Basia1968 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 dziękujemy Kundelkowej Skarbonce. Aneczka - koleżanka moja z pracy, ta która zauważyła psiaka - przekazała 50 zł na Sambiego - to będzie akurat kwota na szczepienie, po leczeniu. Sambi jak na razie do połowy lipca może być na bazie - jedn ak trzeba się zastanowić co dalej lub nawet co wczesniej? Ausiazet Ty zajmiesz sie finansami chłopaka - masz do tego głowę. Ok? Czyli co...? Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Basiu, prośby mogę wysyłać i kasę zbierać też, tylko czy Sambi idzie do Marleny, czy trzeba hotel? Bo o hotel nie jest łatwo, zwłaszcza, że wakacje się zaczynają!!! Jeśli Marlena weźmie psa - potrzebna będzie kasa na karmę, ew. leczenie i na coś, co ew. może wyskoczyć!!! Quote
Basia1968 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 wywnioskowałam z postu Marleny, że niestety nie jest to DT długoterminowe tylko awaryjne, więc chyba trzeba myśleć o hoteliku. Chyba, że cud się zdarzy i chłopak znajdzie domek będąc jeszcze na bazie. Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 To niestety już wiem, bo Kasia napisała na wątku mieleckim, Brzyść samca nie przyjmie, gdyż jest zawalony agresywnymi samcami, które z nikim się nie dogadują, choć według opiekunów miały się dogadywać przynajmniej z sukami!!! Trzeba szukać Sambiemu innego hotelu, a to duży pies i w grę wchodzi przynajmniej 400 zł miesięcznej opłaty plus karma. Jakoś czarno to widzę. Jeśli ktoś coś deklaruje z pieniędzy proszę pisać jasno i wyraźnie, ile i przez jaki czas. Chyba tylko Agata złożyła deklarację pieniężną. Żeby szukać hoteliku musimy wiedzieć, jaki pies jest w stosunku do ludzi i innych zwierząt, czy nie jest agresywny i czy jest zdrowy!!! Basiu w tych kwestiach liczę na Ciebie. Finansowo niestety się nie dołożę, dwa psy na moim utrzymaniu w Brzyściu i kilka stałych zobowiązań na inne psiaki w hotelikach. po prostu brak wolnej kasy:( Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 I, najważniejsze nie mam możliwości szukania psu hotelu czy DT, bo przebywam w Anglii i wydałabym majatek na telefony, gdybym się tego podjęła!!! Zatem mogę tylko prosić o kasę i ew. ją zbierać!!! Reszta Basiu, spadnie chyba na Ciebie:( Quote
Basia1968 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 jest miesiąc - może chłopakowi uda się załatwić dom - zdjęcia zrobię na weekendzie - takie ładne do ogłoszeń. Dramatyczny tekst i w ogóle. Ja to się zawsze wpi....... - ale z drugiej strony kocham te wszystkie dziady i nie mogę pozwolić na to, aby zdychały z głodu, bólu..... Quote
Soema Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Basiaaaa, a może allegro cegiełkowe? Ta łapka się wygoi sama? Nie ma już żadnego zagrożenia? edit: Ty się zawsze wkopiesz :p Quote
Basia1968 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 no ale na kogo - trzeba by na jakąś fundację - a która zgodzi się wziąc pod opiekę slicznotę, jak każda zapsiona po uszy. Quote
Soema Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Basia1968']no ale na kogo - trzeba by na jakąś fundację - a która zgodzi się wziąc pod opiekę slicznotę, jak każda zapsiona po uszy.[/QUOTE] A stowarzyszenie nie może użyczyć konta? Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dzisiaj wysłałam 43 prośby o wsparcie, ale nikt z nich nawet nie zajrzał!!! Czy są już jakieś deklaracje na Sambiego? Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dziekuje za zaproszenie...... Postaram sie wplacic kilka grosikow na smutniaczka.... ale dopiero w poniedzialek..... Konecznie trzeba pomoc psiakowi.......:) Quote
paulinken Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Zrobię dla piesia bazarek. Ogłoszenia może też? Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja już robię bazarek, wiczorem będzie link, jak coś zarobimy ;)to się z bidą podzielimy :) Quote
aganela Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 paulinken ale chyba mogą być 2 bazarki prawda ? Quote
Ajula Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 nie bardzo mam z czego, ale jak dacie nr konta, to chociaż 10 zł wpłacę Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Zebrałam wszystkie deklaracje pieniężne, wg mojej oceny to są deklaracje jednorazowe, ale jakby nie, to proszę o sprostowanie. agata51 misiowa87 yoko100 Kam Aimez_moi Ajula 10 zł Jutro wyślę swoj numer konta tym osobą i napiszę na wątku, jak wpłaca i ile, niech Sambor ma na czarnę godzinę! Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A i, jakby Sambor nie znalazł domu przez miesiąc, to zarezerwowałam mu miejsce w hotelu Kudłate i łaciate u Donki5, tak na wszelki wypadek!!! Stąd kasę trzeba mieć, jeśli Samborowi się nie przyda, przekażemy innemu psu w potrzebie:) Quote
Basia1968 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 super - oo Donka5 - jak robiła rozruch hoteliku, to kontaktowała się ze mną - Iwonka chyba ma na imię - tam psiaki mają super. Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Zatem szukajmy sponsorów, tak na wszelki wypadek!!!Sambor jest chyba duży to będzie 450 zł miesięcznie z karmą, chyba, że znajdziemy sponsora na karmę:) Quote
grzenka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Z racji, iż Gufiaczek [*] na którego płaciłam 10 zł/m-c odszedł za TM, przeniosę tę dyszkę na Samborka. Quote
agusiazet Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ojej, jeden odszedł, aby drugi mógł skorzystać:( Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja tu część z bazarku jak coś zarobimy na biedaka przeznaczę, bo już zrobiłam :) http://www.dogomania.pl/threads/188041-Dla-Ciebie-Psa-Kota-na-Mielec-i-nie-tylko-do-04.07 Quote
Recommended Posts