Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Jeśli format normalny czyli A4 mogę wydrukować i sksreować i wysłać!

Tak na A4

To mogę prosić maila Twojego? To Ci prześlę od razu :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Plakat doszedł! Ile kopii zrobić, czarno - białe mam na myśli?

Ile chcesz i masz możliwość oczywiście. Ja na pewno miejsca na ich rozklejenie znajdę.

Posted

ewatonieja napisał(a):
to by była fajna opcja, gdyby zamieszkał w Tarnobrzegu, mogłabyś go odwiedzać

Szczerze powiem, nie wiem czy była bym w stanie... Strasznie się do tego psa przywiązałam :(
Na pewno odwiedziła bym go po adopcji żeby sprawdzić jak się ma ale na częstsze wizyty raczej bym się nie pisała..

Posted

agusiazet napisał(a):
Plakaty skserowane w liczbie 50 sztuk. Jutro wyślę listem na adres, na który idą pieniążki! Może akurat przyniosą Sambiemu domek!!!

Dziękuję bardzo.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ciekawe, co słychać u pręgowanego przystojniaka?

U Szampona wszystko ok, bawi się z pozostałymi kawalerami, przytula i nawet zdarza mu się nieśmiało liznąć mnie po twarzy :lol: Poza tym ostatnio ścięły mi się z Pamirem o kość ( mimo że każdy dostał swoją ) nie wiem co prawda który zaczął ale bójka skończyła się jak tylko weszłam do pokoju, kości zabrałam i tyle zabawy ( i Pamir i Szampon z takiego obrotu sprawy zadowolone). Poza tym trochę mu nie służy karma ( nie wyrabiam finansowo i w tym miesiącu jedzą Chappy ). W dodatku przez tą pogodę Samborowi chyba wraca ta infekcja uszu bo znów zaczął łepetynką trzeć :(

Posted

agusiazet napisał(a):
A co mu dawałaś na uszy?

Na wakacjach ( jeszcze w Machowie) miał Oridermyl, a u mnie nie pamiętam co dostawał. Jak znajdę ulotkę to napiszę bo krople miał wybrać całe do skończenia tubki.