agusiazet Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ok, dzięki za informację!!! Zatem wracam do pisania próśb o wsparcie Sambora! I idę obejrzeć inne Wasze zdobycze!!! A czemu Sambor nie może zostać? Pytam z czystej ciekawości, czy coś nabroił? Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 niestety nie jest to zależne od Luizy - po prostu musi liczyć się z mamą Quote
Luzia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 agusiazet napisał(a):Ok, dzięki za informację!!! Zatem wracam do pisania próśb o wsparcie Sambora! I idę obejrzeć inne Wasze zdobycze!!! A czemu Sambor nie może zostać? Pytam z czystej ciekawości, czy coś nabroił? Nic nie nabroił, psiak jest anioł. Chodzi za mną krok w krok. Puszczam Go na spacerkach ze smyczy. Biega, bawi się, szaleje. Trochę drapie w drzwi jak wyjdę ale potem się uspokaja. Nie załatwia się w domu, jest trochę wybredny jeśli chodzi o jedzenie. A nie może zostać ponieważ moja mama chce za DT 200 zł + karma :placz::placz: Gdyby to ode mnie było zależne. :-( Ehh strasznie szkoda. Quote
coronaaj Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nic nie nabroił, psiak jest anioł. Chodzi za mną krok w krok. Puszczam Go na spacerkach ze smyczy. Biega, bawi się, szaleje. Trochę drapie w drzwi jak wyjdę ale potem się uspokaja. Nie załatwia się w domu, jest trochę wybredny jeśli chodzi o jedzenie. A nie może zostać ponieważ moja mama chce za DT 200 zł + karma :placz::placz: Gdyby to ode mnie było zależne. :-( Ehh strasznie szkoda. Trzeba zbierac bo 200zl za DT plus karma to nie tak duzo....niech zostanie u Twojej Mamy u wyskrobiemy pieniadze...czy oferta dalej aktualna??? Czy Sambor ma ten drut w nodze? Kto zbiera pieniadze...Soema czy ktos inny????? Podajcie konto.. Mnie tez zalalo ale z rury... Quote
coronaaj Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 lilk_a napisał(a):Sambor już po operacji usunięcia drutu :) Super to poprosze o konto... Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nic nie nabroił, psiak jest anioł. Chodzi za mną krok w krok. Puszczam Go na spacerkach ze smyczy. Biega, bawi się, szaleje. Trochę drapie w drzwi jak wyjdę ale potem się uspokaja. Nie załatwia się w domu, jest trochę wybredny jeśli chodzi o jedzenie. A nie może zostać ponieważ moja mama chce za DT 200 zł + karma :placz::placz: Gdyby to ode mnie było zależne. :- Ehh strasznie szkoda. Luizo, to dużo taniej niż w hoteliku u Donki5. Twoja mama chce 200 zł + karma, Donka 320 zł + karma. Nie ma co grymasić, mama ma rację, utrzymanie psa kosztuje!!! Jestem za, żeby został u Was. Jeśli może. Napisz proszę, to poproszę Donkę o oddanie 320, które przelałam! I będę wpłacać Twojej mamie, tylko napisz, że się nie rozmyśliła!!! Ludziska napiszcie, czy mam rację??? Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja tez tak wczoraj pomyslałam, że nie ma porównania, a jeszcze pewniak dt :) :) :) też bym obstała przy Twoim domku i racjach Mamy !!! Quote
Luzia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='agusiazet']Luizo, to dużo taniej niż w hoteliku u Donki5. Twoja mama chce 200 zł + karma, Donka 320 zł + karma. Nie ma co grymasić, mama ma rację, utrzymanie psa kosztuje!!! Jestem za, żeby został u Was. Jeśli może. Napisz proszę, to poproszę Donkę o oddanie 320, które przelałam! I będę wpłacać Twojej mamie, tylko napisz, że się nie rozmyśliła!!! Ludziska napiszcie, czy mam rację??? Oczywiście, że może. Tak jak pisałam jak by to zależało ode mnie to bym nie chciała ani grosza, tyle że dalej mieszkam z mamą i jestem od jej decyzji zależna. Rozmyślić na pewno się nie rozmyśli. Dzwoniłam do niej przed chwilą i potwierdziła, że się zgadza. Kilka fotek (nie są najlepszej jakości bo Sambi nie przepada za aparatem, postaram się na polku jakieś porobić jak się pogoda poprawi). Pierwsza noc, była ciężka nie zmróżyłam oka nawet na chwilę bo musiałam Go pilnować bo za bardzo się ranką interesował: A tu na drugi dzień: A tu chyba wczoraj, wyleguje się w pościeli: Ze słonikiem w tle: Jeszcze kilka fotek w albumie: http://picasaweb.google.pl/luziek/Sambor Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jaki misio przytulaśny z Sambiego wyszedł, śliczny jest i super, że juz po operacji !!! Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Luizo on ma u Ciebie jak w niebie!!! Żaden hotelik mu nie da domowych pieleszy!!! Zatem piszę do Donki o zwrot pieniędzy! A Ciebie Luizo poproszę o numer konta, przeleję 200 zł. Czy mam kupić Sambiemu jakąś karmę czy puchy, czy na razie ma? Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 ja też jestem za DT u Luizy - bo Sambor bardzo ją kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tylko kto wycofa zgłoszenie u Donki??? powiadomcie mnie sms-em co ustalicie, bo ja nie mam czasu na niccccccccccc. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Już napisałam na wątku hoteliku u Donki, jeśli tam nie zajrzy, wyślę PW! Quote
Luzia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 agusiazet napisał(a):Luizo on ma u Ciebie jak w niebie!!! Żaden hotelik mu nie da domowych pieleszy!!! Zatem piszę do Donki o zwrot pieniędzy! A Ciebie Luizo poproszę o numer konta, przeleję 200 zł. Czy mam kupić Sambiemu jakąś karmę czy puchy, czy na razie ma? Karmy suchej mamy trochę z Machowa, a puszek nie trzeba bo w domu daje mu dodatkowo to co moim więc spoko. Ostatnio namaczałam mu suche rosołkiem, wcinał aż miło :) Poza tym bardzo lubi... chleb, jak ktoś je kanapki to siedzi patrzy takim wzrokiem jak by nic nie jadł od tygodni :evil_lol: a jak jeszcze na nim jakieś masełko jest to się pociąć za kanapeczkę da :lol: Dziś jak Emiśka jadła kanapki z dżemem to też jej jedną podprowadził :diabloti: Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 To czekam na konto i dane do przelewu, bo u mnie jest 205 zł Sambora. I napisz za jaki okres mamy to liczyć, żeby była jasność, kiedy mam przelewać! Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 w sumie Samborek jest u LUizy juz ponad tydzień to myślę, że od sierpnia po prostu - od 1 sierpnia - zresztą nie mnie decydować, ale tylko tak podpowiem. Quote
Luzia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Basia1968 napisał(a):w sumie Samborek jest u LUizy juz ponad tydzień to myślę, że od sierpnia po prostu - od 1 sierpnia - zresztą nie mnie decydować, ale tylko tak podpowiem. Mi to obojętnie, liczcie jak uważacie za stosowne. Konto podeślę na PW jak moja mama do domu wróci bo nie znam. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ok. to liczymy od 1 sierpnia, będzie łatwiej, bo miesiącami! Czekam na konto zatem:) Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Noi wszyscy szczęsliwi a Samborek najbardziej :) :) Quote
lilk_a Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 super , na zdjęciach widać że zadowolony :):) Quote
Basia1968 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 tutaj od razu pewne sprawy prostuję. W związku z tym, że Sambor zostaje u Luizy karma ode mnie z Machowa nie zostanie przekazana dla niego. Samborek ma pełne deklaracje - więc niejako został odczepiony od psiaków powodziowych. Wcześniej padła propozycja - z mojej strony - aby Luiza za Sambora wzięła 100 zł z pieniędzy powodziowych plus do tego karma z Machowa. W miejsce Sambora miała pojechać Cegła -tak przynajmniej marzyło mi się, bo ona potrzebuje chwili aby jej sierśc odrosła, jest po sterylce, a to piękny psiak w typie briarda i ma szanse na szybki domek. Teraz niestety nie ma dla niej już żadnej opcji -ale mam nadzieję, że coś wymyślę. Quote
agusiazet Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Sambor tak naprawdę ma tylko trzy stałe deklaracje, na miesięczną kwotę 45 zł. Więc to niewiele na jego potrzeby!!! Ale póki mi się lista użytkowników dogo nie skończy będę pisać prośby, potem ciężko powiedzieć jak będzie. Zainteresowanie psem jak na razie zerowe:( Cóż nie wybiegajmy zbyt daleko w czasie. Luizo, czy mam zatem kupić Samborowi jakąś suchą karmę? Quote
Recommended Posts