Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agusiazet to nie jest tak, że ja mam jakiekolwiek pretensje tylko po prostu jestem w sytuacji niejako patowej. Myślałam, że mój pomysł się uda, że uda się zamiana psiaczków, bo Cegła to bardzo adopcyjny psiak. Bez deklaracji nie mam po co wieźć jej do hoteliku. Teraz będę nadganiać bazarkami z rzeczami niemiecko - holenderskimi - myslę, że na utrzymanie Cegły gdzieś mi wystarczy. Mam miejsce w Zamościu u Funi. Niemniej ciesze się, ze Samborek u Luizy, bo on zasługuje na taki DT. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zapytaj jednak Aśki w Brzyściu, u niej zawsze było miejsce dla suczki, z pieskami gorzej, ale zapytać warto, to niemal na miejscu by było. Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Luiza bardzo Cie prosze o kontakt - nie odpowiadasz na pw, nie odbierasz telefonów - takie zagrywki są ....dziecinne. Jest parę ważnych spraw które trzeba dokończyć, a nadto chcę przesłać rzeczy osobie na bazarki - jest ich mnóstwo, prosze o ich zwrot, dlatego prosze o kontakt. Jutro Ewa czeka o 19.15 pod Twoim blokiem na przekazanie tych rzeczy. Tak jak pisałam na pw. Czas nagli bo są psiaki bez kasy i szans - musimy cos upchnąć żeby było chociaż na miesiąc przeżycia. Chyba to możesz zrozumieć. Reszta mnie nie interesuje. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Basiu, ja mogę przyjąć ok. 16 sierpnia na bezpłatne DT małą suczkę. Musi być bardzo adopcyjna, bo mąż mi urwie głowę jak się dowie i mała, bo inaczej mój staruszek Sonuś ją zeżre! Najlepiej nie niskopodwoziowa, jakoś nie gustuję w jamnikopodobnych. Sony jest średni! Jeśli coś macie w tych kryteriach na zbyciu jetem gotowa pomóc:) Daj znać, bo na dniach wybieram się do mieleckiego schroniska w celu obczajenia piesków - suczek:) Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Z suczką u nas łatwiej faktycznie, bo samce jak narazie odpadają, mamy kilka ananasów !!! Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agusia Ty to spadasz normalnie z nieba, jesteś aniołem. U nas jest taka śliczna sunia Daszeńka, ale strachulec niesamowity, ona po prostu wpina się w ścianę - chociaż juz podchodzi do osób znanych, jednak jej wzrok i trzęsące nózeczki mówią same za siebie. Nie wiem co z nią będzie. Agusia jak będziesz w schornie w Mielcu błagam Cię - zobacz na tego psiaka - poryczałam się jak zobaczyłam, że on jest w schronie - to taka przylepka, to taki kochany psiak - dokarmiałam go tutaj i pani ze sklepu, t\jest niesamowicie przyjacielski. Kocha dzieci, kocha ludzi. Co za kur.... zabrała go do schronu!! Błagam zobacz go. On ma na imię Sułtan. Kiedyś pisałam o nim na wątku którymś, że przykrywałam go liśćmi i szmatkami, bo spał w zimie zagrzebany w mokrych liściach. http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=2742 Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 to jest Cegła - cholera trzeba jej imię zmienić. teraz wygląda inaczej jest "ostrzyżona" jest juz tez po sterylce. To kochana psinka. Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Oj nie wiem czy dla Agi nie za duża :( Basiu a ta sunia co ją teraz przywiozłaś z trasy z dogiem i szorściakiem nie jest mniejsza ?? Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 ta sunieczka którą przywieźliśmy to jest mała. A Cegłe pokazuję, bo to dla niej miejsce w hoteliku szukam. Tamta maluśka jest bardzo bardzo słodka, jeszcze wystraszona, ale juz chodzi na smyczce. Boi sie gwałtownych ruchów - dzisiaj Borys /dog/ spieli się z szorściakiem aż mała zrobiła koopke pod siebie. Mega wystraszona. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Basia1968']agusia Ty to spadasz normalnie z nieba, jesteś aniołem. U nas jest taka śliczna sunia Daszeńka, ale strachulec niesamowity, ona po prostu wpina się w ścianę - chociaż juz podchodzi do osób znanych, jednak jej wzrok i trzęsące nózeczki mówią same za siebie. Nie wiem co z nią będzie. Agusia jak będziesz w schornie w Mielcu błagam Cię - zobacz na tego psiaka - poryczałam się jak zobaczyłam, że on jest w schronie - to taka przylepka, to taki kochany psiak - dokarmiałam go tutaj i pani ze sklepu, t\jest niesamowicie przyjacielski. Kocha dzieci, kocha ludzi. Co za kur.... zabrała go do schronu!! Błagam zobacz go. On ma na imię Sułtan. Kiedyś pisałam o nim na wątku którymś, że przykrywałam go liśćmi i szmatkami, bo spał w zimie zagrzebany w mokrych liściach. http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=2742 Basiu, co to znaczy strachulec? Ja mam do końca sierpnia wakacje, potem wracam do pracy, pracuję w szkole, więc nie ma mnie w domu ok. 7 godzin. Są wtedy starsze córki studentki, od 17 września moja mama. W domu jest też siedmiolatka, więc pies nie może być agresywny! Czy Dasza potrafi wychodzić na spacer na smyczy? Bo w środku Mielca musi, aby dojść na spacer do lasku!!! Mogę prosić o zdjęcie? Jak zaznaczam pies musi być adopcyjny, to znaczy ładny, ciekawie umaszczony, przyjacielski lub coś co łapie ludzi za serce. Podkreślam, nie może taki tymczas zostać u mnie na stałe, rodzina się nie zgodzi!!! Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cegła jest zdecydowanie za duża, choć piękna!!! Może niech nazywa się Mojra, bo z tą Cegłą to niewypał imienny straszny!!! Kasia, jak myślisz Aśka by ja przyjęła? Zwłaszcza, że na horyzoncie są domki dla Luśki i Borsuni!!! Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Asia to mnie już teraz zabije widłami, cegłami lub czymkolwiek co będzie mieć w ręce.:diabloti::diabloti: Dopiero przywiozłam jej sztuk 6:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 to jest Daszeńka - cudowna psinka. Umie chodzic na smyczy ale jest lekliwa. POtrzbeuje dużo czułości i uwagi. Jest malutka, drobniutka i taka słodkaaaa. Agusia nie masz mozliwości wyjechania gdzieś w pół drogi na przykład do baranowa czy nawet może do machowa bys przyjechała? Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No w końcu ma hotelik i z tego żyje, to jej praca! A Cegła - Mojra nie mogłaby jechać do Donki, jeśli są fanty na bazarek? Ona jest piękna, nie powinna długo czekać na dom! Pokaż mi na zdjęciu Daszę, pliss:) Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Basia1968'] to jest Daszeńka - cudowna psinka. Umie chodzic na smyczy ale jest lekliwa. POtrzbeuje dużo czułości i uwagi. Jest malutka, drobniutka i taka słodkaaaa. Agusia nie masz mozliwości wyjechania gdzieś w pół drogi na przykład do baranowa czy nawet może do machowa bys przyjechała? Nie mam pojęcia, gdzie jest Machów:( Baranów jest gdzieś po drodze na Tarnobrzeg. Kierowca ze mnie bardzo cienki, ale jakby nie było wyjścia.... musiałabym się zmobilizować! Tylko zdecydowanie wolę zobaczyć zdjęcie!!! Nie chcę nic brać w ciemno!!! Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 może Kasia /kaskadaffik by się z Tobą wybrała - ona świetny kierowcaaaaa - wzięła by od razu materace do hoteliku i koce, a nadto zobaczyły byście nasze psiaki. Przyjedźcie jutrooo lub w sobote plisssssss. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 O, wreszcie widzę zdjęcie - Dasza jest śliczna!!! Ale całkiem spora, chyba na wysokość jak mój Sony i myślę, że spokojnie znajdę dla niej domek. Tylko muszę ją lepiej poznać! Chyba mogę napisać, że mała ma u mnie DT po 16 sierpnia. jest zdrowa, szczepiona, sterylizowana? Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Basia1968 napisał(a):może Kasia /kaskadaffik by się z Tobą wybrała - ona świetny kierowcaaaaa - wzięła by od razu materace do hoteliku i koce, a nadto zobaczyły byście nasze psiaki. Przyjedźcie jutrooo lub w sobote plisssssss. Basiu, teraz nie mogę, dopiero po 16 sierpnia - wyjeżdżamy do Tatralandii!!! Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agusia Daszeńka jest zaszczepiona, zdrowiutka, wysterylizowana - malutka - drobniutka - tylko na tym zdjęciu wygląda na dużą. Ona jest bardzo delikatna. Pysio ma ślicznyyyyyyyyyyyyyyyy. Zreszta cała jest śliczna. Jutro zrobię jej zdjęcia inne takie pysiowe. Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 ooooo ale Ci dobrze agusiaaa - ja wyjeżdżam do Psiolandii codziennie:evil_lol::evil_lol: ale kocham te gadzinyyyy:loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzisiaj otrzymałam zwrot o Donki5, dziękuję:)Deklaracje przedstawiają się następująco: agata 51 misiowa87 (wpłynęło) 30 zł yoko100 (wpłynęło) 10 zł Kam (wpłynęło) 20 zł Aimez_moi (wpłynęło)15 zł anawa (wpłynęło) 30 zł andzia69 anett (wpłynęło) 10 zł AnnaA (wpłynęło) 15 zł. Agusia P (wpłynęło) 30 zł Ajula (wpłynęło) 10 zł agat (wpłynęło) 20 zł asl awit (wpłynęło) 10 zł beam6 bela51 betel (wpłynęło) 50 zł BeataJ.(wpłynęło) 50 zł Bianka) (wpłynęło) 50 zł Bjuta kaskadaffik (wpłynęło) 30 zł Czaka (wpłynęło) 50 zł Aldrumka (wpłynęło) 35 zł eve36 Fiks Stałe: grzenka 10 zł./m. (wpłynęło za VI/2010, za VII/2010, za VIII/2010)) AniaB 25 zł./m. (wpłynęło VIII/2010) ania z poznania 20 zł./m. cajus JB 10 zł/m. (wpłynęło za VII/2010, VIII/2010, IX/2010) Wydane : 100 zł (kastracja) Hotel od 1 sierpnia do 1 września 320 zł (przelane 2010-07-30), zwrot 2010-08-07 Razem: 525zł Basiu, o co chodzi, zaczynam się martwić!!! Quote
agata51 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nic nie rozumiem. Dostałam nr konta od agusiazet z dopiskiem, że Sambor ma bezpłatny DT. Teraz widzę, że zbieracie deklaracje dla Sambora. Coś się zmieniło? Quote
agusiazet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Bezpłatne DT zmieniło się w płatne DT! Tylko tyle i aż tyle! Quote
Luzia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Basia1968 napisał(a):agusiazet to nie jest tak, że ja mam jakiekolwiek pretensje tylko po prostu jestem w sytuacji niejako patowej. Myślałam, że mój pomysł się uda, że uda się zamiana psiaczków, bo Cegła to bardzo adopcyjny psiak. Bez deklaracji nie mam po co wieźć jej do hoteliku. Teraz będę nadganiać bazarkami z rzeczami niemiecko - holenderskimi - myslę, że na utrzymanie Cegły gdzieś mi wystarczy. Mam miejsce w Zamościu u Funi. Niemniej ciesze się, ze Samborek u Luizy, bo on zasługuje na taki DT. Ale przecież pieniędzy z powodzi jest na tyle żeby Cegła pojechała do hoteliku. Właśnie na ten cel pieniądze były zbierane i właśnie po to zaczęłam apelować o pomoc. A co do mojego DT to tak jak pisałam, bardzo mi przykro ale to nie ode mnie zależne tylko od mojej mamy. Napisałam jak jest, przepraszam jeśli kogoś uraziłam. Bardzo chętnie brała bym psy za darmo, ale nie mieszkam na swoim i nie decyduję. Quote
Luzia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Basia1968 napisał(a):Luiza bardzo Cie prosze o kontakt - nie odpowiadasz na pw, nie odbierasz telefonów - takie zagrywki są ....dziecinne. Jest parę ważnych spraw które trzeba dokończyć, a nadto chcę przesłać rzeczy osobie na bazarki - jest ich mnóstwo, prosze o ich zwrot, dlatego prosze o kontakt. Jutro Ewa czeka o 19.15 pod Twoim blokiem na przekazanie tych rzeczy. Tak jak pisałam na pw. Czas nagli bo są psiaki bez kasy i szans - musimy cos upchnąć żeby było chociaż na miesiąc przeżycia. Chyba to możesz zrozumieć. Reszta mnie nie interesuje. Przepraszam za moją dziecinność ale byłam odcięta od świata. Internet w Play nawalił, telefon też nie działał. Dopiero dziś udało mi się go uruchomić. Quote
Recommended Posts