Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):
To nie tak dokładnie Poznań, tylko Leszno. Z racji pierwszych ustaleń umówiłam się z państwem na brak wizyty... Mam u nich nocować i poznać przy okazji, oczywiście nie mają nic przeciwko. Transport przygotowałam na tą sobotę, gdyby było coś nie tak psa Szampona wezmę z powrotem.

mocno trzymam kciuki, żeby to był "ten dom"

Posted

EVA2406 napisał(a):
Tyle biedak czekał, ale może to będzie ten najwspanialszy domek.
Trzymam kciuki.

Czekał długo, ale w jakim dobrym miejscu !

Mysza2 napisał(a):
mocno trzymam kciuki, żeby to był "ten dom"

trzymają wszyscy sympatycy Samborka

Posted

tez trzymam kciuki..:)
Ale mysle sobie, że ta wizyta przedadopcyjna byłaby wskazana, żeby w razie czego oszczedzić sobie i psu tak długiej meczarni podróży..
Jesli chcecie to napisze do supergogi, moze poleci kogoś z Leszna..
To naprawde wiele pomoze.
Swoja droga osobiście też mozna sie przyjrzec sytuacji, natomiast co wizyta to wizyta..:)

Posted

Dzwoniła dziś do mnie pani z Leszna. Już nie mogą się doczekać przyjazdu Sambora, ich córeczka odlicza dni w kalendarzu.
Dziś ewentualnie jutro mają się wybrać na zakupy, po karmę, miseczki, smycz, obróżkę i oczywiście adresówkę.
Państwo zadeklarowało się że na transport dorzuci się 100 zł.

Posted

Też uważam, że wizyta musi być - super, że Państwo chcą się dorzucić do transportu. Czuję, że to będzie TO miejsce dla Samborka! A wiadomo - zasługuje na najlepszy domek na świecie!

Posted

Wiadomość od Maci z Leszna:
Hej. Chetnie pomoge w wizycie przedadopcyjnej. Akurat mamy z kolezanka troche czasu. Tylko prosze o informacje gdzie, kiedy i o jakiego psa chodzi. No i jakie macie wymagania ;-).
PS. Mm nadzieje ze chodzi o Leszno w wielkopolskim
Luizo napisz jej wszystko na PW:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Wiadomość od Maci z Leszna:
Hej. Chetnie pomoge w wizycie przedadopcyjnej. Akurat mamy z kolezanka troche czasu. Tylko prosze o informacje gdzie, kiedy i o jakiego psa chodzi. No i jakie macie wymagania ;-).
PS. Mm nadzieje ze chodzi o Leszno w wielkopolskim
Luizo napisz jej wszystko na PW:)

O swietnie, że to możliwe - czy Luzia podala adres ?

Posted

rita60 napisał(a):
Witajcie cioteczki,prosze o zrobienie wizyty przedadopcyjnej,nie chce zeby piesek podzielil los mojego Kamyka.

Twojego Kamyka? A co Ty masz do Kamyka ? Pomogłaś mu w jakikolwiek sposób do cholery czy tylko potrafisz *******ić ile to robisz dla zwierząt ( mając w domu "aż" jednego i to rasowego psa).

Jako że wizyty nie da się załatwić w ciągu najbliższych dwuch dni to w niedzielę zawożę psa do Leszna, jeśli coś będzie nie tak to po prostu zabiorę go z powrotem.

Posted

Luzia napisał(a):
[B]Twojego Kamyka? A co Ty masz do Kamyka ? Pomogłaś mu w jakikolwiek sposób do cholery czy tylko potrafisz *******ić ile to robisz dla zwierząt ( mając w domu "aż" jednego i to rasowego psa w domu)./B]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake:

Posted

Alicja napisał(a):
Luiza .... :kciuki: aby to był ten domek

Ja też mam taką nadzieję. Ale samo to, że państwo już wszystko dla niego kupili łącznie z karmą którą im poleciłam ( Brit). Do tego córka jak wczoraj rozmawiałam z panią cały czas gadała, że szkoda że dopiero jutro, że już nie może się doczekać itp. Państwo dzwoniło do mnie kilkukrotnie, dopytując każdego szczegółu.
No nic zobaczymy, Sambor jest świetnym psem i zasługuje na takich samych opiekunów - a wydaje mi się, że Ci właśnie tacy będą :)
Jako że nie wiem czy dziś będę jeszcze na dogo, to od razu piszę, że relacje zdam w poniedziałek wieczorem po powrocie.
W razie jak by ktoś nie mógł się doczekać wieści to niech dzwoni na mój tel. ( numer podawany w ogłoszeniach).

Posted

Luizo, po napisz ile kasy wydałaś na transport to zwrócę z Samborowych pieniążków!!! Holly1 napisz, co zrobic z pozostałymi pieniążkami, bo największy jest Twój wkład, czy może być tak jak napisałam parę postów wyżej, po połowie na skarpetę Talcott i Kundelkową?

Posted

Luzia napisał(a):
Twojego Kamyka? A co Ty masz do Kamyka ? Pomogłaś mu w jakikolwiek sposób do cholery czy tylko potrafisz *******ić ile to robisz dla zwierząt ( mając w domu "aż" jednego i to rasowego psa).

Sorry cioteczki,to mój ostatni post,nie chce zasmiecać watku pieska.

A teraz pisze do ciebie beszczelna i wulgarna smarkulo:angryy:
Zrobiłam dla Kamyka co tylko moglam,za to ty z premedytacja wydalas go na łancuch,tak jak i Trampa. Nigdy nie sprawdzasz domków i zostawiasz psa,majac świadomośc,ze ktoś wezmie go i uwiąże na łancuchu.
Ja nigdy nie pisałam o tym,co robie dla psów/do sprawdzenia sa moje posty/.
Mysle,ze stosunek twoj do zwierzat opisała minia913 na watku tarnobrzeskim.

"Przechodzisz samą siebie! od jakiegoś czasu tylko czytam i się nie odzywam ale dłużej nie będę siedzieć cicho to jakie jest Twoje podejście do psów miałam okazję zobaczyć na własne oczy. Jakbyś nie wiedziała o czy piszę to Ci przypomnę MACHÓW!!! nie jestem w stanie zliczyć ile razy psiak garnący się do Ciebie usłyszał spier... i tym podobne. W dupie masz psy na tymczas bierzesz tylko i wyłącznie dla pieniędzy i z Twoich opowiadań wiem ,że masz daleko w poważaniu co się z tymi psami dzieje jak Cię nie ma w domu. Jeżeli chcesz decydować o psie , którego masz na tymczasie to weź go na DS. Dla Ciebie liczy się tylko kasa i inne korzyści materialne.
Wydaje Ci się , że robisz bóg wie co dal psów a tak naprawdę poza zamieszaniem wokół siebie robisz niewiele. Twoja pomoc już kilka razy skończyła się na upchnięciu psa u Twojego doktora S. i to wszystko.
wracając do Machowa ile razy nie pojechałaś do psów bo Ci się nie chciało bo nie było samochodu i trzeba było w te upały jechać rowerem? Czekałaś aż się trafi jeleń co Cię podwiezie, ile razy bawiłaś się z psami ? twoja opieka kończyła się na wrzuceniu żarcia do michy wypiciu browaru i rzuceniu kilku przekleństw do psiny , która się akurat zaplątała pod Twoimi nogami.
Jesteś mocna w gębie i nic poza tym przypomnij sobie ile razy zostałaś pogryziona przez psa bo pod wpływem alkoholu chciałaś pokazać kto tu rządzi? Pochwal się tu wszystkim jak to psy przebywające u Ciebie uczą się trzymać potrzeby fizjologiczne bo Tobie się nie chce rano wstać i wyprowadzić nie zacytuję Cię w tym momencie ale powiedziałaś ,że czasem muszą wytrzymać do 12 w południe bo TY śpisz albo grasz na komputerze i nie masz dla nich czasu.
Zastanów się następnym razem jak będziesz chciała kogoś oczernić i posądzić o kłamstwa bo tobie ludzie mają dużo do zarzucenia i to faktów!!!
Chcesz pomagać psom to pomagaj ale nie oczerniaj uczciwych ludzi bo obiecuję Ci , że wytknę Ci tu na forum każdy jeden grzeszek jaki popełniłaś wobec choćby najmniejszego stworzenia."

Posted

Matko Boska:( Nie chciałabym w życiu, aby ktoś o mnie napisał te słowa. Poproszę na PW adres mailowy do Państwa i adres w realu w Lesznie, na pewno (jeśli je otrzymam) znajdę osobę, która zwizytuje dom!

Posted

rita60 napisał(a):
Sorry cioteczki,to mój ostatni post,nie chce zasmiecać watku pieska.

Nie zaśmiecasz, trzeba mieć jasność sytuacji.Zaglądnęłam na wątek Kamyka i jestem zszokowana, nawiasem mówiąc jak i wczorajszym wpisem Luzi:shake:.Chociażby z racji wieku nie powinna tak się odnosić do Twojej osoby, o innych nie wspomnę:shake:...Nawiasem mówiąc to dziwne, hop-siup i jedziemy z psem pociągiem w wielogodzinną podróż pociągiem, hmmmm...Mam nadzieję, że Sambor za to nie zapłaci:shake:
Prosimy zatem, tak zresztą jak pisze Agusiazet o udostepnienie adresu, w celu przeprowadzenia wizyty poadopcyjnej.