agusiazet Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Luzia napisał(a):Tak dzisiaj przyszła paczka. Bardzo dziękuję ! :loveu: Cieszę się, oby przyniosły fajny domek Sambiemu! Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='agusiazet']Super:) Czy zupełnie nie ma Samborem zainteresowania? Moze te plakaty pomoga Samborkowi..:cool3::cool3: zajrzyjcie do starenkiego Pepe :lol::lol: http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493 Quote
Aldrumka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 dawno nie zaglądałam - ciągle brak odzewu Quote
holly101 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kochani, z bazarku na Sambiego uzbierało się 421zł :) Czy przelać na to samo konto co zwykle? Quote
agusiazet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 holly101 napisał(a):Kochani, z bazarku na Sambiego uzbierało się 421zł :) Czy przelać na to samo konto co zwykle? Wielgachna suma, dziękujemy!!! Tak, na to samo konto! Quote
grzenka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 holly101 napisał(a):Kochani, z bazarku na Sambiego uzbierało się 421zł :) Ale kwota:crazyeye:Super! Samborek chwilowo zabezpieczony.Czy on jest ogłaszany w tej chwili? Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Potrzebny szczeniak samiec docelowo jak największy.Dom w Małopolsce.Podsyłajcie na pw. Quote
agusiazet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Czy dom sprawdzony? Komu podsyłać? Wkleję zapytanie na wątku mieleckiego schroniska! Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Podsyłajcie do mnie na pw.Dom niesprawdzony.Dom z ogrodem.Zamówienie na psa olbrzyma,docelowo ogromnego. Quote
agusiazet Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wpłynęło 430 zł od holly1 dla Sambiego, serdecznie dziękujemy! Sambor ma 620 zł:):):) Quote
Zuzka2 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ogłosiłam wczoraj parę zwierzaków z mieleckiego schroniska: pinczer miniaturowy suczka,cocker spaniel,szczenięta z 11stu,rudy kot.Jakby któryś był nieaktualny,to piszcie na pw,to zdejmę z ogłoszeń.Spaniel ma ogromną oglądalność.Z resztą się nie dziwię.Piękny pies.Uwielbiam spanielowate:loveu: Kot rudy też pewnie szybko znajdzie dom,bo ludzie szaleją za rudzielcami. Quote
Zuzka2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Z powodu olbrzymiej oglądalności spaniela,rudzielca i pinczerki,poprawiam ogłoszenie i wpisuję,że zwierzaki wykastrowane.Martwię się,żeby takie cudaki kochane nie wpadły w oko jakiemuś pseudohodowcy:angryy: Quote
blair69 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jako nowy użytkownik witam Wszystkich serdecznie. Zaznaczam wątek i przesyłam pozdrowienia od Sambora i jego opiekunki Luizy, która niestety jest przy komputerze z doskoku bo jej się popsuł. ;) Quote
Luzia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 agusiazet napisał(a):O, szkoda, a co u Sambiego? U Sambora wszystko ok. Poza tym że dziś w nocy zjadł mi dwie miski na wodę ( nie dosłownie oczywiście, poobgryzał krawędzie :) ). Dodatkowo muszę go pochwalić bo jak że mieszkańcy mojego i bloków w okolicy mają "dobre serduszka" wyrzucają różne (jadalne ich zdaniem) pożywienie dla biednych głodynch piesków i kotków, spacery za blok odbywają się pod ścisłą kontrolną. Ale jako że jak rano wychodzimy na krótko to zawsze idę za blok i puszczam kundle co by rozprostowały kości po nocy ( przy okazji w ruch idzie piłeczka). Sambor jako że piłeczkę ma w nosie poszedł właśnie pod okna i na moich oczach złapał w zęby jakiś wielki kawałek słoniny, ja od razu zawołałam Pamira żeby nie było sprzeczki o łup. I bez większych nadzieji zawołałam Szampona, jakież było moje zdziwenie gdy on zamiast oddalić się w celu konsumpcji znalezionego ekstra żarcia, podszedł do mnie i dał zapiąć na smych ( z otworzeniem mu pyska już był większy problem bo dostał szczękościsku ale daliśmy radę). W nagrodę kundel dostał garść mlecznych dropsów :) Postaram się na dniach zrobić kilka fotek przystojniaczka. Quote
agusiazet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Skąd my znamy to zachowanie:) Moje kundle, własny i tymczasowy, robią dokładnie to samo!!! Świntuchy i tyle:( Quote
AniaB Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 przelałam Samborkowi moje comiesieczne 25 zł.. Oj widze chłopczyk sie nie spieszy do domu bo mu na tymczasku dobrze:) Quote
agusiazet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 AniaB napisał(a):przelałam Samborkowi moje comiesieczne 25 zł.. Oj widze chłopczyk sie nie spieszy do domu bo mu na tymczasku dobrze:) Dziękuję, jak wpłyną napiszę:) Chciałabym, aby Sambi znalazł domek, on już bardzo się przywiązał i myśli, że jest u siebie! Luizo, potrzebne jeszcze plakaty? Quote
ewatonieja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 tyle czasu czeka jestem w szoku, kompletnie nie rozumiem o co chodzi :( Samborku jak odzyskam kompa to znowu ruszę z ogłoszeniami, nie można tracić nadziei Quote
agusiazet Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Wplata od AniB doszła, dziękuję. Mamy 645 zł:) Quote
AniaB Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 dziewczyny, na watku korabiewic jest do podpisu petycja, prosze przyłączcie sie - podpiszcie, mozę uda sie cos zmienić w tym naszym niesczesnym kraju [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200985-Kolejna-umieralnia-Korabiewice[/URL] Zbierajcie tez prosze podpisy do zmiany ustawy - link [URL="http://www.koalicja.org.pl/index.php"][B][COLOR=magenta]http://www.koalicja.org.pl/index.php[/COLOR][/B][/URL] Quote
agusiazet Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 W dniu dzisiejszym przelałam 200 zł za PDT za miesiąc luty 2011, stan konta Sambora po tej operacji wynosi 445 zł:) Luizę proszę jak zwykle o potwierdzenia jak pieniążki dotrą:) Quote
Recommended Posts