Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeszowiak pewnie odrzuci ogłoszenie bo dopiero później sprawdziłam, że Sambi już na nim jest, a akurat oni nie pozwalaja na zamieszczanie ogłoszeń o tej samej treści.

Posted

Na rzeszowiaka i inne "lokalne" strony ja go wrzucałam.

Nie chce zapeszać, ale dzwonił dziś do mnie bardzo fajny pan zainteresowany adopcją Sambora. Mają dylemat bo podoba im się jeszcze jeden psiak. Mają z żoną podjąć decyzję i jak coś się odezwać. Tak więc nieśmiało, ale kciuki na pewno się przydadzą. :)
Choć szczerze powiem, że serce mi się ścisnęło jak pan powiedział, że chodzi o niego :(

Posted

Luzia napisał(a):
Na rzeszowiaka i inne "lokalne" strony ja go wrzucałam.

Nie chce zapeszać, ale dzwonił dziś do mnie bardzo fajny pan zainteresowany adopcją Sambora. Mają dylemat bo podoba im się jeszcze jeden psiak. Mają z żoną podjąć decyzję i jak coś się odezwać. Tak więc nieśmiało, ale kciuki na pewno się przydadzą. :)
Choć szczerze powiem, że serce mi się ścisnęło jak pan powiedział, że chodzi o niego :(

Fajnie słyszeć dobre wieści!

Posted

Mam super wieści!!
Sambor jednak jedzie do tego domku!!
Państwo dzwonili wczoraj i powiedzieli że przemyśleli to dokładnie i są zdecydowani go adoptować.
Jest to małżeństwo mieszkające w okolicach Poznania, mają dwoje dzieci ( 6 letniego syna oraz 9 letnią córeczkę).
I tu pytanie, ponieważ umówiłam się z panem, że ja dowiozę psa do adopcji pociągiem ( za długo u mnie był i nie chcę go narażać na zbytni stres, tak zawsze będzie mu trochę łatwiej przynajmniej na początku), wiec jak robimy z wizytą?
Jak coś adres mam.

Posted

Luzia napisał(a):
Mam super wieści!!
Sambor jednak jedzie do tego domku!!
Państwo dzwonili wczoraj i powiedzieli że przemyśleli to dokładnie i są zdecydowani go adoptować.
Jest to małżeństwo mieszkające w okolicach Poznania, mają dwoje dzieci ( 6 letniego syna oraz 9 letnią córeczkę).
I tu pytanie, ponieważ umówiłam się z panem, że ja dowiozę psa do adopcji pociągiem ( za długo u mnie był i nie chcę go narażać na zbytni stres, tak zawsze będzie mu trochę łatwiej przynajmniej na początku), wiec jak robimy z wizytą?
Jak coś adres mam.

Super! To zwizytujesz ich na miejscu!!! Proszę ciotki wpłacające pieniążki o decyzję co z pozostałą kwotą 455 zł! Ja ze swojej strony chciałabym zaproponować tę kwotę do podziału na Skarpetę im. Talcott i Kundelkową Skarbonkę

Posted

ewatonieja napisał(a):
może jednak lepiej znależc kogoś doświadczonego z Poznania i poprosic o wizytę? sami wiecie jacy są ludzie a jesli okaże się, że Sambor miał być mniejszy albo mniej pręgowany itp. itd.
Ja też tak myślę, że najpierw lepiej zwizytować, a potem dopiero jechać taki kawał drogi...

Posted

To nie tak dokładnie Poznań, tylko Leszno. Z racji pierwszych ustaleń umówiłam się z państwem na brak wizyty... Mam u nich nocować i poznać przy okazji, oczywiście nie mają nic przeciwko. Transport przygotowałam na tą sobotę, gdyby było coś nie tak psa Szampona wezmę z powrotem.