Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzisiaj w Bydgoszczy ukończyłyśmy z Penny Championa Polski :multi: Nie mam lokat pozostałych psów, przyjechaliśmy za późno, niemal na styk, dlatego fotografie również tylko wybiórcze i poza ringiem. Wieczorem powinnam wstawić. Pogoda była piękna, dużo ludzi, chyba nawet więcej niż psów, nie sprawdzali zgłoszeń przy wchodzeniu ani szczepień. Ogólnie miła atmosfera :p Quote
bongobongo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [SIZE=4]Bardzo, bardzo się cieszymy i [SIZE=5]GRATULUJEMY :Cool!: :Cool!: :Cool!: !!! Buziaki dla Peny w zimny nochalek od Rudaska :buzi: ! A tak swoją drogą, to dobrze, że się w ogóle nie spóźniliście.....:mad: Quote
wejherstaff Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dzisiaj w Bydgoszczy ukończyłyśmy z Penny Championa Polski :multi: :p Wielkie gratulacje dla Penny :laola: Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Bardzo dziękuję za gratulacje :p Ta wystawe mogę polecić, jest znośna ;) Wstawiam obiecane fotki, tylko takie i tylko tyle, kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi:cool1: Fafior, jaki, nie wiem :oops: astek obcięty, bo pod spodem miał taśmę okalającą ring miniaturowe buliki Kia :loveu: fafior jak każdy widzi:p Pannula :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 I znowu maleństwo Kia :loveu: i jeszcze trochę tu się Pennowata brzydko zachowała :mad: tym głównie zajmowały się fafiki, uciekaniem z wystawy *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 HEBA NOVA Pullera hmmr... wybór NsWR *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Peny Lane Port Erin oraz Janet-Triniti Buldożer- powitanie *** *** *** A to mój najnowszy nabytek Kosbulterier ;) Quote
Diamant Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 To mój maleńki "potfforek" :oops: :oops: Bardzo dziękuje za fotke - wyszedł przesłodko:loveu: :loveu: W kl.młodziezy staną na II lokacie bo ponoć w opini pani sędziny "ma nieco lużne podgardle":crazyeye: . Gratuluje wszystkim lokatowcom :) Pozdrawiam. Quote
Marta Chmielewska Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 No widzisz, a mi wpadł w oko od razu :p Piękny pies, ma to coś :loveu: i nie widziałam u niego pogardla... :roll: A pani sędzina... hm... moze nie będę komentowała głośno :cool1: Quote
Alojzyna Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Marta, GRATULACJE dla championki!!!:klacz: :klacz: :klacz: a to mi wyglada raczej na kosogrzywacza (a rodowód masz?:evil_lol: ) Quote
Marta Chmielewska Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Dziękuję :p Niestety, jeden kosogrzywacz dzisiaj padł, był sabszy i nie przeżył tego co mu los przyniósł. Za to drugi jest nienażarty. Już mu rośnie piękna grzywka i niedługo wystartuje w klasie szczeniąt ;) Chyba w Zaniemyślu:evil_lol: Quote
Recommended Posts