agusiazet Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wpłynęło 10 zł od grzenki, dziękuję:) Stan konta Sambiego wynosi 455 zł:) Quote
grzenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zrobiłam Samborkowi cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SAMBOREK,32411 alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11173777_skrzywdzony_samborek_szuka_kochajacego.html Zrobię jeszcze na rzeszowiaku i na szerloku. Quote
grzenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Rzeszowiak pewnie odrzuci ogłoszenie bo dopiero później sprawdziłam, że Sambi już na nim jest, a akurat oni nie pozwalaja na zamieszczanie ogłoszeń o tej samej treści. Quote
Luzia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Na rzeszowiaka i inne "lokalne" strony ja go wrzucałam. Nie chce zapeszać, ale dzwonił dziś do mnie bardzo fajny pan zainteresowany adopcją Sambora. Mają dylemat bo podoba im się jeszcze jeden psiak. Mają z żoną podjąć decyzję i jak coś się odezwać. Tak więc nieśmiało, ale kciuki na pewno się przydadzą. :) Choć szczerze powiem, że serce mi się ścisnęło jak pan powiedział, że chodzi o niego :( Quote
agusiazet Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Luzia napisał(a):Na rzeszowiaka i inne "lokalne" strony ja go wrzucałam. Nie chce zapeszać, ale dzwonił dziś do mnie bardzo fajny pan zainteresowany adopcją Sambora. Mają dylemat bo podoba im się jeszcze jeden psiak. Mają z żoną podjąć decyzję i jak coś się odezwać. Tak więc nieśmiało, ale kciuki na pewno się przydadzą. :) Choć szczerze powiem, że serce mi się ścisnęło jak pan powiedział, że chodzi o niego :( Fajnie słyszeć dobre wieści! Quote
ewatonieja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mocno zaciskam kciuki! należy mu się dobry dom! Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 holly101 napisał(a):i jak tam? Państwo się zdecydowali? Pewnie nie bo na pewno ciotki by pisały. Quote
Luzia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mysza2 napisał(a):Pewnie nie bo na pewno ciotki by pisały. Dokładnie :( Niestety telefon zamilkł.. Quote
Mysza2 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jak takich śliczności nie chcą to ja już nie wiem co się ludziom podoba. Quote
Luzia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mam super wieści!! Sambor jednak jedzie do tego domku!! Państwo dzwonili wczoraj i powiedzieli że przemyśleli to dokładnie i są zdecydowani go adoptować. Jest to małżeństwo mieszkające w okolicach Poznania, mają dwoje dzieci ( 6 letniego syna oraz 9 letnią córeczkę). I tu pytanie, ponieważ umówiłam się z panem, że ja dowiozę psa do adopcji pociągiem ( za długo u mnie był i nie chcę go narażać na zbytni stres, tak zawsze będzie mu trochę łatwiej przynajmniej na początku), wiec jak robimy z wizytą? Jak coś adres mam. Quote
Aldrumka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a jednak koniec czekania i czas rozstania - jedzie cudny Samborek Quote
holly101 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 o jaaaaaaaaaa - ale wieści! Trzymam kciuki!!! Quote
agusiazet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Luzia napisał(a):Mam super wieści!! Sambor jednak jedzie do tego domku!! Państwo dzwonili wczoraj i powiedzieli że przemyśleli to dokładnie i są zdecydowani go adoptować. Jest to małżeństwo mieszkające w okolicach Poznania, mają dwoje dzieci ( 6 letniego syna oraz 9 letnią córeczkę). I tu pytanie, ponieważ umówiłam się z panem, że ja dowiozę psa do adopcji pociągiem ( za długo u mnie był i nie chcę go narażać na zbytni stres, tak zawsze będzie mu trochę łatwiej przynajmniej na początku), wiec jak robimy z wizytą? Jak coś adres mam. Super! To zwizytujesz ich na miejscu!!! Proszę ciotki wpłacające pieniążki o decyzję co z pozostałą kwotą 455 zł! Ja ze swojej strony chciałabym zaproponować tę kwotę do podziału na Skarpetę im. Talcott i Kundelkową Skarbonkę Quote
Aldrumka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a połowa to chyba pójdzie na pociąg ?? Quote
ewatonieja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 może jednak lepiej znależc kogoś doświadczonego z Poznania i poprosic o wizytę? sami wiecie jacy są ludzie a jesli okaże się, że Sambor miał być mniejszy albo mniej pręgowany itp. itd. Quote
grzenka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ewatonieja napisał(a):może jednak lepiej znależc kogoś doświadczonego z Poznania i poprosic o wizytę? sami wiecie jacy są ludzie a jesli okaże się, że Sambor miał być mniejszy albo mniej pręgowany itp. itd.Ja też tak myślę, że najpierw lepiej zwizytować, a potem dopiero jechać taki kawał drogi... Quote
Mysza2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Z Poznania jest "Ania z Poznania" Ra_dunia na pewno z Wielkopolskiego ale nie wiem czy z Poznania Ajula, Beabono, Conceited, GoniaP Quote
Aldrumka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 o widze, że już temat zmieniony - superr będzie pewniej z Poznania sa też supergoga, zuzia_kuzik, ick (prawie) Quote
agusiazet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Supergoga - solidna firma, tylko czy znajdzie czas? Ktoś do nich pisał? Quote
yoko100 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ooo Samborkowi sie domek szykuje super Quote
Luzia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 To nie tak dokładnie Poznań, tylko Leszno. Z racji pierwszych ustaleń umówiłam się z państwem na brak wizyty... Mam u nich nocować i poznać przy okazji, oczywiście nie mają nic przeciwko. Transport przygotowałam na tą sobotę, gdyby było coś nie tak psa Szampona wezmę z powrotem. Quote
Recommended Posts