agusiazet Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Luzia napisał(a):Melduję, że pieniążki do mamy dotarły :) Super:) Czy zupełnie nie ma Samborem zainteresowania? Quote
ewatonieja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 czy powiesiłas plakaty Samborowe w lecznicach, w sklepach zoologicznych? na słupach ogłoszeniowych? czy macie tam w Tarnobrzegu lokalna gazetę gdzie można go ogłosić? Quote
Luzia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Niestety mam uszkodzoną drukarkę i nie mam możliwości wydrukować ogłoszeń. U znajomych skolei się tusz skończył. Quote
agusiazet Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jeśli format normalny czyli A4 mogę wydrukować i sksreować i wysłać! Quote
Luzia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 agusiazet napisał(a):Jeśli format normalny czyli A4 mogę wydrukować i sksreować i wysłać! Tak na A4 To mogę prosić maila Twojego? To Ci prześlę od razu :) Quote
agusiazet Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wyślij na krzysiek.z@wp.pl. Zrobię najwcześniej na poniedziałek! Quote
agusiazet Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Plakat doszedł! Ile kopii zrobić, czarno - białe mam na myśli? Quote
Luzia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 agusiazet napisał(a):Plakat doszedł! Ile kopii zrobić, czarno - białe mam na myśli? Ile chcesz i masz możliwość oczywiście. Ja na pewno miejsca na ich rozklejenie znajdę. Quote
ewatonieja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 to by była fajna opcja, gdyby zamieszkał w Tarnobrzegu, mogłabyś go odwiedzać Quote
Luzia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ewatonieja napisał(a):to by była fajna opcja, gdyby zamieszkał w Tarnobrzegu, mogłabyś go odwiedzać Szczerze powiem, nie wiem czy była bym w stanie... Strasznie się do tego psa przywiązałam :( Na pewno odwiedziła bym go po adopcji żeby sprawdzić jak się ma ale na częstsze wizyty raczej bym się nie pisała.. Quote
holly101 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zapraszamy wciąż do podbijania bazarków dla Samborka! http://www.dogomania.pl/threads/199539-Bazarek-dla-Chopina-Stiviego-i-Sambora-m.in.książki-do-18.01 http://www.dogomania.pl/threads/199394-dla-mam-przyszłych-i-obecnych-DODAŁAM-NOWE-na-Samborka-Chopina-i-Stiviego-do-20.01 Quote
agusiazet Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Plakaty skserowane w liczbie 50 sztuk. Jutro wyślę listem na adres, na który idą pieniążki! Może akurat przyniosą Sambiemu domek!!! Quote
Luzia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 agusiazet napisał(a):Plakaty skserowane w liczbie 50 sztuk. Jutro wyślę listem na adres, na który idą pieniążki! Może akurat przyniosą Sambiemu domek!!! Dziękuję bardzo. Quote
agusiazet Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ciekawe, co słychać u pręgowanego przystojniaka? Quote
Luzia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 agusiazet napisał(a):Ciekawe, co słychać u pręgowanego przystojniaka? U Szampona wszystko ok, bawi się z pozostałymi kawalerami, przytula i nawet zdarza mu się nieśmiało liznąć mnie po twarzy :lol: Poza tym ostatnio ścięły mi się z Pamirem o kość ( mimo że każdy dostał swoją ) nie wiem co prawda który zaczął ale bójka skończyła się jak tylko weszłam do pokoju, kości zabrałam i tyle zabawy ( i Pamir i Szampon z takiego obrotu sprawy zadowolone). Poza tym trochę mu nie służy karma ( nie wyrabiam finansowo i w tym miesiącu jedzą Chappy ). W dodatku przez tą pogodę Samborowi chyba wraca ta infekcja uszu bo znów zaczął łepetynką trzeć :( Quote
Luzia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 agusiazet napisał(a):A co mu dawałaś na uszy? Na wakacjach ( jeszcze w Machowie) miał Oridermyl, a u mnie nie pamiętam co dostawał. Jak znajdę ulotkę to napiszę bo krople miał wybrać całe do skończenia tubki. Quote
holly101 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Za pół godziny koniec pierwszego z dwóch bazarków m.in dla Sambiego. Podrzucamy! Quote
Luzia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 agusiazet napisał(a):Czy plakaciki doszły? Tak dzisiaj przyszła paczka. Bardzo dziękuję ! :loveu: Quote
Recommended Posts