Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']słodziutki kiciuniek, tyle teraz tych kiciusiów, że szok.[/QUOTE]

Kotek sliczny...no trzeba domku szukac..czy wplata dla Sambora 65zl zrobiona 8/30/10 doszla?

Posted

Mama patrzyła dziś na konto i pieniążki za Sambora doszły.

A kot jest świetny szkoda że mój Pamir jest innego zdania.

A najlepsze jest to że Sam kotka się boi :evil_lol: Wszedł dziś do pokoju siostry z rozpędu i jak kot na niego prychną to zmykał na przedpokój czym prędzej :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Mama patrzyła dziś na konto i pieniążki za Sambora doszły.

A kot jest świetny szkoda że mój Pamir jest innego zdania.

A najlepsze jest to że Sam kotka się boi :evil_lol: Wszedł dziś do pokoju siostry z rozpędu i jak kot na niego prychną to zmykał na przedpokój czym prędzej :evil_lol:[/QUOTE]

Moj Pakus tez sie kota Gubera ponad 13kg, a nawet Muzi co o polowe mniejsza boi, za to meksykany szczekaja jak opetane na te olbrzymy bo Meksykany po 2 kg.

Posted

[quote name='coronaaj']Kotek sliczny...no trzeba domku szukac..czy wplata dla Sambora 65zl zrobiona 8/30/10 doszla?[/QUOTE]

Tak wpłata doszła 31 sierpnia, została odnotowana i podliczona w poście 484:)

Posted

Co będzie z Samborem w listopadzie jak skończą się pieniądze? Ja ze swoich nie dołożę, bo mam kota i psa na mój koszt w hotelu, a także Milę na darmowym tymczasie. Ktoś ma jakieś pomysły?

Posted

agusia tylko Ty ogłaszasz Samborka?
Luiza masz troche czasu, to możesz Sambiemu ogłoszenia porobić. Są śliczne zdjęcia. Szkoda czasu. Na lokalnych stronach ogłoszeniowych /Tarnobrzeg, Stalowa Wola itd./.
ja mam na głowie obecnie- agresywnego i to bardzo jamnisiowatego Spajkiego, z któym nie wiem co zrobić, kocinke w hoteliku, szczeniaczki z mamunią w hoteliku, szczeniaczki u Murki, dziadunia w kojcu /bez zainteresowania/, Margo /to tak przypięte do mnie psiaki/. Dzisiaj dostałam informacje telefoniczną, że na ulicy obok ktos wczoraj wyrzucił szczeniaczka. Ale co ja moge zrobić.
Luiza a gdzie ten kotek, który był u Ciebie, a wrócił do właścicieli? bo identyczny przedwczoraj koteczek miauczał pod moim blokiem całą noc. Zniknął wczoraj.

Posted

Spoko ogłoszeniami się dzisiaj zajmę, bo pogoda paskudna i nigdzie nie będę łazić.

A kotek jest z mojego osiedla, w sumie to on nawet nie zginął bo wychodzący jest. Po prostu wyszedł na spacer i deszcz go zastał i dlatego taki nieszczęśliwy pod samochodami siedział.

Posted

AniaB napisał(a):
przepraszam za spóźnienie, niestety urlopowy i pourlopowy czas troche opóźnił moja wpłate.. :oops: Przelałam moje 25 zł przed chwilka..

Serdecznie dziękuję, sprawdzę konto i dam znać jak wpłyną:)

Posted

Po wczorajszym spacerze po lesie muszę stwierdzić że Sam ma bardzo zły wpływ na moje psy :)
Przez niego moja Funia która na spacerach zawsze szła mi obok nogi zaczęła biegać i wariować razem z chłopakami.
A jeśli chodzi o Sambora to nie ma sobie równych w bieganiu, nawet Pam który jest dość szybki nie daje mu rady jak Sam robi swoje zwroty i uniki. Żałuje że nie wzięłam aparatu bo bym filmik nagrała.
Może następnym razem się uda. :)