Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiazet, dzięki za zaproszenie na wątek, niestety ostatnio na dogo mogę wchodzić sporadycznie i dlatego tak późno się tu zjawiam. Przepraszam, że nie przeczytam całego wątku teraz, ale jak w tej chwili można pomóc biedakowi? rozumiem, że jest po operacji w jakimś dt lub hoteliku?

Posted

Sambor mieszka obecnie w hali, gdzie są wszystkie psiaczki z powodzi. Wczoraj byłam u niego - to niesamowicie przyjacielski psiak, poszliśmy na spacerek, Sambi chodzi na smyczy, ładnie juz podpiera się na łapuńce, ale siczku robił jak dziewczynka, pewnie z uwagi na ta łapuńkę. Mam zdjęcia, tylko, że wczoraj mój domowy komp odmówił mi posłuszeństwa. Luiza ma napisac cos więcej o jego charakterze, bo ona jest tam dwa razy dziennie, ja tylko sporadycznie, ma równiez zdjęcia.
Tak mi go było wczoraj żal, bo jak wracalismy do hali ze spaceru to przystawał i tak patrzył w drugą stronę, w strone drzew - chciał byc wolny:-(:-(
Klika psiaków wróci do swych domów, a reszta?? takie sliczne małe stworzonka nie mają swoich domów:-(:-( bardzo to dołujące

Posted

Jestem, dzięki Agusia za zaproszenie:lol:
Niestety nie mogę zadeklarować stałej wpłaty, wpłacę chociaż grosik jednorazowo, poproszę nr konta na PM.

śliczny, kochany psiak i tyle cierpienia:shake:

A czy ta łapka wymaga jeszcze jakiejś diagnostyki/leczenia? czy wiadomo, że nie ma żadnych uszkodzeń?

Posted

Anett dziękuję bardzo:)

Na moje konto wpłynęło:

20 zł Kamila z Wrocławia (Kam)
10 zł Julita
15 zł Agnieszka (Aimez_moi)

Saldo: 45 zł
Proszę podajcie mi swoje dogomaniackie nicki to uzupełnię, bo tak to nie wiemy kto jest kto!

Posted

agusiazet Ty to jesteś kochana duszyczka - ja niestety jestem ograniczona czasowo - w związku z pracą /półrocze! sprawozdania!/, pomoca dla powodzian, trzech chłopaków w domu - nie licząc czwartego czyli TZ - trzy psy, dwa koty! wariacja!!!

Posted

dziekuje za podesłanie wątku.
Postaram sie pomóc, ale niestety dopiero po połowie lipca bede mogła przekazac na psiunia jakis grosik, natomiast potem zasile jego konto co miesiac. Boze ile tej biedy wszedzie..:(
Bede zagladac na watek - mam nadzieje ze psiulek szybko znajdzie dobry dom...

Posted

Basiu, uzupełnij w pierwszym poście deklaracje dla Sambora:
Jednorazowe:
agata 51
misiowa87
yoko100
Kam (wpłynęło)
Aimez_moi (wpłynęło)
anawa
andzia69
anett
AnnaA

Stałe:
grzenka 10 zł./m.
AniaB 25 zł./m.
ania z poznania 20 zł./m.

AniuB, jeśli możesz to podaj nam kwotę jaką deklarujesz!