Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Sambor ma tylko dom tymczasowy, ale ja już nie mam pieniędzy na jego opłacanie - na grudzień potrzeba 200 zł, mam tylko 92zł, niestety ze swoich nie dołożę, mam zbyt wiele psów na utrzymaniu, a dla Sambiego użyczyłam tylko konta!

z bazarku wyszło 50 zl, jeszcze coś dołożę - ale to grudzień i też niepełny a dalej ???

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aldrumka napisał(a):
pieniadze wysłane, ale sa jakies zawirowania w mbanku więc zobaczymy kiedy przejda

Pieniądze od Aldrumki w kwocie 58 zł wpłynęły dzisiaj na moje konto, pięknie dziękuję. Stan konta Sambiego na dzień dzisiejszy wynosi 150 zł, czyli 50 zł jesteśmy na minusie:(

Posted

Wpłynęło 25 zł od AniB, serdecznie dziękuję! Mamy 175 zł! Luizo, przeproś mamę, ale nie mogę zrobić przelewu, bo nie otrzymałam od banku kodów jednorazowych - jak tylko dostanę - przelew poleci!

Posted

agusiazet napisał(a):
Wpłynęło 25 zł od AniB, serdecznie dziękuję! Mamy 175 zł! Luizo, przeproś mamę, ale nie mogę zrobić przelewu, bo nie otrzymałam od banku kodów jednorazowych - jak tylko dostanę - przelew poleci!

Dobra, nie ma sprawy.

A tak poza tym, to Sambor strasznie nieszczęśliwy z powodu zimy. Ma zdecydowanie za krótką sierść i dłuższe spacery niestety odpadają..

Posted

agusiazet napisał(a):
A chodziłby w zimowym ubranku? Mój Sony też marznie, niestety:(

Szczerze Ci powiem, że nie mam pojęcia i raczej nie mam jak sprawdzić bo jedyne jakie mam to na psa wielkości pekińczyka i raczej w nie się nie wciśnie :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, zmieńcie proszę tytuł tego wątku - jest krzywdzący, bo nikt nie zamierza oddać psa do schroniska tylko dlatego, że nie ma funduszy na jego utrzymanie. Ranicie tym Luizę...
Pomyślcie proszę o tym, bo dziewczyna oddała serce temu psu - prędzej oddałaby własne życie niż Sambora do schroniska - ot co! Fundusze są potrzebne, bardzo, ale nigdy przez myśl nie przeszłoby nikomu, żeby wyrzucić Szampona...

Posted

Niestety nie, nie mam sprawnego komputera w domu! Czasami dopadnę od córek, ale to nie robota, bo zaraz mnie przepędzają - ja też mam rzeczy na bazarek Muszę czekać, aż mąż mi go naprawi po 21 grudnia - sorki!

Posted

taka mała w ciązy, nie wiadomo z jakim psem, boshe żeby nie było komplikacji, sterylizujesz?
Sambor zobacz co twoja koleżanke spotkało- trafiła na debili :(
jesli dostane dane do przelewów nr konta blabla... no i fotki i opisy przedmiotów to wystawię bazarek

Posted

Basia1968 napisał(a):
zaktualizowany pierwszy post.
można sprawdzic czy stan się zgadza.

Wszystko się zgadza, przynajmniej jak chodzi o kwotę końcową!

Sambor ma jednego obserwatora na allegro, ciekawe, czy ktoś się do Luizy odezwie!