Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Pozdrowienia od Szamponka zmarzlucha ;)
Wczoraj chciałam iść z nimi do parku żeby porobić Szamponowi zdjęć na śniegu, niestety ten gdy zorientował się gdzie idziemy zdjął się z obroży i wrócił pod klatkę :evil_lol:
Pamir i Funia nie były zbyt zadowolone z tego obrotu sprawy ;)[/B]

Domowe klimaty
[IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP4GpV6FaBI/AAAAAAAAG0Q/XqgxyTMvZuQ/Zdjęcie-0192.jpg[/IMG]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Króciutka sierść Sambiego zniechęca go do spacerów! Wyobrażacie go sobie przy budzie? Chyba wcześniej miał takie właśnie warunki!!! Dzisiaj przeleję pieniążki! Bo wczoraj dostałam kody, ale juz wieczorem mi się nie chciało!!!

Posted

Przelałam dzisiaj 200 zł mamie Luizy za grudzień! Proszę o potwierdzenie jak pieniążki wpłyną! Stan konta Sambora na dzień dzisiejszy wynosi [B]-15 zł[/B] :( Bardzo prosimy o wsparcie! Pierwszy i ostatni raz uzupełniłam z własnych pieniędzy, bo nie stać mnie na to! Zresztą robię mu ogłoszenia, w tym i allegro za free, bazarek też mu zrobiłam, postaram się zrobić następny, dla niego i zamojskiej Janki, na którą też zbieram kasę.

Posted

[quote name='ewatonieja']może jemu kubrak jest potrzebny? był taki wątek chyba ada-jej szyła kubraki dla bezdomniaków[/QUOTE]

[quote name='agusiazet']Króciutka sierść Sambiego zniechęca go do spacerów! Wyobrażacie go sobie przy budzie? Chyba wcześniej miał takie właśnie warunki!!! Dzisiaj przeleję pieniążki! Bo wczoraj dostałam kody, ale juz wieczorem mi się nie chciało!!![/QUOTE]

Może rzeczywiście ubranko to dobre rozwiązanie. Do kogo to trzeba pisać i jakie są koszty??
Co do adopcji to moim zdaniem wydanie Szampona do budy jest pomysłem wręcz idiotycznym. Owszem może mieszkać w domu z ogrodem, ale musi mieć zapewniony dostęp do domu!

[quote name='agusiazet']Przelałam dzisiaj 200 zł mamie Luizy za grudzień! Proszę o potwierdzenie jak pieniążki wpłyną! Stan konta Sambora na dzień dzisiejszy wynosi [B]-15 zł[/B] :( Bardzo prosimy o wsparcie! Pierwszy i ostatni raz uzupełniłam z własnych pieniędzy, bo nie stać mnie na to! Zresztą robię mu ogłoszenia, w tym i allegro za free, bazarek też mu zrobiłam, postaram się zrobić następny, dla niego i zamojskiej Janki, na którą też zbieram kasę.[/QUOTE]

Napiszę jak tylko mama powie, że kasa dotarła.

A poza tym to dziś przywiozłam z Sokolnik psiaka na którego polowałyśmy z koleżanką od jakiegoś czasu. Psiak do soboty jest u mnie a później nie wiem :shake:
Psiak jest super, zero agresji, malutki (5,5 kg - ma niedowagę ale myślę że max będzie ważył 6-6,5), młodziutki i czekoladowy :loveu:

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP5ibZ1F1-I/AAAAAAAAG1E/LpE_ZyVlGXA/Zdjęcie-0200.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_J7Mllhm_iJs/TP5iYzoyioI/AAAAAAAAG00/v7hZAce1VyA/Zdjęcie-0193.jpg[/IMG]

Może ktoś ma pomysł na jakieś DT? Moje psy jeszcze o nowym koledze nie wiedzą, siedzi ze mną u siostry w pokoju.

Posted

bazarek przeznaczony przez Luize dla Samborka - a raczej dochód z bazarku
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196416-WYBIERZ-IMIONA-DLA-POPOWODZIOWYCH-SZCZENIAK%C3%93W-na-tarnobrzeskie-bidy-do-25.11-22-00/page3[/URL]

W związku z tym, że z tego bazarku miało być na Maje i Gucia /ja nie chce grosza na nie/ więc na Sambiego może pójść śmiało połowa dochodu.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195909-Firmowe-bluzki-bluzeczki-spodnie-rybaczki-sp%C3%B3dnice-buty-i-inne-Do-20.11-22-00[/URL]

Posted

Kochani, właśnie przelałam 340zł dla Sambiego - niedługo planuję zrobić kolejny bazarek.

Agusiazet - przepraszam ale wieszak wciąż u mnie, nie byłam w stanie dziś dotrzeć na pocztę (zima). Jutro postaram się wysłać...

Posted

Bezpieczny, tej zimy i miejmy nadzieję, że i następnych. A co do samopoczucia Szamponowego to nie ciekawie, rozpiera go energia a w domu nie ma jak jej rozładować. Na spacery chodzić nie chce bo zimno, Pamirowi i Funi mróz nie przeszkadza więc chodzą na normalne spacerki do parku, czego Sambor kategorycznie odmawia.
U Odiego wszystko ok, mamy mały problem bo nie chce spuścić mnie z oczu nawet na 5 sek. Staram się nad tym pracować, ale powolutku nam to idzie. Gdy zamykam go w pokoju to już po paru sekundach zaczyna zawodzić i drapać w drzwi. Na szczęście zimno mu nie straszne i jak wychodzę gdzieś to zabieram go ze sobą ( sprzyja temu jego wielkość bo mogę pod pachą wnieść go do każdego sklepu).

Posted

Nie wiem, czy była info, że Twoja mama dostała kasę, proszę o powtórzenie jakby co!

Wpłynęły pieniądze z bazarku holly101 w wysokości 340 zł. Sambor ma zatem na koncie 325 zł. Dziękuję pięknie!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wiem, czy była info, że Twoja mama dostała kasę, proszę o powtórzenie jakby co!

Wpłynęły pieniądze z bazarku holly101 w wysokości 340 zł. Sambor ma zatem na koncie 325 zł. Dziękuję pięknie!!!

Tak mama dostała pieniądze.

Posted

ewatonieja napisał(a):
nie zapominajcie o Samborku Szamponku !!

Nikt nie zapomina ale wydaje mi sie, ze usunieicie imienia Samborka z tytulu to niedobre posuniecie szczegolnie dla mnie bo nie wiem o jakiego pieska chodzi.
Mam sporo tych bidulek i nie zawsze wszystko pamietam.

Posted

[quote name='Luzia']Pozdrowienia od Szamponka zmarzlucha ;)
Wczoraj chciałam iść z nimi do parku żeby porobić Szamponowi zdjęć na śniegu, niestety ten gdy zorientował się gdzie idziemy zdjął się z obroży i wrócił pod klatkę :evil_lol:
Pamir i Funia nie były zbyt zadowolone z tego obrotu sprawy ;)

Domowe klimaty

A nie boisz się że się wyrwie z obroży i da nogę ?? I nie koniecznie pod dom ?

Ile było takich przypadków .....

Może mu trzeba obrożę z ograniczonym zaciskiem sprawić lub szelki ?

Taki ładny pies i nadal bez domku :-(