Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

holly101 napisał(a):
Kochani, z bazarku na Sambiego uzbierało się 421zł :)

Ale kwota:crazyeye:Super! Samborek chwilowo zabezpieczony.Czy on jest ogłaszany w tej chwili?

Posted

Ogłosiłam wczoraj parę zwierzaków z mieleckiego schroniska: pinczer miniaturowy suczka,cocker spaniel,szczenięta z 11stu,rudy kot.Jakby któryś był nieaktualny,to piszcie na pw,to zdejmę z ogłoszeń.Spaniel ma ogromną oglądalność.Z resztą się nie dziwię.Piękny pies.Uwielbiam spanielowate:loveu:
Kot rudy też pewnie szybko znajdzie dom,bo ludzie szaleją za rudzielcami.

Posted

Z powodu olbrzymiej oglądalności spaniela,rudzielca i pinczerki,poprawiam ogłoszenie i wpisuję,że zwierzaki wykastrowane.Martwię się,żeby takie cudaki kochane nie wpadły w oko jakiemuś pseudohodowcy:angryy:

Posted

Jako nowy użytkownik witam Wszystkich serdecznie.

Zaznaczam wątek i przesyłam pozdrowienia od Sambora i jego opiekunki Luizy, która niestety jest przy komputerze z doskoku bo jej się popsuł. ;)

Posted

agusiazet napisał(a):
O, szkoda, a co u Sambiego?

U Sambora wszystko ok. Poza tym że dziś w nocy zjadł mi dwie miski na wodę ( nie dosłownie oczywiście, poobgryzał krawędzie :) ).
Dodatkowo muszę go pochwalić bo jak że mieszkańcy mojego i bloków w okolicy mają "dobre serduszka" wyrzucają różne (jadalne ich zdaniem) pożywienie dla biednych głodynch piesków i kotków, spacery za blok odbywają się pod ścisłą kontrolną. Ale jako że jak rano wychodzimy na krótko to zawsze idę za blok i puszczam kundle co by rozprostowały kości po nocy ( przy okazji w ruch idzie piłeczka). Sambor jako że piłeczkę ma w nosie poszedł właśnie pod okna i na moich oczach złapał w zęby jakiś wielki kawałek słoniny, ja od razu zawołałam Pamira żeby nie było sprzeczki o łup. I bez większych nadzieji zawołałam Szampona, jakież było moje zdziwenie gdy on zamiast oddalić się w celu konsumpcji znalezionego ekstra żarcia, podszedł do mnie i dał zapiąć na smych ( z otworzeniem mu pyska już był większy problem bo dostał szczękościsku ale daliśmy radę). W nagrodę kundel dostał garść mlecznych dropsów :)

Postaram się na dniach zrobić kilka fotek przystojniaczka.

Posted

AniaB napisał(a):
przelałam Samborkowi moje comiesieczne 25 zł..
Oj widze chłopczyk sie nie spieszy do domu bo mu na tymczasku dobrze:)

Dziękuję, jak wpłyną napiszę:) Chciałabym, aby Sambi znalazł domek, on już bardzo się przywiązał i myśli, że jest u siebie! Luizo, potrzebne jeszcze plakaty?

Posted

dziewczyny, na watku korabiewic jest do podpisu petycja,
prosze przyłączcie sie - podpiszcie, mozę uda sie cos zmienić w tym naszym niesczesnym kraju
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200985-Kolejna-umieralnia-Korabiewice[/URL]

Zbierajcie tez prosze podpisy do zmiany ustawy - link
[URL="http://www.koalicja.org.pl/index.php"][B][COLOR=magenta]http://www.koalicja.org.pl/index.php[/COLOR][/B][/URL]