Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Najważniejsze, że rana się dobrze goi. Emilka z Ciastkiem mają swoje humory jak każdy. Najważniejsze, że nic okropnego się nie stało.

Nie stało i być może już się nie stanie:roll: Emilka, co najmniej tymczasowo, mieszka z innym psem:roll: Ciastek jest sam, ale myślę, że pokombinujemy i jakaś panna się znajdzie:p

hankasanok napisał(a):
i ja sie zamelduje u Ciastka, sledze jego losy a informacje mam z pierwszej ręki :cool3:

Czyli od kogo?:)

katarzyna005 napisał(a):
Niedługo będę robić bazarek szydełkowy. Wszystkich serdecznie zapraszam.

Czekamy na link:)

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hankasanok']a od TEJ co go Wam tam osobiscie podrzuciła :evil_lol:
Chyba, że tak:p
Z pierwszej ręki to by były jeszcze niedawno od Emilki;)
A właśnie! Emilka jutro jedzie do DS:)

[quote name='katarzyna005']Co tam słychać ciekawego u Ciastusia????
Powoli mu czas mija. Oczekuje na wiosnę:)

Wczorajsze foty:

Posted

Maciek777 napisał(a):

Z pierwszej ręki to by były jeszcze niedawno od Emilki;)
A właśnie! Emilka jutro jedzie do DS:)

Super. Emilko bądź szczęśliwa w nowym domku. Miejmy nadzieję, że i w końcu Ciastkowi się poszczęści. Zdjęcia są super.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Super. Emilko bądź szczęśliwa w nowym domku. Miejmy nadzieję, że i w końcu Ciastkowi się poszczęści. Zdjęcia są super.

Emilce się przeciągnął wyjazd jeszcze o kilka dni...

Ciastek przesypia większość dnia...i pewnie całą noc:evil_lol: Niestety na razie mamy bardzo mało suczek w hotelu i wszystkie zajęte:roll: Jednak nie powiedziałbym, że jest jakoś smutny z tego powodu:)

Posted

j_ulia napisał(a):
wszyscy, którzy kibicują ciastkowi do soboty zaciskają mocno kciuki!!!

mam tak mocno zaciśnięte, że bardziej się nie da!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tym razem ciastek przyniesie szczęście sam sobie!!!!!

Posted

J_ulia napisał(a):
Wszyscy, którzy kibicują Ciastkowi do soboty zaciskają mocno kciuki!!!

Ciastek pojechał do nowego domu. Ludzie którzy wzięli Ciastka są podobno wspaniałymi i ciepłymi ludźmi. Ciastuś podobno ich wylizał i od razu zaakceptował. Wieczorem to już nawet spał na kanapie. Bardzo się cieszę, że wszystko się udało. Ciastek bądź grzeczny i szczęśliwy w nowym domu.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Ciastek pojechał do nowego domu. Ludzie którzy wzięli Ciastka są podobno wspaniałymi i ciepłymi ludźmi. Ciastuś podobno ich wylizał i od razu zaakceptował. Wieczorem to już nawet spał na kanapie. Bardzo się cieszę, że wszystko się udało. Ciastek bądź grzeczny i szczęśliwy w nowym domu.

Czekałem na oficjalne informacje na ten temat:) Przyjmowałem tych ludzi, ale nie chciałem podbierać zaszczytu poinformowania tutaj o adopcji:) Rzeczywiście ta rodzina wydaje się być taka jak napisałaś:) Ciastek super trafił:)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Czekałem na oficjalne informacje na ten temat:) Przyjmowałem tych ludzi, ale nie chciałem podbierać zaszczytu poinformowania tutaj o adopcji:) Rzeczywiście ta rodzina wydaje się być taka jak napisałaś:) Ciastek super trafił:)

Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. Maćku a masz może zdjęcia??

Posted

W Ciastusia wszystko ok. Ciastek już poczuł się jak w domu. Ma smaczne jedzonko, wygodne spanie. Razem ze swoimi właścicielami. Podobno jest tak, że śpi między właścicielami. Najlepsze w tym jest to, że razem ze swoim panem uprawiają chrapanie. Pan zaczyna z Ciastek kończy.:evil_lol::evil_lol:

Posted

katarzyna005 napisał(a):
W Ciastusia wszystko ok. Ciastek już poczuł się jak w domu. Ma smaczne jedzonko, wygodne spanie. Razem ze swoimi właścicielami. Podobno jest tak, że śpi między właścicielami. Najlepsze w tym jest to, że razem ze swoim panem uprawiają chrapanie. Pan zaczyna z Ciastek kończy.:evil_lol::evil_lol:

Super wieści:)
Ciastek potrafi chrapać:diabloti: