Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ostatnie 3:

Oczko:

A tutaj warunki w jakich głównie przebywa Sambor (czyli krótki łańcuch, bez odrobiny cienia i wody przy 40 stopniowym upale :diabloti: )

Posted

Przypomnę, że Samborowi na miesiąc listopad zostało na moim koncie 55 zł, zatem 145 zł brakuje do pełnej sumy!!! Coś wpłynie z mojego bazarku, ale na pewno nie będzie na tyle! Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która ew. wspomoże Sambora? Mam jeszcze rzeczy na bazarek od ewygonzales, ale nie wiem jak je wystawić bo ona pisze, że na Sambiego tylko 5 zł z ew. uzbieranej sumy, a nie wiem na kogo reszta, a muszę to umieścić we wstępie do bazarku!

Posted

grzenka napisał(a):
Przelałam wczoraj swoją deklarację stałą-10 zł dla Samborka za październik, dołoże w tym m-cu kolejną, dodatkową dyszkę - już na poczet listopada.

Dziękuję pięknie!

Posted

Pieniądze od grzenki wpłynęły, jeszcze raz dzięki!!! Sambor ma na dzień dzisiejszy na koncie 65 zł! Prosimy o wsparcie. Allegro Sambora skończyło się z 4 obserwatorami, czy ktoś się do Ciebie odezwał ,Luizo? Oczywiście wznowiłam mu je!

Posted

przepraszam, ze ja tak ciagle sie spóźniam z wpłatami, ale miałam sporo wyjazdów w miedzyczasie i tak jakos..:oops: Ale moja deklaracja cały czas aktualna, na pewno przelewać bede, chociaż wolałabym zeby Samborek znalazł dom:) I to wcale nie ze względu na pieniadze:lol: