Aldrumka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agusiazet napisał(a):Sambor ma tylko dom tymczasowy, ale ja już nie mam pieniędzy na jego opłacanie - na grudzień potrzeba 200 zł, mam tylko 92zł, niestety ze swoich nie dołożę, mam zbyt wiele psów na utrzymaniu, a dla Sambiego użyczyłam tylko konta! z bazarku wyszło 50 zl, jeszcze coś dołożę - ale to grudzień i też niepełny a dalej ??? Quote
agusiazet Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 paulinken napisał(a):Dziewczynki, dajcie nr konta, jeśli nic nie przeleję, to zrobię może jakiś bazarek, ale mam duże opóźnienia... Konto wyślę na PW! Quote
agusiazet Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 yoko100 napisał(a):a czy ja wplacilam deklaracje jednorazowa czy nie?? bo nie pamietam a mi sie watek zapodzial dopiero odnalazlam Nie, niestety nie!!! Quote
agusiazet Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aldrumka napisał(a):z bazarku wyszło 50 zl, jeszcze coś dołożę - ale to grudzień i też niepełny a dalej ??? Czy podać konto do wpłaty? Quote
Aldrumka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agusiazet napisał(a):Czy podać konto do wpłaty? jeśłi to nie kłopot poproszę, nie będę musiała odszukiwać Quote
agusiazet Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aldrumka napisał(a):jeśłi to nie kłopot poproszę, nie będę musiała odszukiwać Konto przesłałam! Quote
Aldrumka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 pieniadze wysłane, ale sa jakies zawirowania w mbanku więc zobaczymy kiedy przejda Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aldrumka napisał(a):pieniadze wysłane, ale sa jakies zawirowania w mbanku więc zobaczymy kiedy przejda Dziękuję, dam znać jak przyjdą!!! Quote
ewatonieja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 tak mbank robi przelewy na dobrą kwotę ale nadawca jest nie ten co trzeba :/ Sambor szukaj domu psino! Quote
AniaB Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja również dzisiaj przelałam moją deklaracje - przepraszam za poślizg, ale dopiero dzis dostałam płace na konto..:) Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aldrumka napisał(a):pieniadze wysłane, ale sa jakies zawirowania w mbanku więc zobaczymy kiedy przejda Pieniądze od Aldrumki w kwocie 58 zł wpłynęły dzisiaj na moje konto, pięknie dziękuję. Stan konta Sambiego na dzień dzisiejszy wynosi 150 zł, czyli 50 zł jesteśmy na minusie:( Quote
agusiazet Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wpłynęło 25 zł od AniB, serdecznie dziękuję! Mamy 175 zł! Luizo, przeproś mamę, ale nie mogę zrobić przelewu, bo nie otrzymałam od banku kodów jednorazowych - jak tylko dostanę - przelew poleci! Quote
Luzia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 agusiazet napisał(a):Wpłynęło 25 zł od AniB, serdecznie dziękuję! Mamy 175 zł! Luizo, przeproś mamę, ale nie mogę zrobić przelewu, bo nie otrzymałam od banku kodów jednorazowych - jak tylko dostanę - przelew poleci! Dobra, nie ma sprawy. A tak poza tym, to Sambor strasznie nieszczęśliwy z powodu zimy. Ma zdecydowanie za krótką sierść i dłuższe spacery niestety odpadają.. Quote
agusiazet Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A chodziłby w zimowym ubranku? Mój Sony też marznie, niestety:( Quote
Luzia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 agusiazet napisał(a):A chodziłby w zimowym ubranku? Mój Sony też marznie, niestety:( Szczerze Ci powiem, że nie mam pojęcia i raczej nie mam jak sprawdzić bo jedyne jakie mam to na psa wielkości pekińczyka i raczej w nie się nie wciśnie :evil_lol: Quote
holly101 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kochane, bazarek dla Samborka jeszcze nie skończony ale już otwarty! Zapraszam do hopania, bardzo się przyda :) http://www.dogomania.pl/threads/197353-Bazarek-dla-Sambora-i-Chopinka-Prezenty-dla-CIEBIE-DZIECKA-DOMU!-DO-10.12?p=15840050#post15840050 Quote
Marlena:) Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dziewczyny, zmieńcie proszę tytuł tego wątku - jest krzywdzący, bo nikt nie zamierza oddać psa do schroniska tylko dlatego, że nie ma funduszy na jego utrzymanie. Ranicie tym Luizę... Pomyślcie proszę o tym, bo dziewczyna oddała serce temu psu - prędzej oddałaby własne życie niż Sambora do schroniska - ot co! Fundusze są potrzebne, bardzo, ale nigdy przez myśl nie przeszłoby nikomu, żeby wyrzucić Szampona... Quote
agusiazet Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wpłynęło 10 zł od grzenki, dziękuję. Mamy 185 zł - Luizo nadal nie mam kodów proszę o cierpliwość! Quote
agusiazet Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Niestety nie, nie mam sprawnego komputera w domu! Czasami dopadnę od córek, ale to nie robota, bo zaraz mnie przepędzają - ja też mam rzeczy na bazarek Muszę czekać, aż mąż mi go naprawi po 21 grudnia - sorki! Quote
ewatonieja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 taka mała w ciązy, nie wiadomo z jakim psem, boshe żeby nie było komplikacji, sterylizujesz? Sambor zobacz co twoja koleżanke spotkało- trafiła na debili :( jesli dostane dane do przelewów nr konta blabla... no i fotki i opisy przedmiotów to wystawię bazarek Quote
Basia1968 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 zaktualizowany pierwszy post. można sprawdzic czy stan się zgadza. Quote
agusiazet Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Basia1968 napisał(a):zaktualizowany pierwszy post. można sprawdzic czy stan się zgadza. Wszystko się zgadza, przynajmniej jak chodzi o kwotę końcową! Sambor ma jednego obserwatora na allegro, ciekawe, czy ktoś się do Luizy odezwie! Quote
ewatonieja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 nasze łódzkie asty maja czasem po 2-3 obserwatorów ale jeśli jest telefon to od osób nie do przyjęcia :/ oby tu było inaczej Quote
Recommended Posts