agusiazet Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cholera, cholera, cholera:( Ale śliczności!!! Nie mają wzięcia? Quote
Basia1968 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 dopiero przedwczoraj je zaczęłam ogłaszać i dziewczyn y na FB. Jeden domek wieczorem wczoraj dzwonił z Krakowa, ale muszę sprawdzić. Quote
Paulina_mickey Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Basia1968 napisał(a):dopiero przedwczoraj je zaczęłam ogłaszać i dziewczyn y na FB. Jeden domek wieczorem wczoraj dzwonił z Krakowa, ale muszę sprawdzić. Do mnie też się w ich sprawie ludzie odezwali. Quote
Luzia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Basia1968 napisał(a):Samborek był wczoraj u mnie w odwiedzinach. Wypiękniał chłopak, wyszczuplał, taki smukły, zgrabny. Bardzo bardzo pocieszny, przy okazji chciał mojego Bobiego /kocura/ przegonić. Piękny z niego piesek. Powiedz lepiej że psa głodzę będzie lepiej pasowało :evilbat: A tak poza tematem to dziś kundliszony dostały gnaty wołowe taaaaakie wielkie, pierwszy ze swoim rozprawił się oczywiście Szampon ;) a potem jeszcze po Funi skończył jak ona się poddała :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nocna pora wypatrujemy ludzia, a ten pewnie śpi :/ Quote
BeataSabra Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Samborku tak długo mnie tu nie było a ty nadal nie masz domku .......... Domku gdzie jesteś taki piękny pies czeka na ciebie..... Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zdjęcia z wczorajszego spacerku. Zwróćcie proszę uwagę na to jak głupkowate miny robi Szampon :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
paulinken Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hahahaha, cudny! I sikanie zbiorowe :D Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='paulinken']Hahahaha, cudny! I sikanie zbiorowe :D Oj sikać to on potrafi :evil_lol: Jest odrobinę niższy od Pamira ale potrafi tak wysoko nogę zadrzeć że sika ze 20-30 cm wyżej niż Rudzielec :diabloti: A tu korzeń takiego maciupeńkiego drzewka :diabloti::diabloti: Quote
agusiazet Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ech, taki fajny psiur, a nikt go nie chce:( Quote
Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [SIZE="3"]SERDECZNIE ZAPRASZAM NA BAZAREK!! http://www.dogomania.pl/threads/195221-Filiżanka-z-psami-Władca-Pierścieni-Pocztówki-z-górami-i-inne-do-10.11.2010r.-22-00 Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzisiaj wpłynęło 25 zł od AniB, pięknie dziękujemy:) Finanse Sambiego wynoszą w chwili obecnej 262 zł! Quote
grzenka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Na którym bazarku zasponsorować Samborkowi ogłoszenia?:razz: Quote
agusiazet Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 grzenka napisał(a):Na którym bazarku zasponsorować Samborkowi ogłoszenia?:razz: Tam, gdzie jest ich sporo!!! Quote
ewatonieja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja sie nie wyrabiam i tylko odświeżam mu ogłoszenia a nie wystawiam od nowa więc Grzenko spadłaś Samborkowi z nieba :) Quote
grzenka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Luzia&Funia - czy mogę prosić krótki tekścik dot.Samborka:razz:, jest potrzebny do ogłoszeń i ew.kilka najfajniejszych jego zdjęć, niestety nie przekopię sie przez wątek bo internet chodzi mi fatalnie:shake: Quote
Luzia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Sambor, mimo młodego wieku już zdążył doświadczyć ludzkiego okrucieństwa. Wyrzucony na pastwę losu, błąkał się z drutem w łapie szukając ratunku. Pomoc nadeszła w ostatniej chwili - łapka była w kiepskim stanie, uszkodzony staw, drut wrośnięty bardzo głęboko, wszędzie ropa i okropny smród. Ból nie do wytrzymania- mimo to Sambor bardzo cierpliwie zniósł zabieg osuwania żelastwa. Jak by wiedział, że nikt go już nie skrzywdzi, że teraz każdy chce mu tylko pomóc. Teraz w pełni zdrowy szuka domu. Jest psem idealnym, do mieszkania w bloku. Bardzo grzecznie zostaje sam w domu nawet kilka godzin, wszystkie potrzeby załatwia na spacerkach. Na smyczy zachowuje się bardzo grzecznie puszczony z niej bardzo pilnuje się właściciela, nie ucieka. Nie ma również zbytniej potrzeby ruchu, zdecydowanie woli spokojny spacer niż szaleńcze pościgi za piłką (choć we własnym zakresie lubi sobie troszkę pobrykać ) Od razu widać, że nie miał łatwego życia, na każdy gwałtowny ruch reaguje strachem, kuli się i prosi oczami "nie bij". Powoli zaczyna być coraz odważniejszy, ale wiadomo że zmiana nie nastąpi z dnia na dzień. W domu tymczasowym przebywa z dwoma innymi psami z którymi bardzo dobrze się dogaduje, troszkę gorzej jest na spacerach bo stara się obszczekać nie znanych delikwentów, w stosunku do kotów zachowuje obojętność. W kontaktach z dziećmi jest bardzo cierpliwy i delikatny, pozwala na wszystko, grzebanie w jego misce gdy je, przytulanie, ściskanie, przykrywanie i inne "zabawy" na które może wpaść dwu letnie dziecko. Sambor ma koło 4 lat i 53 cm w kłębie. Został już wykastrowany, jest również zaszczepiony i odrobaczony. Jestem dyslektykiem wiec w razie jakiś rażących błędów bardzo przepraszam Nie wiem czy coś jeszcze trzeba dodać?? Jak coś zdjęcia Sambiego: http://picasaweb.google.pl/luziek/Sambor# Kontakt: tel: 722-196-142 email: luziek@gmail.com GG: 570-1717 Proszę :) Quote
agusiazet Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Grzenko, jeśli Sambor będzie już miał ogłoszenia od Ciebie, wklej je tutaj na wątku!!! Dzisiaj przelałam 200 zł na podane konto za utrzymanie Sambora w listopadzie 2010, zostało mu 62 zł. Będzie bazarek dla Sambiego, na który już serdecznie ciotki zapraszam! Quote
Luzia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 grzenka napisał(a):Super, dziękuję za tekst:loveu: Nie ma za co, w razie jak by coś było nie tak to daj znać to poprawię :) Quote
Recommended Posts