Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SMS od Pauliny:
Hej Sambor czuje się świetnie nie opuszcza nas na krok :-D jest cudownym psiakiem na prawdę no myślę że już nas pokochał hi a zdjęcia powysyłam jutro bo jutro będę miała troszkę czasu pozdrawiamy pa :)

Jak dostanę zdjęcia to wrzucę.

Posted

agusiazet napisał(a):
Przelałam 227,50 zł na konto Skarpety im Talcott, jak wpłyną mają potwierdzić na tym wątku!

Podaj ten link...o to mi chodzilo rowniez...

Wiesci o Samborku dobre...foty jakies moze???

Posted

agusiazet napisał(a):
Przelałam 227, 50 gr w spadku po Samborze na konto Kundelkowej Skarboonki! Poproszę ciotkę obracus, aby potwierdziła tutaj jak przelew dojdzie. Na Skarpetę im. Talcott przeleję jak tylko będę mieć nowe kody, bo akurat mi się skończyły!

Pieniazki dotarly do Kundelkowej Skarbonki :) Bardzo dziekuję za pomoc!!!!!!!!! :)

Posted

Luzia napisał(a):
SMS od Pauliny:
Hej Sambor czuje się świetnie nie opuszcza nas na krok :-D jest cudownym psiakiem na prawdę no myślę że już nas pokochał hi a zdjęcia powysyłam jutro bo jutro będę miała troszkę czasu pozdrawiamy pa :)

Jak dostanę zdjęcia to wrzucę.

No to wiesci dobre teraz czekamy na zdjecia..dziekuje za linki.

Posted

W imieniu Skarpety im. Talcott dziękuję za zasilenie jej kwotą 227,50 zł :)
Jestem zszokowana atmosferą na tym wątku, a najbardziej niemiłymi wypowiedziami pod adresem agusizet, ale nie ma sensu się nad tym rozwodzić...
Agusiazet - bardzo dziękuję, że pomyślałaś o nas, ta wpłata to pomoc dla dwóch staruszków :iloveyou:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

"Samborek ma sie swietnie i mam nadzieje ze juz sie zaklimatyzowal u nas jest swietnym psem tylko czsami rojbrowatym POZDRAWIAMY!"

Co do wizyty... Wolę nie komentować.

Posted

Zdjęcia piękne!!!

Co do wizyty, miała być, ale pewnie się nie odbyła, bo nikt o niej nie napisał! Choć chętne do jej przeprowadzenia osoby były z dogo i mogły same napisać, że się rozmyśliły!

Posted

JEZELI CHODZI O SAMBORKA MA SIE SWIETNIE TAKIEGO PIESKA MIEC TO NAWIEKSZE SZCZESCIE JAKIE W ZYCIU SIE TRAFILO JEST NAPRAWDE WDZIECZNYM ,CUDOWNYM ,KOCHAJACYM PSIAKIEM :) POZDRAWIAMY

Posted

azalia napisał(a):
Domek kochający,ale wizyta poadopcyjna mam nadzieję się odbędzie.Procedury powinny być zachowane,bo życie pisze różne scenariusze.

Niestety, nie ma nikogo, kto zechciałby ją przeprowadzić! Wg zdjęć pies jest kochany i szczęśliwy! I nich tak pozostanie na zawsze!

Posted

agusiazet napisał(a):
Niestety, nie ma nikogo, kto zechciałby ją przeprowadzić! Wg zdjęć pies jest kochany i szczęśliwy! I nich tak pozostanie na zawsze!

miałam nie komentować...
to co wielkie halo do mnie było bo psa na łańcuch wywożę i wizyta obowiązkowo musi być! A teraz Q. co? Pies czekał by do tej pory, aż dom ktoś łaskawie sprawdzi?
Ile temu Sambor poszedł do adopcji? A tu cisza.
Żal...
Nie ma to jak dogomania...

Posted

Luizo, Twoje zachowanie jest dla mnie makabrycznie dziecinne. .Czy Ty myślisz, ze ja pojadę sprawdzać dom dla Twojego tymczasa? Ty miałaś psa na płatnym tymczasie i Ty go zawiozłaś, stwierdzając, że dom jest w porządku. Próbowałam znaleźć osoby do ponownej wizyty i nie udało się:( Nic na to nie poradzę:( Są zdjęcia szczęśliwego psa, a ja nigdy nie napisałam, że wydałaś psa na łańcuch. Życzę Samborkowi szczęścia i tyle w tym temacie!!!

Posted

Dziecinne to były te ataki na mnie i insynuacje że zawożę psa na łańcuch.
Nie winię nikogo, stwierdzam tylko że gdyby Sambor miał czekać na wizytę przed adopcyjną czego wymagały osoby z dogo to chyba czekał by do tej pory ;)
No nic, było minęło.
Jak będę miała wieści to będę starała się wrzucać.