agusiazet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Przelałam 227,50 zł na konto Skarpety im Talcott, jak wpłyną mają potwierdzić na tym wątku! Quote
Luzia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 SMS od Pauliny: Hej Sambor czuje się świetnie nie opuszcza nas na krok :-D jest cudownym psiakiem na prawdę no myślę że już nas pokochał hi a zdjęcia powysyłam jutro bo jutro będę miała troszkę czasu pozdrawiamy pa :) Jak dostanę zdjęcia to wrzucę. Quote
coronaaj Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 agusiazet napisał(a):Przelałam 227,50 zł na konto Skarpety im Talcott, jak wpłyną mają potwierdzić na tym wątku! Podaj ten link...o to mi chodzilo rowniez... Wiesci o Samborku dobre...foty jakies moze??? Quote
obraczus87 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 agusiazet napisał(a):Przelałam 227, 50 gr w spadku po Samborze na konto Kundelkowej Skarboonki! Poproszę ciotkę obracus, aby potwierdziła tutaj jak przelew dojdzie. Na Skarpetę im. Talcott przeleję jak tylko będę mieć nowe kody, bo akurat mi się skończyły! Pieniazki dotarly do Kundelkowej Skarbonki :) Bardzo dziekuję za pomoc!!!!!!!!! :) Quote
agusiazet Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 coronaaj napisał(a):Podaj ten link...o to mi chodzilo rowniez... Wiesci o Samborku dobre...foty jakies moze??? Link do Kundelków podany na poprzedniej stronie! Quote
obraczus87 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='agusiazet']Link do Kundelków podany na poprzedniej stronie! http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ! Quote
coronaaj Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Luzia napisał(a):SMS od Pauliny: Hej Sambor czuje się świetnie nie opuszcza nas na krok :-D jest cudownym psiakiem na prawdę no myślę że już nas pokochał hi a zdjęcia powysyłam jutro bo jutro będę miała troszkę czasu pozdrawiamy pa :) Jak dostanę zdjęcia to wrzucę. No to wiesci dobre teraz czekamy na zdjecia..dziekuje za linki. Quote
MagdaNS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 W imieniu Skarpety im. Talcott dziękuję za zasilenie jej kwotą 227,50 zł :) Jestem zszokowana atmosferą na tym wątku, a najbardziej niemiłymi wypowiedziami pod adresem agusizet, ale nie ma sensu się nad tym rozwodzić... Agusiazet - bardzo dziękuję, że pomyślałaś o nas, ta wpłata to pomoc dla dwóch staruszków :iloveyou: Quote
agusiazet Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nie wiem, czy wizyta po adopcji miała miejsce, bo żadnej info nie dostałam:( Wierzę, że Sambi ma dobry dom,, choć te zdjęcia bardzo by się przydały! Quote
Aldrumka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 rozumiem, że adres komuś z Wielkopolski przekazałaś - to może zapytać Quote
azalia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wierzę,że wszystko u Samborka w porządku,chociaż lepsze byłyby wieści z pierwszej ręki no i zdjęcia.A kiedy wizyta poadopcyjna? Quote
agusiazet Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie wiem, co z wizytą, miała być, ale dziewczyny od wizyty nie odzywają się! Quote
Luzia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 "Samborek ma sie swietnie i mam nadzieje ze juz sie zaklimatyzowal u nas jest swietnym psem tylko czsami rojbrowatym POZDRAWIAMY!" Co do wizyty... Wolę nie komentować. Quote
agusiazet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Zdjęcia piękne!!! Co do wizyty, miała być, ale pewnie się nie odbyła, bo nikt o niej nie napisał! Choć chętne do jej przeprowadzenia osoby były z dogo i mogły same napisać, że się rozmyśliły! Quote
grzenka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Udał sie rodzince psiak:lol: Samborek jest cudny. Quote
Luzia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Oj udał udał. Jak by wszystkie psy u mnie na DT były takie jak on :) Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Trafił się domkowi Samborek kochający :multi: Quote
azalia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Domek kochający,ale wizyta poadopcyjna mam nadzieję się odbędzie.Procedury powinny być zachowane,bo życie pisze różne scenariusze. Quote
Luzia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 JEZELI CHODZI O SAMBORKA MA SIE SWIETNIE TAKIEGO PIESKA MIEC TO NAWIEKSZE SZCZESCIE JAKIE W ZYCIU SIE TRAFILO JEST NAPRAWDE WDZIECZNYM ,CUDOWNYM ,KOCHAJACYM PSIAKIEM :) POZDRAWIAMY Quote
agusiazet Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 azalia napisał(a):Domek kochający,ale wizyta poadopcyjna mam nadzieję się odbędzie.Procedury powinny być zachowane,bo życie pisze różne scenariusze. Niestety, nie ma nikogo, kto zechciałby ją przeprowadzić! Wg zdjęć pies jest kochany i szczęśliwy! I nich tak pozostanie na zawsze! Quote
Luzia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 agusiazet napisał(a):Niestety, nie ma nikogo, kto zechciałby ją przeprowadzić! Wg zdjęć pies jest kochany i szczęśliwy! I nich tak pozostanie na zawsze! miałam nie komentować... to co wielkie halo do mnie było bo psa na łańcuch wywożę i wizyta obowiązkowo musi być! A teraz Q. co? Pies czekał by do tej pory, aż dom ktoś łaskawie sprawdzi? Ile temu Sambor poszedł do adopcji? A tu cisza. Żal... Nie ma to jak dogomania... Quote
agusiazet Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Luizo, Twoje zachowanie jest dla mnie makabrycznie dziecinne. .Czy Ty myślisz, ze ja pojadę sprawdzać dom dla Twojego tymczasa? Ty miałaś psa na płatnym tymczasie i Ty go zawiozłaś, stwierdzając, że dom jest w porządku. Próbowałam znaleźć osoby do ponownej wizyty i nie udało się:( Nic na to nie poradzę:( Są zdjęcia szczęśliwego psa, a ja nigdy nie napisałam, że wydałaś psa na łańcuch. Życzę Samborkowi szczęścia i tyle w tym temacie!!! Quote
Luzia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dziecinne to były te ataki na mnie i insynuacje że zawożę psa na łańcuch. Nie winię nikogo, stwierdzam tylko że gdyby Sambor miał czekać na wizytę przed adopcyjną czego wymagały osoby z dogo to chyba czekał by do tej pory ;) No nic, było minęło. Jak będę miała wieści to będę starała się wrzucać. Quote
Recommended Posts