Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękujemy Kundelkowej Skarbonce.
Aneczka - koleżanka moja z pracy, ta która zauważyła psiaka - przekazała 50 zł na Sambiego - to będzie akurat kwota na szczepienie, po leczeniu.
Sambi jak na razie do połowy lipca może być na bazie - jedn ak trzeba się zastanowić co dalej lub nawet co wczesniej? Ausiazet Ty zajmiesz sie finansami chłopaka - masz do tego głowę. Ok?
Czyli co...?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu, prośby mogę wysyłać i kasę zbierać też, tylko czy Sambi idzie do Marleny, czy trzeba hotel? Bo o hotel nie jest łatwo, zwłaszcza, że wakacje się zaczynają!!! Jeśli Marlena weźmie psa - potrzebna będzie kasa na karmę, ew. leczenie i na coś, co ew. może wyskoczyć!!!

Posted

wywnioskowałam z postu Marleny, że niestety nie jest to DT długoterminowe tylko awaryjne, więc chyba trzeba myśleć o hoteliku. Chyba, że cud się zdarzy i chłopak znajdzie domek będąc jeszcze na bazie.

Posted

To niestety już wiem, bo Kasia napisała na wątku mieleckim, Brzyść samca nie przyjmie, gdyż jest zawalony agresywnymi samcami, które z nikim się nie dogadują, choć według opiekunów miały się dogadywać przynajmniej z sukami!!! Trzeba szukać Sambiemu innego hotelu, a to duży pies i w grę wchodzi przynajmniej 400 zł miesięcznej opłaty plus karma. Jakoś czarno to widzę.
Jeśli ktoś coś deklaruje z pieniędzy proszę pisać jasno i wyraźnie, ile i przez jaki czas. Chyba tylko Agata złożyła deklarację pieniężną.
Żeby szukać hoteliku musimy wiedzieć, jaki pies jest w stosunku do ludzi i innych zwierząt, czy nie jest agresywny i czy jest zdrowy!!! Basiu w tych kwestiach liczę na Ciebie.
Finansowo niestety się nie dołożę, dwa psy na moim utrzymaniu w Brzyściu i kilka stałych zobowiązań na inne psiaki w hotelikach. po prostu brak wolnej kasy:(

Posted

I, najważniejsze nie mam możliwości szukania psu hotelu czy DT, bo przebywam w Anglii i wydałabym majatek na telefony, gdybym się tego podjęła!!! Zatem mogę tylko prosić o kasę i ew. ją zbierać!!! Reszta Basiu, spadnie chyba na Ciebie:(

Posted

jest miesiąc - może chłopakowi uda się załatwić dom - zdjęcia zrobię na weekendzie - takie ładne do ogłoszeń. Dramatyczny tekst i w ogóle.
Ja to się zawsze wpi....... - ale z drugiej strony kocham te wszystkie dziady i nie mogę pozwolić na to, aby zdychały z głodu, bólu.....

Posted

[quote name='Basia1968']no ale na kogo - trzeba by na jakąś fundację - a która zgodzi się wziąc pod opiekę slicznotę, jak każda zapsiona po uszy.[/QUOTE]
A stowarzyszenie nie może użyczyć konta?

Posted

Zebrałam wszystkie deklaracje pieniężne, wg mojej oceny to są deklaracje jednorazowe, ale jakby nie, to proszę o sprostowanie.
agata51
misiowa87
yoko100
Kam
Aimez_moi
Ajula 10 zł
Jutro wyślę swoj numer konta tym osobą i napiszę na wątku, jak wpłaca i ile, niech Sambor ma na czarnę godzinę!

Posted

A i, jakby Sambor nie znalazł domu przez miesiąc, to zarezerwowałam mu miejsce w hotelu Kudłate i łaciate u Donki5, tak na wszelki wypadek!!! Stąd kasę trzeba mieć, jeśli Samborowi się nie przyda, przekażemy innemu psu w potrzebie:)