agusiazet Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jasne, my też chciałybyśmy widzieć szczęśliwego Sambora we własnym domu!!! Quote
Luzia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kupiłam ostatnio Samborowi krople do uszu i w końcu ładnie mu się zaleczyły. Wcześniej dostawał Oridermyl ale niestety nie pomogło . Quote
Wadercia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 a ja dostałam dziś takiego sympatycznego e-maila Jesli ogloszenie aktualne to chetnie przygarne Sambora . Prosze o podanie adresu gdzie mogłabym go zobaczyc Ta wiadomość dotyczy: http://tarnobrzeg.olx.pl/sambor-mlody-kochany-pies-szuka-domu-iid-116531855 PW z danymi do tej osoby wysłałam. Zostaje nam trzymanie mocno kcikow!:) Quote
agusiazet Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mam nadzieję, że dobry domek nam się dla Sambiego wykluje!!! Quote
agusiazet Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Czyli przedwczesna radość. Trzeba znowu ogłaszać Sambora, bo czas leci i kasa się drastycznie kurczy!!! Quote
Wadercia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ja nawet nie odpisywalam na e-maila do tej pani. Podalam tylko tutaj wam jej dane. Moze warto napisac do niej drugiego e-maial? Quote
Aldrumka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='wadercia']ja nawet nie odpisywalam na e-maila do tej pani. Podalam tylko tutaj wam jej dane. Moze warto napisac do niej drugiego e-maial?[/QUOTE] to kto napisał ??? :) Quote
agusiazet Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No, chyba Luiza..., w końcu jest opiekunką Sambiego i wie o nim najwięcej!!! Quote
Wadercia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='agusiazet']No, chyba Luiza..., w końcu jest opiekunką Sambiego i wie o nim najwięcej!!![/QUOTE] oho, to mam nadzieje ze ktos odpisal :) Quote
grzenka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Czy ktoś odpisał na tego maila? Przelałam dzisiaj dodatkową dyszkę dla Samborka. Quote
agusiazet Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='grzenka']Czy ktoś odpisał na tego maila? Przelałam dzisiaj dodatkową dyszkę dla Samborka.[/QUOTE] Pięknie dziękuję w imieniu Sambora!!! Quote
Aldrumka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 coś opóxniam się z tym bazarkiem, może coś tak wplacę - Agusia przypomnij mi prosze konto na pw a czy w któryms poscie można zobaczyć stan finansów ? Quote
agusiazet Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Stan finansów Sambora na dzień dzisiejszy wynosi 90 zł, ale nie sprawdzałam dzisiaj konta! Quote
agusiazet Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 grzenka napisał(a):Czy ktoś odpisał na tego maila? Przelałam dzisiaj dodatkową dyszkę dla Samborka. Dyszka dotarła i stan konta Sambiego wynosi 100 zł. Grzenko, dziękuję:) Quote
Luzia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='wadercia']a ja dostałam dziś takiego sympatycznego e-maila Jesli ogloszenie aktualne to chetnie przygarne Sambora . Prosze o podanie adresu gdzie mogłabym go zobaczyc Ta wiadomość dotyczy: http://tarnobrzeg.olx.pl/sambor-mlody-kochany-pies-szuka-domu-iid-116531855 PW z danymi do tej osoby wysłałam. Zostaje nam trzymanie mocno kcikow!:) Czy ta osoba się do kogoś odezwała? Quote
agusiazet Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Czy ta osoba się do kogoś odezwała? A do kogo mogła się odezwać? Tylko do Luizy, bo jej dane są podane we wszystkich ogłoszeniach!!! Z mojego bazarku, gdzie jednym z beneficjentów jest Sambor powinno dla niego wpłynąć 95 zł, zatem pieniążki zgromadzone na listopad to 195 zł. Brakuje 5 zł, może ktoś dorzuci Sambiemu piąteczkę? Quote
Aldrumka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja obiecałam dorzucę nieco (małe nieco) więcej, ale przelew zrobię jutro bo i tak pójdzie w poniedziałek rano :) Quote
Aldrumka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Czy ta osoba się do kogoś odezwała? coś tu się pokręciło : chyba osoba do której wadercia wysłała dane na pw powinna była skontaktowac się z zainteresowana osobą - czy to była Luiza ? Quote
Recommended Posts