o termin kastracji biszkoptowego potworka. Możliwe, że będzie już w tym tygodniu. Zapomniałam poprosić o jakieś zdjęcia ale będe dzwoniła we wtorek to poproszę o zdjęcia Ciastusia.

Posted

[quote name='ewatr']Jak beda te ogłoszenia to napisz prosze gdzie jest ogłaszany - zebym nie dublowała ogłoszen ;)

Ze tak zaczytuje sama siebie :)

Posted

Na tych stronach Ciastuś ma wykupione na bazarku ogłoszenia, Kasiu mail podany jest twój do niektórych powinny dojść do ciebie maile aktywacyjne.

1. www.gumtree.pl
2. www.alegratka.pl
3. www.eoferty.com.pl
4. www.gieldaogloszen.pl
5. www.adopcje.org
6. www.kupiepsa.pl
7. www.karusek.com.pl
8. www.psy.pl
9. www.zwierzaki.org
10. www.ofertka.pl
11. www.przygarnijzwierzaka.pl
12. www.cafeanimal.pl
13. www.vegie.pl
14. www.ojej.pl
15. www.pajeczyna.pl
16. www.pineska.pl
17. www.animalia.pl
18. www.vetmozga.com
19. www.adopcjapsa.pl
20. www.petsy.pl
21. www.mammisia.pl
22. www.morusek.pl
23. www.oddamzadarmo.eu
24. www.tablica.com
25. www.rozglos.net

Posted

Dzisiaj tak cichutko mówię "Dzień dobry" Ciastuś - aby go nie obudzić no i wam kochane cioteczki. PPPPPPPOOOOOOOOOOBBBBBUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAA:evil_lol:

Dzwoniłam wczoraj do hoteliku i P. Agnieszka nie zna jeszcze terminu zabiegu. Ale w tym tygodniu będzie wiedziała i do mnie zadzwoni. A tak w ogóle to Ciastuś, grzeczny i nie ma z nim problemów.